Son 2 maçımızı kazanırsak gruptan çıkarız.Hayal gördüğümün farkındayım.
Printable View
Son 2 maçımızı kazanırsak gruptan çıkarız.Hayal gördüğümün farkındayım.
Liverpool Uefaya kalırsa uefa da bizim işimiz zor olur.Liverpool 3 maçta 9 puan artık alır..Besıktas baya moral verdi...
Besıktas-Marsilya macı Uefa ya gitme macı olurbence
Liverpool Porto ile sahasında Marsilya ile deplasmanda oynayacak bakalım UEFA yamı yoksa 2.Turamı çıkıcak... Porto v Marsilya'da 2.Tur için çok iddialı v avantajlı kalan maçlar çok önemli...
Hayırlı olsun..
Liverpool uefaya gelirse kupayı alır...Bizimiçin kötü olur..Valenciada gelme ihtimali var..
Beşiktaş'ın Marsilya ile yapacağı maç çok önemli.Bu maçı mutlaka kazanması lazım.
2 maçı kazanırsak UEFA'yı gidebiliriz,bu mağlubiyetten sonra bu çok önemli artık..
Marsilya'yı yenebiliriz,ama Porto maçı çok çok zor...
Açıkçası ben Marsilya'yı yeneceğimizi ama Porto'dan 3 puan alamayacagımızı düşünüyorum..6 ya da 7 puan ile grubu tamamlarız
öncelikle beşiktaş için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. beşitaşın işi cok zor ama imkansız deil. şahsen hala ümitliyim. eğer 2-1 lik liverpool maçı gibi oynarsa son2 maçı alır ve uefa ya gider diye umut ediyorum.
Marsilya'yı kesin yeneriz.Porto'dan da beraberlik veya galibiyet çıkar.Liverpool'da bundan sonraki maçlarını kesınlıkle yener.UEFA'ya gideriz..
Beşiktaş üzülerek söylüyorum sonuncu olur.
Son 2 maçı da alırsak Uefa değil büyük ihtimal gruptan çıkarız...Çıkamamamız için tek olasılık Liverpool Marsilya'ya yenilcek ve Porto'yu yenemeyecek!Çok ama çok zor.Yani hala kaderimiz kendi elimizde.Al kalan 2 maçı çık gruptan!
BJK grubu 4 puanla tamamlar.Marseille ile evinde 1 puan alır.Porto maçından puan alması mucize..
İçimde hala bir umut var çıkmak için.Şansımızda var.Hiç bir şey bitmiş değil.Allah yardımcımız olsun..
Balili ve Benayoun'dan Beşiktaş diyaloğu
Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta içinde Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı ve 8-0 mağlup olduğu Liverpool maçı sonrası, Sivassporlu Pini Balili'nin İngiliz takımının İsrailli futbolcusu Yossi Benayoun'u telefonla arayarak karşılaşmada attığı üç golden ötürü vatandaşını tebrik ettiği öğrenildi.
Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta içinde Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı ve 8-0 mağlup olduğu Liverpool maçı sonrası, Sivassporlu Pini Balili'nin İngiliz takımının İsrailli futbolcusu Yossi Benayoun'u telefonla arayarak karşılaşmada attığı üç golden ötürü vatandaşını tebrik ettiği öğrenildi.
Balili'nin Cumartesi günü Beşiktaş ile lig maçı yapacaklarını söylemesinin ardından ise Benayoun'nun kendisine başarılar dilediği ve "Ben üç gol attım. Umarım sen de gol atarsın" dediği belirtildi.
8-0'lık maçta Beşiktaş kalesine üç gol atan Benayoun'un sevincini Balili ile paylaştığı ve attığı üç golden sonra maçın 8-0 sıfır biteceğini beklemediğini söylediği kaydedildi. Sivas'ın dün akşam 2-1 galip geldiği maç öncesi Balili'ye bilgiler veren Liverpool'un İsrailli futbolcusunun, "Ben ne üç gol atacağımı ne de 8-0 galip geleceğmizi beklemiyordum. Ama Beşiktaş bize çok boş alan bıraktı ve 3-0'dan sonra oyun disiplininden tamamen uzaklaştılar. Siz yıllardır Beşiktaş ile oynuyorsunuz. Tabi ki benden daha çok bilgiye sahipsin ama defans hattında çok hata yapan bir takım. Erken bir gol bulursanız siz de farklı bir skor yakalabilirsiniz. Sana şimdiden başarılar diliyorum. Umarım sen de gol atarsın" dediği öğrenildi.
