Diyelim Trabzona verildi 10 maç ceza vs. o zaman demicekler mi Galatasaray'a böyle bize böyle adelet bumu diye iş yine çığrından çıkıcak gerçi bu fenerasyon her kararıyla işi çığrından çıkardı oda ayrı mesele...
Printable View
Diyelim Trabzona verildi 10 maç ceza vs. o zaman demicekler mi Galatasaray'a böyle bize böyle adelet bumu diye iş yine çığrından çıkıcak gerçi bu fenerasyon her kararıyla işi çığrından çıkardı oda ayrı mesele...
Bu Sivassporlu futbolcularda hiç suç yok tabi.Maçın başından beri yapmadıkları çirkeflik kalmadı tabi bunu gören yok.Hakem Demirlek bu maçı buralara kadar getirdi.Sivas'ın aleyhine hiçbir karar vermedi hep bizim aleyhimizeydi kararlar.Balili'nin de ne mal olduğu biliniyor.Evet Ayman burda suçlu ama olayı büyüten Sivaslı oyuncular.Utanmadan Ayman'a vuruyorlar cezayı siz veremezsiniz hakem verirse verir.Orda tüm stadda aşağı inebilirdi ama inmedi.Bi kaç dengesiz yüzünden aldığımız 3 puanı verdik..
Sivasspor iyi bi tiyatro oynadı tebrik ediyorum 3 puanları hayırlı olsun.Beleş 3 puanın tadıda başka olur..
85. dakikada öne geçen takmın 90 da bunları kendi sahasında yaşaması çok komik
PESkolik arkadaşım suçu Balilide buluyorsan yanlış yaparsın çünkü sen kazanıyordun ve senin taraftarın sahaya girdi.
Sahaya giren adam sana tokat atsa ne yaparsın?
Birincisi bu maci bu haLe getiren hakemdir biLmiyorum acaba maci 90 dakika izledinizmi muhammed olsun gurbanov olsun 90 dakka bol tekmeli oynadilar ozellikle muhammed her faulde o wardi ama ne yazikki sari kart biLe gosteriLmedi !! tamam sahaya giren seyirci zaten gerizekali sen nie galeyana geliyorsunku 92 dakka zaten normal sure bitmis bekle 10 saniye nolcak yani. oyuncularimiz darb edildi deniliyor musa aydinin attigi yumruk ve tekmelere bakmak lazim trabzon ceza alicak ama sivasLilarinda ceza almalari gerekiyor cunku mac icinde attiklari tekmeleri olaylardada iyici devam ettirdiler .
bu ulkede tribunde insan da olduruldu yabanci taraftarlarda olduruldu ama nedense medya bu olaylari bu kda buyutmedi trabzonda en ufak bisey olsa hemen alt yazi geciyor trabzonda buyuk olaylar fln fln fanatikte trabzonda meydan dayagi seklinde yaziyor insaf be eger meydan dayagi olsa o 1 deliye diger taraftarlarda esLik etse o sahadan hic kimse cikamazdi eminim . olaylari hic tasvb etmiyorum ama abartmanizda fayda yoq ayrica gecen sene fener gs macinda hakem bulent demirlenkin icine girip sora tekrar sahaya donup maci devam ettirmeside ne kada adil . trabzonun sampiyonn olacagi yoq zaten ama medya kuruluslari biraz daha on yargili olsun !!
Trabzon kim diyen gitsin Trabzonspor'un başarılarına baksın.Olayı bu hale getirenler kendileri.Ayrıca her sözümü gerginlik olarak algılama..
Biz 3 yıldır telörgüsüz oynuyoruz ve hiçbir sorunla karşılaşmadık ama saha içinde Sivaslıların yarattığı gerginlik taraftarı sahaya atlamaya yöneltti.Taraftarın atlamasında yönetime karşı bi patlamada var o ayrı.Ama biz stadımızda herşeyi ağırdan aldıkça millet tepemize çıkıyor.Maç boyunca Sivas'ı alkışladık ama heralde şımarmış olacaklar böyle bişeye kalkıştılar.Nasıl onları alkışladıysak aşağı almasını da biliriz..
ya beyler su olaylari TrabzonsporLulardan baskalari elestirmesin Lutfenn !! kendi futboLcularini dovenler kendi futbolcularin satiLmasininda bas roL oynayanlar tribunden aldiklari parayla luks hayati yasayanlar trabzonu elestirmesinler artik !! herkez olaylari gordu izledi ayrica haLuk ulusoy trabzonLu fln deniliyor kardesim haLuk ulusoy baskanken fener besiktas gs sampiyon oldu daha ne sacma sacma konusuyorsun !
