Merakla transfer dönemini ve sezon sonunu bekliyoruz Emrah abi.:D
Printable View
Merakla transfer dönemini ve sezon sonunu bekliyoruz Emrah abi.:D
YILDIZLAR GEÇİDİ SON TRANSFERLE GÖZ KAMAŞTIRDI
http://img402.imageshack.us/img402/2703/silvatz3.jpg
Kallström, Matias Fernandez, Micah Richards, Messi, Bojan, Daniel Alves, Lucas veee sonunda Silvaaa! Valencia'nın süperstarı Silva Milano'da yine 100'lerce basın mensubu önünde 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. İnter başkanı Moratti'nin "bu sezon transferi kapattık" demesine rağmen, çok kısa bir süre içinde İspanya'da Valencialı yöneticilerle anlaşan Sir Emrah Gürbüz bu transferi 115 milyon TL + % 50 pay, yani toplamda 172 milyon TL'lik bu teklifle İnter dünya borsalarını bir kez daha sarstı ve hem kendi hem de dünya rekorunu bir kez daha egale etti. Daha önceki rekor transfer ücreti, Messi için ödenen 163 milyon TL idi.
Miguel Velosu'nun zaman zaman aksaması ve ortasahanın ortasındaki yaratıcı oyuncu eksikliği sebepleriyle İnter yıldız oyuncu transferi için düğmeye basmıştı. Fabregas'a yapılan 188 milyon TL + Kallström + Augusto Fernandez + Emiliano Insua + % 50 pay, yani toplamda 330 milyon TL'lik teklif kabul edilmeyince Silva transfer edildi. Fabregas'a yapılan bu teklif hem bir dünya rekoruydu hem de reddedilen en büyük teklif olarak tarihe geçmiş oldu.
İnter, her transfer döneminde birçok oyuncuyu ücretsiz olarak transfer edip onları hemen satarak büyük paralar kazanıyor. Bu oyuncuları transfer ederken oyunculara teklif yaparken, imzalama ücreti çok düşük tutuluyor. Böylece oyuncudan elde edilecek gelir maksimum oluyor. Şu anda İnter'in satmaya çok yakın olduğu oyuncular; Abou Diaby, Kallström, Augusto Fernandez. Bu oyunculardan da büyük paralar kazanması olasıdır. İnter'in bu transfer döneminde ücretsiz olarak kadrosuna kattığı oyuncular aşağıdadır. Bu oyuncular sezon sonunda takıma katıldıklarında 3-5 denmeyip satılacaktır.
Gelenler (ücretsiz) :
Scott Sinclair / ücretsiz
Joris Delle / ücretsiz
Moussa Dembele / ücretsiz
Jonathan Evans / ücretsiz
Diego Capel / ücretsiz
Gelenler (ücretli) :
Silva / 115 milyon TL + % 50 pay / Valencia'dan
Gönderilenler :
Coelho / 3.5 milyon TL
Antonio Valencia / 9.5 milyon TL
İtalya Kupası'nda Napoli'yi iki maçta da 1-0 yenerek geçen İnter, ligde de harika gidiyor. Messi'nin tam anlamıyla yıldızlaştığı sezonda İnter lider durumda. Messi 18 maçta tam 14 asist yaptı. İşte ligdeki son puan durumu :
http://img177.imageshack.us/img177/9997/tabloax5.jpg
Silva çok iyi transfer olmuş , Emrah abi :D
Silva harika transfer muhteşem bir para tebrikler Emrah abi :h:
Gönderilen oyuncular :
Abou Diaby / 33 milyon TL / Lazio'ya
Augusto Fernandez / 19 milyon TL / Lazio'ya
Silva ikinci maçında 1 gol, bir asiste ulaştı. Deplasmanda Roma'yı Adriano ile 2-0 yendik ve çok önemli bir 3 puan almış olduk. Teşekkürler... Ama Fabregas'ta gözüm kaldı ya. :)
Boşver Fabregası Emrah abi :zuhaha
messi ve silva.birbirinin kopyası yetenekte isimler oyunda.solda silva sağda messi.artık düşünemiyorum.en iyi 2 oyuncu diyebilirim.
interle sıkılmadan bu kadar ilerlemek tam bir başarı.
ever banegayı deneyebilirsin.fabregas yerine tabi alma imkanın varsa.valencialı sunny e mutlaka göz at.
Vailatti'yi Roma'ya satmıştım ama sonraki satıştan % 25 pay alacaktım ve Vailatti 73 milyon TL'ye Arsenal'e transfer olunca havadan 18 milyon TL geldi. :D Ay lov dis geym bea. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnterle sıkılmıyorum çünkü uzak hedefe ulaşmadım daha. Her mevkide dünyanın en iyisini getirmek...
