Arkadaşlar biz burada ne kadar yırtınsakta eğer gerçekten bir şeyler varsada değişmez.
Printable View
Arkadaşlar biz burada ne kadar yırtınsakta eğer gerçekten bir şeyler varsada değişmez.
özeti izledim ve penaltı penaltı değil..
Denizli'nin penaltısı penaltı mı Allah aşkına?
öyle mi?
hadi bana anlatın, size göre hangi penaltımız penaltı?
durun ben söyleyeyim, hiçbiri...komik dimi?
onu da bıraktım penaltı nasıl olur, ofsayt ne ya?
her hafta bize çalınıyor, size çalmıyorlar. nasıl böyle birşey yaparlar, kötü fedarasyon sizi. kınıyorum sizi ve en kısa zamanda istifaya davet ediyorum.
her hafta aynı şey valla sıkıldım sonra konu kapanıyor nerede güleceğime şaşırıyorum. neyse kuşlarım takılın siz...
fedarasyonot: konuyu kapattırmayın gözünüzü sevim =)
Özellikle farklı takım taraftarlarına sesleniyorum.Neden kendi takımımız kazanamadı diye başka takımlara laf atıyoruz.Bende bir Beşiktaş'lıyım kötü oynadık ve puan kaybettik.Ama G.Saray penaltıyı saymasakta zaten çok iyi bir futbol oynadı.G.Saray'ın penaltısını konuşmak ne kazandıracak bize.Bence rakip taraftarların maçlarının olduğu topilcerde diğer taraftarlar tebrikten başka mesaj yazmamalı.Boşuna ortamı germenin gereği yok.Öyle ya da böyle G.Saray maçı aldı mı?Aldı,tebrikler o zaman...
iyi oynadik kazandik.Penaltimiz penalti..Denizlinin penaltisida penalti doru kararlar. Tebrikler Galatasaray..Nondadan gol bekliyordum yaniltmadi beni
denizlininkide penaltı değil..
hakem rezalet..
harbi bir hakem bu kadar kötü olur..
Maçı yine her hafta olduğu gibi izledim tabii. Maçın pozisyonları penaltılar tabii. Denizli'ninki yüzde yüz penaltı. Öyle kontrolsuz hareket olmaz. Bu Bouzid'i kim almış ya. Servet ondan çok daha iyi, ordan anlayın yani. Bizim penaltı ise bence penaltı ama değil diyene de bir şey diyemem tabii. Kontrolsüz hareket kontrolsüz harekettir, ille Bouzid gibi 10 metreden gelip itmesine gerek yok adamı. Maça gelirsek Nonda bu sefer çok iyiydi ki farkı yaratan da oydu. Fransada kötüydü Denizlide çok iyiydi. Karan yine berbattı. Kaçırdığı golden öte tek bir olumlu hareketi yok + ayakta kalamıyor. Acil toparlanması lazım. Topal'ı da beğendim, bir iki lüzumsuz hareketi vardı ama o da maç eksiğinden kaynaklanan bir şey. Hasan ileri geri çok çalıştı ama başka maçı kaldıramaz tabii bekte. Denizli ne oynamaya çalıştı anlayamadım, kötü bir takım. Türkiye liginin bile çook altında bence. gelecek haftaki FB-BJK maçını da düşünecek olursak çok kritik bir 3 puan aldık bence.
Yazık her hafta penaltı ile tadı kaçtı maçların...
Doğru karara çıkıcak penaltı tabi her hafta her hafta
Acaba bu penaltılar nereye kadar gider :u:
Ha Anil kardes.. son günlerde bayaa birseylete ayni fikirde bakiyoruz :)
Simdi burda hakemleri tartisiyorsak...
Fenerbahce gecen yil onlar sampiyon yapti... Simdi bütün fenerliler cikar derki, hadi beee...
2005-2006 sezonundada Fenere kac tane beles penalti verildi..Anelkanin elle attigi gol sayildi...
Simdi gelip demeyim, onlar gecmis seyler diye..:mad::mad::mad::mad:
Mac Galatasarayin hakkida ve aldi... O KADAR!!!
samet cim doğru karar diyosun bu olay bugün TSL de iyi dimi kazandı GS 90'da... Ama Bordeux maçı bak 2-1 iken baktı GS bugünkü maç gibi gidiyo yine attı kendini hakem vermedi penaltı Türkiye de ise sarı-kırmızılı formalı bir oyuncu rüzgardan düşse penaltı oluyor bu çok bariz.. Bu kadar Türkiye de yardım edilen GS Avrupa da da nasılsa çalar 2-1 ken penaltı diye alışmışlar ama burdaki gibi olmadığını anlayınca çoktan iş işten geçmiş olur.. Hadi diyelim her hafta attınız penaltılar doğru Fenerbahçe ye neden vaerilmedi 1sezon penaltı ki çok çok bariz penaltıları atland... Galatasaray ın bu sezon hakemlerin kıyakları olmasa ligde şu an lider olamazdı...
Hakemlerin kıyak yaptığı hal bu ise almayalım böyle kıyak, eksik olsun.
Bu kuraldışı hareketlerden biri nedir acaba?Quote:
Penaltı, Savunma oyuncuları veya kalecinin ceza alanı içinde kuraldışı hareket etmeleri veya atak yapan oyuncuya faullu hareket etmeleri sonucu verilen direk ceza atışı.
Sizcebu pozisyonda Denizlisporlu oyuncu Ümit Karan'a kontrolsüz girmiyor mu? Burada takdiri size bırakıyorum. Geçiyorum 2. konuma. Kırmızı kart gerektiren hareketler.Quote:
Rakibe kontrolsüz girmek
Bu kuralı hangi Galatasaray maçında görebildik? Konya maçındaki bu kuraldan yola çıkmıyordu. Başka da kırmızı kart çıkmadı bizim maçlarımızda. Bu durumda rakibin ısrarlı tekmelerine rağmen kırmızı çıkmadığına göre, "Hakemler rakiplerimizi destekliyor, federasyon istifa." mı diyeceğiz? Bu bize sakatlanan Lincoln'ü, tekmelerden Barış Özbek'in yokolan hücrelerini mi?Quote:
Rakibe kasti ve sürekli sert hareket yapan oyuncu ihraç edilir
2006-2007 sezonunda Galatasaray, 7 vuruşla en fazla penaltı atış hakkı kazanan takım olurken,
bu sezonda penaltılarında birinciliği kimslere bırakmicak gibi Galatasaray...
İstatistik olarakta verim.. Geçen sezon GS 1. bu sezonda 10.haftadan garantiledi 1.liği...
Nerden geliyor bu değirmenin suyu...
bu sezon kaç penaltı attı galatasaray?
Penaltı dahi olsa Galatasaray kazandı. Ne kadar penaltı değil desek dahi skor değişmeyecek, ve bu konu kapanmazsa burada çok can yanacak belli. Bir birimizi kırmaya gerek yok, altı üstü futbol. Futbol zevk için vardır savaş için değil.
Galatasaray'ı tebrik ediyorum güzel oyunundan dolayı, bu konunun uzamasını istemediğimden de konuyu kapatıyorum.
Geçmiş olsun.