sivasLilar gitsin bu olayi kadikoyde yapsin ama yapamaz cunku mac icinde o kda sert oynadilarki bakin muhammed her mucadelede tekme atti sert girdi ama bunu baska stadda yapamaz fb bjk stdlarinda cunku bu hareketleri yapsa aninda kirmizidan atilir ! burda bulent demirlenk zamaninda kartlarini gosterse mac bu hale gelmicekti bu kda sert oLmucakti !
amacli yapiyorsunuz ama bu olaylari birde kendi takiminizin basina gelse nasi yaklasirdin bi de oyle dusun benim icime sinmedi dogrusu yazilan yorumlar
ya tabiki herkes yorumLayabilir ama tarafsiz bir bicimde kac senedir stadda tel orgu kalkmis kac tane oLay cikmis ogreniLsin bu taraftar son 3 senedeki basarisizLiklara ragmen en ufak bi olay yapmamistir inter totodan elenince rakibi aLkislamis ayrica sivassporda 80. dakikada alkislanmistir ama galeyana getirdiler maci ! trabzon taraftari boyle siddet yanLisi gbi iceren yorumlari yazanlara sesleniyorm ben once kendi taraftarlariniza bakIn sora atip tutun
olaylar oldu bitti haksızız dogru herkes artık Avni Aker'de artislki yapmayacıgını ögrendi sanırım
Sivas'lılarada ceza verilmeli.Sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Daha hala bazi 'taraftarlarin' kendi kuluplerini korumasi holiganizmin boyutunu gosteriyor zaten. Futbol sahalarinda olabilecek en vahim olay yasandi, sahaya seyirci girdi ve oyuncuya saldirdi ve vurdu, daha ne olsun? Ayrica Sivas'li oyunculari suclamak da sacma. Ben maci 90 dakika canli izledim, tek asiri sert oynayan Ayman'di, Sivas'lilar kadar Trabzon da cok faul yapiyordu, ozellikle Huseyin Cimsir. Ayrica rakip sert oynadiysa bunun cezasini hakem verir, her sert oynayan rakibe karsi taraftar sahaya girse lig ne hale gelir dusunebiliyor musun?
Vahim olay görmesek yutturacan bize:mad:Maçı sen nerenle izledin acaba bi daha izle bence gözlerinle.Ne kadar taraflı yorum yaptığın ortada.Sivaslı oyuncular zate tamamen suçsuz hiçbişe yapmadılar suç sadece bizde.5-10 kişinin yaptığını tüm kulübe mal edemezsin tamam mı?Stadda adam öldürmüyoruz en azından..:mad:
Arkadaşlar sakin olalım.Ortam gerilmesin.
Tarafli yorum yapmam, cunku Trabzon benim rakibim degil. Tarafli yorum yapan sensin, cunku Trabzon'lusun. 5-10 kisinin yaptigini elbette Trabzon'a mal edebilirsin, cunku guvenlik onlemlerini onlar almali. O tribunde holigan varsa, saha ile tribun arasini iyi kontrol edemiyorsa, taraftarini zaptedemiyorsa bunda suclu Trabzon'dur. Senin mantigina gore o zaman hicbirseye ceza veremezsin, boyle bir mantik olmaz. Cok sukur ki Avrupa'dan spor haberlerini de izliyoruz ve nasil olaylara nasil cezalar geldigini biliyoruz, yoksa medeniyetten haberimiz olmayacak.
bak şimdi biz suçluyuz kabul ediyoruz ve cezada alacagı bunuda biliyoruz.ama biz tek suçlu değiliz sahaya giren taraftar sadece mehmet yıldız'a tokat attı ve Mohamed ve Yasir ve Musa Aydın'dan iyide tekme yediler sence bu futbolculara ceza verilmemeli mi ? sadece bunun cevabını istiyorum..
Neyi konusuyoruz.......Bu kadar da olmaz..
1-Hükmen maglup
2-3mac sayircisiz
bu kural heryerde böyle.....Savunmayada gerek yok..
@bjk4ever
adam 5 oyuncunun arasında kalmış ellerini başına koyuyo nefsi müdafa oluyo lütfen bunları diyerek küçülme..ha dogrudur o taraftarın orda ne işi var diceksin..akıllı bişe olsa girmezdi zaten ama 5 kişi arasında dayak yiyorsa bi düşünmek lazım...