Mükemmelsin..
Ben de Milan oyunumdan Fabregas'ı getiremediğim için sıkıldım Emrah Abi. :D Artık sonraki sezona alırsın.
Fabregas'ı bir şekilde alırım da bir oyuncu için 340 milyon TL verilmez ya. Artık biraz para biriktirip düğünümü yapacağım. :n: :k:
Arjantin 5-2 Avusturya
Arjantin 3. hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. Avusturya önünde bir ara 5-0 öne geçen Arjantin'de teknik adam Sir Gürbüz as oyuncuları çıkarınca Avusturya 2 gol buldu. Ancak, otoriteler maçın 5-0'da bittiğini belirtiyorlar. Arjantin'in bu galibiyetinden sonra Portekiz ve Fransa hazırlık maçı teklifi yaptı. Sir Gürbüz bu teklife olumlu yanıt verdi.
İtalya Kupası İnter'e Haram
İnter İtaya Kupası'nda bu kez Roma'ya iki maçta da 1-0 yenilerek elendi. İlk maçı kendi sahasında kaybeden İnter ikinci maça çıkacağız zaman kadrosundaki 4 oyuncu hariç hepsi milli takımda olunca 16-17 yaşlarındaki oyuncularla maça çıkmak zorunda kaldı ve sonuçta da Roma maçı yine kazandı. Anlaşıldı ki İtalya Kupası İnter'e haram.
Puu.. Yazıklar olsun.. Koskoca İnter git Roma'ya yenil.. Cık cık cık..
Bu İtalya Kupası çok tuhaf ya. Boşver zaten ilgilenmiyorum. :D
Arkadaşlar Messi ligdeki 25. asistini yaptı. Yani tam anlamıyla coştu. Daha 8 hafta var. Takımda tutamayacağım adamı, teklif üstüne teklif gelecek. Biraz yedeğe çekeceğim. :n: :k:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kariyerimiz devam etmeyecek malesef. Dersleri baya aksattım. Bir müddet kampa girmem lazım. Onun için sezon bittiğinde son istatistikleri ve değerlendirmeleri içeren uzunca bir yazı ile karşınızda olacağım. Ondan sonra aranızdan bir süreliğine ayrılacağım. Zaten başarıdan başarıya koştuk kariyerimizde. Ligde Milan'ın 13 puan önünde zirvedeyim şu anda. Ve şimdi Milan derbisi var, kazanırsam şampiyonluğu haftalar öncesinden ilân edebilirim bile.
Olsun Emrah abi biz bekleriz ne kadar uzak kalacaksın 1 hafta 1 ay ya da evlenene kadar mı :zuhaha
Tam tersi evlenince artık giremem internete falan. Kız bırakmaz artık internette vakit geçirmeme. :D Ama Allah söyletti bak. Evleneceğim valla. :n:
Hayırlı olsun diyelim nikah şahidin tüm TÜRKSPORTAL :zuhaha
Hııı.. Nikâh şekerimiz de FM Modifier olur.. :D
Eğer özel hayat ve sağlık sorunları nedeniyle takımı bırakacaksan Koltuğa talibim böle pişmiş aş her zaman denk gelmez. :-)))
Bende teknik direktör yardımcılığına talibim :p
Güzel devamını dilerim..
Emrahcığım nasıl bir diziliş kullanıyorsun? 4-4-2 mi, 4-1-2-1-2 mi?
Akşam evde olmadığım ve cepten girdiğim MSN Messenger'dan da cevap yazamadığım için :p sizlere cevabımı şimdi yazabiliyorum, herkesten özür dilerim.
