İ.kaşın kadrodo olması mucize bide sağbek oynarsa işimiz var! M.topuzu arasın şimdi fatih hoca!!!!!
Printable View
İ.kaşın kadrodo olması mucize bide sağbek oynarsa işimiz var! M.topuzu arasın şimdi fatih hoca!!!!!
Kadro için hiçbirsey geç degil..Fatih hoca isterse yine kadroya cagrabilir..Topuz'u bence cagıracaktır:)
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kadroyu açıkladı. 26 kişilik mevcut kadroyu 23'e indirdi.
İşte gönderilen isimler.....
Halil Altıntop
Yıldıray Baştürk
İbrahim Kaş kadrodan çıkartıldı.
Milli Takım'ın 23 kişilik kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Uğur Boral, Mehmet Aurelio, Kazım Kazım, Semih Şentürk
Beşiktaş: Rüştü Reçber, Gökhan Zan
Galatasaray: Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör
Trabzonspor: Tolga Zengin
Ankaraspor: Emre Aşık
Newcastle United: Emre Belözoğlu
Larissa: Tümer Metin
Bayern Münih: Hamit Altıntop
Middlesbrough: Tuncay Şanlı
Rubin Kazan: Gökdeniz Karadeniz
Villarreal: Nihat Kahveci
Sochaux: Mevlüt Erdinç
Ayıp yahu gerçekten ayıp Yıldıray çıkıyor Ayhan orada.İbrahim kaş çıkıyor Emre Aşık-Güngör orada
Yıldırayın yerine Ayhan İbrahimin yerine Gökhan Zan çıkmalıydı
yıldıray nasıl çıkarılır aklım almıyor ya :(
Ayhan ile Yıldıray'ı bir tutumamak lazım Ayhan oyunun iki yönünüde oynayabilen biri Yıldıray ise öyle değil. Yıldıray tarzında Tümer ve Emre gibi oyuncular olduğunuda düşünürsek bence ayrılması doğru bir karar oldu.
Halil Altıntop'un çıkarılmasını bekliyordum Terim'in ona şans vermeyeceği belliydi. Peki İbrahim Kaş neden çıktı zaten sağ bek tarafı Gökhan sakatlanınca Sabriye kaldı diyelimki Sabride sakatlandı yada ceza aldı o zaman ne olacak hamiti yine bek mi görecez
Terimin Sol Bek'te düşündüğü iki isim; Uğur ve Hakan. Hakan cezalı duruma düşse, sakatlansa, işimiz yaş.
Hatta Terim'den şöyle birşey bekliyorum ben. Portekiz karşısında hızlı diye Uğur'u oynatır bekte :)
Uğur boraldan bek olmaz kanımca saunma anlayışı düşük bir oyuncu
Bana göre tam anlamıyla rezillik. Yıldıray ve Halil'e gelene kadar kadrodan çıkarılması gereken çok adam var.
Halil Altıntop milli takıma hiçbir katkı yapamadı doğru karar verilmiş Yıldıray isabetsiz olmuş harbiden ...
Yildiray kadrodan nasil cikar? Takim oyunu oynayabilen ve terimin hizli pas taktigini belki de tek uygulayabilecek olan AMC oyuncumuz kadroda yok. Allah hepimize kolaylik versin. Turnuvadan once saclari kazitin derim cunku yapmazsaniz yola yola kel kalirsiniz...
Yıldıray çıkıyor,Halil çıkıyor. Hamit'inde performansı düşecektir Halil çıktığı için. Kazım-Kazım-Kazım mıdır nedir kaç tane Kazım'ı varsa o kalıyor kadroda. Tümer yerine Yıldıray çıkıyor. İbrahim Kaş neden çıkıyo ? Sağ kanatta Sabri'den başka adam yok napcaz biz ?
kadro bu olacak
----------------------volkan
----------------------rüştü
----------------------tolga
---sabri--------emre--------servet--------balta
---hamit-------emreAşık------zan----------uğur
------------------mehmet aurelio
------------------topal
---------gökdeniz-----------emre
---------ayhan-------------tümer
nihat-------------------------------arda
kazım-----------------------------tuncay
-----------------semih
-----------------mevlüt
bu sistem ve bu alternatifler olacak ama bu santraforlar çok yetersiz kalacak ben son derece umutsuzum
Hamit sağ kanat kanımca.Bir de Halil sağ kanatta fazla verimli değil.Bu arada bende Terim'den sürpriz bekliyorum Portekiz maçında Uğur'u sol bek oynatabilir.Tek forvet ile oyanayacağız dedi Terim dolayısıyla 4 forvetten 1'i çıkacaktı bu da Halil oldu.Yıldıray konusuna bende katılıyorum.
Volkan
Hamit,Servet,Zan,Balta
Kazım,Emre,Marco,Arda,Tuncay
Nihat
11 böyle olur sanırım..
Hamitin bek oynaması bence çok zor.