@emurafu
ceza muhemelen öyle olacak biz onu tartışmıyoruz şuan...
ayrıca sivaslı kardeşlerimizlede irtibata geçtik..Onlar ayman'dan bizde Musa ve MohameD'den şikayetciyiz..herhangi bir kavga ortamı yok ortada...Herkes ikinci maçı imrenerek izlicek inş..bunu korkutugumuz içi değil dagılan imajı bir nebze düzeltmek için yapıyoruz..biz herzaman oldugu gibi gideriz deplasmanımıza
trabzonlular yazsın digerlerine ne oluyor ? göründe bakın 1-0 mac sona ermiştir +2 mac ceza... en kötü ihtimal emurafu nun dedigigibi uzatmanınanlamı yokki siz uzatınca biz geriliyoruz
Berk sus ortalığı karıştırma:D aramız Sivasla iyidir umarım bozulmaz..
bjk4ever Medeniyetten bahsediyosun ama senin stadinda bir insan hayatini kaybetti stadinizda siLah buLunduruyosunuz Konusmaya haKkin yoq eger medeniyet buysa allah gostermesin o oLay avni akerde olsa tamam hemen baslatilirdi karalama kampanyasi flas flaf fLas hemen alt yazilar gecerdi ozel kanallardan trabzonda kan siddet buyuk oLay diye !! Ise bak ya meydan Dayagi die foto koyuyor FANATIK gazatesi oysaki orda saldiran sivasLi futbolcular !! HA Birde BJKLi ark diyormusKi BIZIM RAKIBIMIZ DEGILSINIZ !! Prd siz Kimsiniz SERI A dami oynuyorsunuz daha gecen sene 2 mACi da kaybettiniz Bize Kim sizin rakibiniz ARSENEL CHELSEA Mi !! Ya kusura bakmayin ama cok bos konusuyorsunuz ! oLayin ozeti soyLe Maci 90 dakka izLediginizide sanmiyorum Eger izleseniz sivasLi oyuncuLarin mac icinde tekmelerini ve aptaLca girilen pozisyonlari gorebiLirsiniz Muhammed Gurbanov Musa aydin oLsun eger hakem bunLara sari kart gosterebiLseydi oyun sertLesmezdi !!
2. oLarak dakika 92 oLmus biticek mac sivas serbest vurus kuLlancak ee tmm yahu aYman faul yapti itiraz etmedi sen nie kuLlanmiosun serbest vurusunu derdin Ne !! Nie karistiriosun ortaLigi !! Eger o serbest vurus zamaninda kuLlansa bu oLayda meydana geLmicekti !! Ama amaclari tribunLeri tahrik etmekti bunuda basardiLar ! SevgiLi sivasLi futboLcular ayni oyunLari Inonu Kadikoydede YapabiLceklermi !! Tabi 3-4 Kirmizi kart gormezLerse ! Konusmasini biLmeyen Mehmet yiLdiz oyle sacmaLiyorki dun gece Trt de neymis yensek eger staddan nasi cikcaktik uLan bu taraftr seni aLkisladi iyi oynayinca !! Gecen sene o kada mac yeniLdik avni aker de kim sahaya indi futboLcu dovdu !! FutboLCularim darbe aldi diyen sIvas baskani bunlari ben niye goremiyorum acaba Yahu vuran sizin oyunculariniz masallah boksor gbi yetismisler muhammed ve Musa aydinin attigi yumrukLara Kim ne dicek !! Tamam Trabzonun Puani siLinsin hatta 10 mac ceza aLsin sizlerde Bi yerlerinize kina yakIn !!
Shamur1 kardeş bırak ya onlarda öyle seviniyolar..zaten biri 3 cl şampiyonlugu yaşamış ya ondan bizi rakip görmüyor..görmesin daha iyi..herşeyi biz yaptık sahaya indik futbolcuyu dövdük..bişe soracam bu kadar olay yaşandı peki niye maça gelen sivaslılar hiç zarar görmedi ? mantıklı düşünün biraz sallamayın..bu olayın 90+2 de olması tesadüf değildir..Çılgınlar'ı tanıyan onların Albayrak düşmanı oldugunu bilir..OLayların çıkma nedeni budur..mantık diyorum kullanın diyorum..
Yoq kardesim biLmiyomusun kendiLeri sutten cikMis ak kasiK ztn !! zoruma giden tek sey kazandimiz maci hukmen yenik sayiLacaz ne bicim is bu ya . Sanmiyorm federasyon goruntuleri izleyp adiL bi karar versin cunKu goruntulerde her sey ortada ama gece izledigim butun programlarda ISTANBUL Medyasi hemen hukmu koydu agir ceza hukmen yeniLgi yahu ne kda biLmissiniz siz oLe artk Lutfen birakin Bu yaLakaLiklari !! Bu stadda 5 senedir tel orgu yoq Dedigim gbi bunlarin sorumLusu hakem ve sivasli oyuncuLar ama o sahaya giren deLide hataLi bekle 10 saniye kalmis sora naparsan yap Ztn o eski Trabzon taraftari maca geLmiyor 3-4 senedir yoksa koLaymi Trabzonda oLay cikarabiLecen deiL olay cikarmak o staddan disari ciKamazsiniz !
Ya bu kadar tartısmaya negerek var.....Verilecek ceza Kitapcıkta yazıyor..
Futbolcuya şiddet temas oldugu için hükmen sivas galip........
3 macta seyicisiz yada saha kapatma gelir en az....sanırım seyircisiz maclar kalkmış 3 mac saha kapatma yakın..