Öncelikle koltuğuma talip olanları bir güzel kınıyorum. :p Ben gidince yerime oğlum geçecek, her ne kadar şu anda oğlum olmasa da... Bekleriz işimiz ne.. :p Saltanat henüz kaldırılmadı. :p
İlhan, diziliş olarak ilk sezonumda 5-4-1'i kullanıyordum ve başarılı olmama rağmen artistlik yapıp 4-4-2'ye döndüm. FM'nin en iyi taktiği diyebileceğim olan mükemmele yakın, Toutatis taktiğinin modifiye edilmiş halini kullanıyorum. Markajın kullanılmadığı, 4'lü savunma blokunun çakılı oynadığı, çift DM ile oynanan, kanat oyuncularına (Messi, Daniel Alves) yeterince özgürlüğün verildiği, oyuncuların top sürmesi komutunu içeren, uzaktan şuta dayalı, genelde kontra ataklarla skoru değiştiren şeklinde tanımlayabileceğim bir taktik kullanıyorum. Aslında benim kendi taktiğime çok benzeyen bir taktik olduğu için kafam yatmıştı başlarda ama özellikle FM 2007'de gördüğüm büyük yenilmezlik serileri sayesinde bende bağımlılık yapan bir taktik oldu. Kendi futbol anlayışıma göre şekillendirdim ve sonuçta büyük bir taktik çıktı ortaya. Turnuvalarda bu taktiğin kaybetmesi oldukça zor. Aslında, taktiği bu kadar başarılı yapan şey, oyuncu markajı kullanmaması. Oyuncu markajı hem sık sık kart görülmesine sebep oluyor hem de oyuncuların ofansif verimliliğini düşürüyor. Ben bunu FM 2006'da anlamıştım. FM 2005'te tam tersiydi, yani markaj uygulayan kazanıyordu. Amma yazdım ha, inceleme gibi oldu. :) Diyeceksiniz ki her takıma uyar mı? Kesinlikle uyar.. Çünkü klasik 4-4-2 sistemi. Zaten iş sistemden çok öncelikle oyuncu ve sonra takım komutlarında bitiyor. Markaj uygulamayın derken takım komutlarındaki sıkı markaj seçeneğinden bahsetmiyorum. O açık kalsın, ben oyuncu komutlarında markaj uygulamayın diyorum. Kısaca (!) böyle taktiğim.
devamını bekliyoruz takipçinim
Kariyere devam edemeyeceğim malesef. Son sezonu devam ettirmedim. Şampiyonlar Ligi bir ihtimal benimdi ama Lig Şampiyonluğu garanti gibi birşeydi. Belki ileride daha orjinal bir hikaye ile başka bir kariyerde görüşürüz. Şu anda hayatımda bir dalgalanma var, dalgalar dağılınca yeni bir kariyer açarım uzun soluklu. Zaten çok kalamam böyle. :)
Konuyu kilitleyebilirsiniz.
Ne güzeL gidiyordun yahu. Diğer kariyerLerini bekLeyeceğiz artık.
Yapma be Emrah abi forumdaki en zevkli geçen kariyerlerden birisiydi sağlık olsun yeni kariyerlerini bekliyoruz.
1-2 hafta sonra çok özel bir kariyerle burada olacağım. Bir senaryomuz olacak. Böyle kuru kuru iyi olmuyor. Hazır kariyeri bitirmişken fikirlerinizi alayım. Yeni kariyer senaryomuzun konusu ne olsun? Mafya, aşk vs. bana konu başlığı verin bir film senaryosu yapalım. :) Ayrıca takım da önerebilirsiniz. Birkaç gün içinde ram ekletiyorum. 256 mb ram ile kariyer yapmak işkence oluyordu. Bundan sonra belki hergün iki yazı ekerim. Değişik grafik çalışmaları olur. Vidyo görüntüleri olur. Yeter ki ram gelsin. Önereceğiniz takımlar mümkünse 1. lig takımları olsun. İspanya Ligi'ni düşünüyorum. Belki bir Barca kariyeri yaparız. Gerçi kariyer derken, benim oyunumda ikinci bir takımım olmadı şimdiye kadar. Hep ilk takımımda kaldım.
Bir de eskisi gibi katılım olmuyor kariyer konularına onun için yeni yazı eklemek için birinin cevap yazmasını bekliyorum saatlerce. Bu olmasa daha güzel olacak ya..
@emrah44
Söylediklerine aynen katılıyorum. Yazı eklemek için saatler birilerinin cevap yazmasını bekliyorum hatta bazen öyle anlar oluyorki cevap yazılana kadar ben 1 sezonu nerdeyse tamamlamış oluyorum :)
Eskiden isteyen istediği kadar cevap yazabiliyordu ama şimdi sınır var. Bence sınır konmamalı ama ardarda 3 mesaj atan uyarılmalı. İlk iki mesaj serbest olmalıdır. Tamamen serbest olması da sakıncalı oluyor. Sırf kendi konusu üstlere gelsin diye mesaj yazanlar vardı. Çünkü farklı zamanlarda iki yazı eklemek istesek biri cevap yazmamışsa mesaj birleştiriliyor. Zaman kavramı ortadan kalkıyor. İlk mesajımda sezon başındaki transferleri anlatmışım, ikinci mesajım da devre arası transferlerini ve bu iki mesaj birleşmiş. :) 256 mb ram olması beni biraz kurtarıyor işte. Bilgisayar yavaşladığı için biri cevap yazıyor o arada. :n:
emrah44 e aynen katılıyorum ne yazıkki böle bir durum var