Balili dün akşamki maç sonrası Benayoun ile aralarında geçen bu diyaloğu anlattıktan sonra, kendisinin vatandaşını arayacağını ve kırmızı kart gördüğünü söyleyeceğini belirtti. Balili, "Benayoun bana umarım sen de gol atarsın dedi. Ama ben kırmızı kart gördüm. Bu olayı ona anlattığımda çok şaşıracaktır. Ama sonuçta 3 puan aldık. Benim kırmızı kartımdan sonra maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. Yarın ilk iş olarak Benayoun' u arayıp maçı kazandığımızı söyleyeceğim" dedi.
Övünç ÖZDEM/DHA
Normal bir davranış Balili'den, yadırgamak yanlış olur.
Benayoun'a Çarşı'nın nazarı değdi!
Utanmayıp sıkılmaıp Kartal'a üç gol atan Liverpool'u Benayoun'un üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı!
Takımının Fulham karşısında aldığı 2-0'lık galibiyette başrolü oynayan oyuncunun maç sırasında sakatlandığı ve İsrail millî takımının bu cumartesi oynayacağı Rusya maçında sahne alamayacağı açıklandı.
Hatırlanacağı üzere İsrail'in Rusya karşısında alacağı sonuç İngiltere'yi de yakından ilgilendiriyor. Bundan ötürü Benayoun'un sakatlanması iddiası olmayan İsrail'den çok İngiltere'yi üzdü.
Takımın kötü gittiği dönemlerde maçlardan önce hep bir ağızdan "kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah" şeklinde kötü ruh kovan Çarşı'nın Hakan'dan seken her topu kaleye yuvarlayan Benayoun'a âhının tuttuğu iddialar arasında.
Marsilya maçını kazanırsak puanımız 6 oluyor.Marsilya'nın ise 7.Son maçta Liverpool ne yapar eder yener Marsilya'yı ilk 2 için.Porto o maçta muhtemelen çıkmayı garantilemiş gibi bir şey olur.O maçtan en kötü bir beraberlik koparırsak 3.olup Uefa'ya gidebiliriz.
Şemsi Marsillya ile aynı puanda tamamlarsak sonuncu oluruz.Eğer ikili averaja bakılıyorsa burda 3-0 kazanmamız gerekiyor.O da çok zor...Genel averajda zaten baya kötüyüz.Biz son 2 maçımızı kazanıp 9 puanla gruptan çıkalım.Diğer maçların sonucuna bakmadan;)Bence de çok zor ama Allah yardımcımız olsun...
Aslında Kerem işimiz çok çok zorda bakma sen umut dünyası..
Liverpool Torres'in 19. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti..
Dakika 33. Gol Lopez..
Liverpool-Porto :1-1 dk 60
Liverpool 4-1 yendi Porto'yu.
Son maçlar çok çekişmeli olacak.
Çok ilginç bir grup gerçekten ... 2 Maçta kazanan ekipler bir üst tura çıkıyor diğer sonuçlarda mesela Marsilya kendi evinde Liverpool ile berabere dahi kalsa gruptan çıkıyor diğer maçta Beşiktaş Portoyu yense Beşiktaş çıkıp Liverpool avrupaya havlu atıyor :D maçların son dakikasına kadar hiç bir şey belli olmaz bu grupta ...
Beşiktaş İnş İkinci Tura yazdırır adını.Diğeri kim oLursa oLsun alakadar etmez.
muahaha
grup çok ilginç bir hal aldı
grubtan 1. çıkma şansımız var fakat uefa sasımız yok
işe bak
:0: