fenerin pozisyonu varmı yaa çağ dışındanda geri bi futbol oynuyo fener.. tuncayı daha çok arıycaklar gibi..
Printable View
fenerin pozisyonu varmı yaa çağ dışındanda geri bi futbol oynuyo fener.. tuncayı daha çok arıycaklar gibi..
Mert yasin sanırımiyi oynadı ama zico onu yine oynatmaz:)Yasin iyiadam daha cok sans vermesi lazım...
Sandro cok teknik...
Geçen sene takımda en kötü anda bile takımı ateşlemeyi başaran Tuncay vardı ama o da gitti.Takımda önderlik yapabilecke kimse kalmadı.Böyle giderse Fener zorlanır özellikle Avrupa'da hüsrana uğrar..
Parayla da olur ama takım tam olmalı..T.D. iyi olmadan takım nasıl iyi oynasınki..Geçen sene daha iyiydi Fenerbahçe bence..Şimdi ise berbat..
Belediye maçının farklı versiyonunu gördük hakem saolsun 1 puan verdi bize 1 puanıda alamıcaktık... zico ile olmaz geçen seneden belliydi zaten
Bir oyuncu bile çok değiştirir bir kişi bile.Zico gitse takım çok daha iyi olur.Bizde LinGoln oynamasa çok daha kötü oynarız..Tek kişide çok önemli..
Avrupada fenerbahce baska oynar:)Ne yorum yaptım be..
Ama ligde Bence kopar
Galatasaray ve besıktas kalır..
Bu sene de Zico'yu tutarlar ama lig bittikten sonra gönderirler mi bilemem..
Fenerbahçe'nin dilinden anlayan Rıdvan Dilmen gelmeli.
Kezman 4.hafta sonunda golle tanisamadi ;) Bugün döküldü.
Yahu Zico alsana Semih`i oyuna ! Cikar Selcuk`u.Adam top kayiplari yapiyor.Semih Pivot olarak girsin,uzun toplarla oynuyorsunuz zaten.Topu Kezman`a veya Alex`e indirsin,zaten gerisi gelir! Sen ki Spor Bakanligi yapmis adamsin,futboldan bir nebze bilemi anlamiyorsun ?
Fenerbahce bu kafayi degistirmeli,yoksa taraftarlar daha cook üzülecek...
Selçuk'u bugün afallamış gördüm.Kemal'le yanyana oynadılar maçta.Kemal sürekli ileri çıkan bir oyuncu defansif yönü iyi değil bence.Selçuk ileri çıktığı zaman Kemal'de ileri çıktı.Orta saha'da çok top kaybettik böylece.
Oyuncuları eleştirmeye gerek yok SİSTEM yanlış
yahu böyle konuşan taraftar görünce gerçekten inanılmaz mutlu oluyorum...
ali bilgini falan yok bu işin arkadaşlar fenerbahçede bir sorun var ki kime sorduysam sorun zico diyorlar...çok kötü oynadı gerçekten fener.son bölümde ianılmaz pozisyonlar verdi.biraz daha uyanık olsaydı oftaşlı oyuncular 3 puan bile alabilirlerdi...
bir galatasaraylı olarak bu oyunu gerçekten fenerbahçeye yakıştıramadım...sorun skor değil.bu maç bu oyunla 5-0 da bitseydi böle derdim...biran önce düzelmesi lazım bazı şeylerin...
Zico hermac degisik ilkonbir cıkıyor galiba:)
Öbür mac kemal falan türübündre olur aynısını gerets yapıyordu gecen sene
Maçın hakkı buydu. Bu futbol ile şampiyon olacaksak olmayalım. Diğer takımlara haksızlık olur. Alex, Carlos ve Lugano dışında hiçbir oyuncumuz iyi performans göstermiyor.
Bu sene de geçen seneki Newcastle maçında gibi sistemde bir devrim görebilecekmiyiz acaba..
O zaman çift forvetten tek forvete geçen Zico ne yapacak merak ediyorum.
Fenerbahçe'de çok kötü şeyler oluyor..
Takım PSİKOLOJİK olarak yorgun.
2 Penaltı , 1 verilmeyen GOL var..
hakemler çok kötüydü..
hatta ilk penaltı pozisyonunda aynı adam 2 kere elle dokundu..
Oftaşlılarda demogoji yapıyorlar yok Roberto Carlosun bedeli bizim takımın bedeli galibiyeti kaçırdık e tamamda zaten futbol bu kazanabilirsin .... o zaman biz şampiyonlar liginden oynamayalım Ronaldinho+Messi=TSL
Gs de berabere kalabilir
Fenerbahçe iyi futbol oynamıyordu en sonunda hakettiği sonucu aldı.
Oftaş'ın pozisyonunun gol olması gerektiğinde herkes hemfikir sanırım..
Penaltı bahanelerinin arkasına sığınmayalım Eren.
Rezil bir futbol vardı ortada. Kelimelerle nasıl öfkemi anlatacağımı bilmiyorum.
Dedim ki, inşallah OFTAŞ atar bir tane daha, atsalardı keşke, maç onların hakkıydı.
Fenerbahçe bırakın Avrupa'yı, ligde bile başarılı olamaz. Sen daha OFTAŞ, İBB gibi rakiplere karşı puan kaybediyorsan -ki taraftar desteği de yok bu takımların-, Kayserispor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Sivasspor deplasmanlarında ne yapacaksın?
Deniz Barış olmayınca FB'nin işi zor, bence şu durumda takımın her şeyi defansif anlamda... Orta sahayı rakip ele geçirdi bugün, Deniz olsa bunlar olmazdı. Zico sol kanat çıkarıp Aurelio'yu alıyor, Fenerbahçe Uğur çıktıktan sonra sol kanatsız oynadı, inanılır gibi değil.
Alex ile nereye kadar? Yemin ediyorum, yakında taraftar bunu dövecek, ıslıklayacak. Yahu Deivid'den beter, orta sahada Deivid oynasa daha iyi, adam en azından koşuyor, mücadele ediyor, sen takım kaptanısın, gol yemişsiniz, dakika 83, ateşle takımı, koş, varını yokunu ortaya koy, ama nerde? GİTTİ BİZİM YÖNETİM BU ADAMI KAPTAN YAPTI!!!
Suç YÖNETİMde! Zico'da falan değil. Neden değil? Zico'nun yetenekleri kısıtlı, TD falan değil, geçen sene balına şampiyon olmuşsun, rakiplerin puan kayıplarıyla seni şampiyon yapmış, sen geçen senenin ihalesini yapmıyorsan ve hala takımda Zico'yu tutuyorsan, suç senindir, yani YÖNETİMin...
Yol yakınken Zico'yu kovacaklar, yerine daha iyi bir teknik adam getireceklerdi, getirecekleri teknik adamın da işine karışmayacaklardı. Brezilyalı bir adam getirmeyeceklerdi başa, Avrupalı bir teknik direktör getirmek çok mu zor? Trapattoni Salzburg'u, Lucescu Shahktar'ı çalıştırıyor, ikisi de iyi antrenör, ikisinden birini getirmek çok mu zor?
Adam kötü futbolu görüp de "Ya gol yersek, o zaman ne yaparız?" deyip de bir oyuncu değişikliği hakkını saklamıyor. Üç değişikliği de yaptı, Semih'i de sokamadın son umut olarak. Gerçi Semih 2. devre mutlaka oyuna girmeliydi, skor farklı olurdu.
Kezman'ı hep savundum bugüne dek ama bir yere kadar. Defolsun gitsin artık, adam resmen bitmiş, 3.5 milyon Euro alıyorsun sen, gol at be adam artık, sen golcüsün!
Yazıklar olsun başta yönetime, Zico'ya ve Alex, Kezman'a...
"Bizim için kolay bir maçtı"
Gençlerbirliği OFTAŞ, kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, maçın ardından konuşan OFTAŞ çalıştırıcısı Osman Özdemir, kendileri için maçın çok kolay geçtiğini söyledi.
Osman Özdemir; ilk yarıyı 1-0 geride kapatmalarının ardından ikinci yarı daha fazla risk aldıklarını ifade ederken, "Skor ancak 2-0 olabilirdi, risk aldık ve iki yarıda da iyi oynayan ekiptik." dedi.
Sözlerine devam eden Özdemir, Fenerbahçe'nin yıldız oyunculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu, kendilerinin ise genç, tecrübesiz ve asker oyunculardan oluştuğunu belirterek, galibiyeti kaçıran ekibin kendileri olduğunu söyledi.
Özdemir son olarak, maçın son anlarında ofsayt gerekçesiyle verilmeyen vuruşlarının, gol olması gerektiğini ve hakemin yanlış bir karar verdiğini iddia etti.
F.Bahçe'den çifte standart iddiası
Fenerbahçe asbaşkanlarından Nihat Özbağı, G.OFTAŞ karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, federasyonun kendilerine karşı çifte standart uyguladığını iddia etti.
Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in sıcak hava olmasına rağmen, su molası vermediğini ifade ederken, Türk Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin maçlarının özellikle erken saate aldığını iddia etti.
Yayıncı kuruluşun muhabirinin sorusu üzerine su molası verildiğinde mücadeleden galibiyetle ayrılacağını da ifade ederken, bunların bir bahane olmaması gerektiğini de sözlerine ekleyerek galip gelmeleri gerektikleri maçtan beraberlikle ayrıldığını söyledi.
Aziz Yılrıdım ve Yönetimi bunları kimse yemiyor kendinizi yormayın