Morigol gelir inşallah yahu :)
Printable View
Morigol gelir inşallah yahu :)
arkadaslar rüyalarımız gercek olacak galiba bana göre şu ana kadar beklememizin tek sebebi valencia nın zigic transferiydi hayırlı olsun diyeceğiz insallah yakında
arkdaslar bı bılen varsa gelısmelerı beklıoruz:zuhaha
Arkadaslar bir gelişme yok.Bazı arkadaslar bekledigimiz isim geliyorlar ipucu vermıyorlar.........Forma siparisi verilmiş falanda diyorlar.........Ama herkez morienstes üstünde yogunlastı........Malum o kadar ipucu varki.....
mori mori mori mori dıye bagırırız statda
hayir ya adamin lakabi Moro ymus :zuhaha moro moro moro dıe bagırırız statda:zuhaha
Aman Gelsİnde Bİr Devre Morİ,bİr Devre Moro Dİye BaĞiririz:)gerÇİ Baptİsta Kaldi İÇİmde Ama:)
Mista Galatasaray'a çok yakın!..
Galatasaray'a cuma gününe kadar bir forvet geleceği yönetici Haldun Üstünel tarafından açıklandı... Kulüpten kim olacağı konusunda ser verip sır verilmezken, aldığımız bilgiye göre Mista Cimbom'a geliyor...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Galatasaray'ın yeni golcüsünün kim olduğu konusunda detaylı bir bilgi yok. Sadece tahminlerden yola çıkılarak, değerlendirilmeler yapılıyor. Fakat bir gerçek var ki, Miguel Angel Ferrer Martinez yani Mista, Galatasaray'a çok yakın.
Atletico Madrid'e Valencia'dan büyük ümitlerle transfer edilen ancak 29 maçta sadece 3 gol atabilen Mista'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
28 yaşındaki oyuncu, Atletico Madrid Spor Direktörü Jesus Garcia Pitarch ile dün bir görüşme yaptı ve taraflar önümüzdeki sezon golcü oyuncunun başka bir kulüpte oynaması konusunda görüş birliğine vardılar.
Mista'nın önünde iki seçenek var:
1- Ya, doğduğu yer olan ve kendisini isteyen Murcia'da oynayacak.
2- Ya da kendisine resmi teklif yapan Galatasaray'ı tercih edecek.
Ancak İspanya'dan sızan haberler arasında bu oyuncuyla Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar'la Galatasaray arasında yaşanacak transfer savaşı, tüm hesapları alt üst edebilir.
Dakka90.com Özel Haber
arkadaslar mista evlimiydi bilen varsa yazarmı
http://img510.imageshack.us/img510/75/cimbomaa7.jpg[/quote]
Mista haberi yalan bence.. dakika90 ne kadar güvenilir.....Mista kmiseyi gölgede bırakmaz hem hazırdegil.....Ayrıca mista ve necati arasında öyle cok fark yok.....
Ben Morientes i bekliyorum ama bakalım kim gelicek.
ya bıde uyduruk golcu almasınlar da son gune kaldık dıe:S
ha bide artık kımın adını duysak evlı mıydı dıoruz:D gor bizi moro ne hallere düştük:zuhaha
cuma gununu nasıl beklıycez hıc bılmıyom.zaman gecmez :D
Bence Cuma'ya kadar beklemeye gerek kalmayacak, çarşamba yada perşembe en azından ismi açıklanır.. Cuma Türkiye'de olur.. :)
bencede ole olcak;;)
Morientes gelir bence;;)O olmazsa Saha veya Mista da fena olmaz.Kanoute ve Crespo isimlerini ise konuşmak boşuna.Gelmeleri imkansız....
ya mısta nın ıstatıstıklerı cok kotu ya bnce o gelmesın
Crespo konusamayalım evet ligtvdede yazdu crespo interde kalmş 2010 yılına kadar........
Galatasaray taraftarı gaza gelmiş:pMista'yı bile beğenmiyorlar.O adam çok gol atar Türkiye'de;;)Tabi Morientes gelirse daha iyi;)
galatasaray bombayı luıs sahayla patlattı.tevezın manuya gıtmesıyle saha cımboma gelmeyı kabul ettı.
işte kaynak:
Loius Saha İn Galatasaray
Galatasaray have asked Manchester United to keep them informed of Louis Saha's situation.
The France international is facing a lengthy spell on the sidelines and while Gala are keen to take him off United's hands, they want the forward to prove his fitness first.
tribalfootball.com
trıbalfootbal nası bı kaynak acaba:rolleyes:
Bu site yalan dolan haber yapan bir site.Fotospor gibi.
valla bende bılmıyorum.***** dıye bı forum sıtesınde gordum.yazmıslar hatta klıbını bıle yapmıslar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
youtubeda videosunu ızledım yabancı bırısı aynen bole yazmıs
come to galatasaray
Off insallah gelmez gelirse bittim ben.Bir iddiaya girdim gelirse rezil olcam:p:zuhaha
o come to galatasaray ı yazan turk bı arkadas olmasın:zuhaha
bilmiyorum.bekleyelım gorelım neolcak
LİNCOLN GÖLGEDE KALACAK
Ve Galatasaray’da flaş gelişme: Başkan Özhan Canaydın’ın Lincoln’u gölgede bırakacak diye lanse ettiği isim Florya’ya çok yakın.
Daha önceki transfer görüşmelerinde sağlam bir forvet almadan Morientes’i bırakmayız diyen Valencia kulübünün Zigiç transferi ile beraber Morientes transferinde Galatasaray’a kolaylık sağlayacağı öğrenildi.
Zigiç transferi netleşmek üzereyken yurt dışına çıkan Turgun, Üstünel ve Sezgin’in bu gelişme üzerine elleri kuvvetlendi.
CUMA GÜNÜ GELECEK:
Tüm bu gelişmeler üzerine mikrofonlarımızı uzattığımız Üstünel: "2-3 güne kadar transferi bitireceğiz", dedi.
TARAFTARLAR’DA İSTİYOR:
Tüm büyük Galatasaray forumlarında taraftarlar da ağız birliği yapmışçasına "Morientes" diyor. Başkan Özhan
TARAFTARLA BARIŞACAK:
Canaydın yapılacak transferlerle uzun süredir arasının iyi gitmediği taraftarlarla barışacak. Hem de Lincoln’un gölgesinde kalacak yıldız sözünden sonra camianın üzerindeki baskıyı bitirecek.
TEK SORUN KALDI:
Valencia ile büyük ölçüde anlaşan, ve de Morientes ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray’ın tek sorunu Morientes’in eşi. Çocuklarının eğitimini düşününen bayan Morientes transfere pek sıcak bakmıyor
Eşi sorunmuşş....Haldun üstünelde bugün acıklama yaptı aynen söyle dedi;Alacagımız futbolcunun eşini ikna ettik ama isim veremem dedi....İpucular gelmeye basladı.:):):)
esıne bakıoo ya rest ceksın gelsın gs ye:zuhaha yoksa moro kılıbık mı:zuhaha
Allahım sana geliyorum yoksa Morigol'de Galatasarayamı geliyor :p