SİVOK İMKB'ye bildirilmiş :)
Hayırlısı olsun.
Printable View
SİVOK İMKB'ye bildirilmiş :)
Hayırlısı olsun.
Çok iyi oldu umarım yanına iyi bir oyuncu alırız:P
4 Milyon 700.000 Euro baya iyi bir para ama 2011 e kadar taksitle ödenecek olması işi kolaylaştırır.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu Anthony Seric ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na Seriç için yapılan açıklamada, şöyle denildi:
''Şirketimiz ile Avustralyalı futbolcu Anthony Seric, aşağıdaki şartlarda 2 yıl 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır. Futbolcuya ilk yıl, 2008-09 sezonu için 200 bin Avro imza parası ve 750 bin Avro garanti para 10 eşit taksitle, 2009-2010 sezonu için 700 bin Avro garanti para ücreti 10 eşit taksitle ve opsiyonlu yıl olan 2010-2011 sezonu içinse 600 bin Avro garanti para ücreti de 10 eşit taksitle ödenecektir''
Avustralyamı Hırvat olmasın
Sivok için verdiğimiz para baya iyiymiş.İnşallah karşılığını verir.Ben umutluyum açıkcası ondan.
Seric'te kulübümüze hayırlı olsun.Umarım oda katkı sağlar kulübümüze..
Bu arada Zapotocny'den hiç haber yok.Yönetim onu hiç borsaya bildirmedi.Neden acaba çok merak ediyorum.Gökhan Zan'ın durumun kesinleşmesini bekliyor olabilirler.Zaten yabancı kontenjanında sıkıntımız var.Ya da daha iyi bir stoperle anlaşma ihtimaline karşı yedekte tutuluyor.Hayırlısı olsun..
Bide Cristian Rodriguez'e fm de baktım.Özellikleri çok iyi,yaşı daha genç 21 yaşında ama şöyle bir sorun var.Adam sol açık.:D Bobo'nun yerine olmaz Tello'nun yerine olur..
Zapotocny Nerede?
İMKB´ye 8 isim bildirildi, Sivok ve Seriç´le imza atıldı. Herkesin ?Anlaştık´ dediği Zapotocny konusunda ise çıt yok!
3.6.2008
Bu iş bitti’ diyorlar
Transferin hızlı takımı Beşiktaş’ta ilginç bir ikilem yaşanıyor... Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve transfer görüşmelerini yürüten Sinan Engin’in doğruladığı Tomas Zapotocny’yle hala imza atılmadı. Yapılan tüm transfer girişimlerini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirme zorunluluğu bulunan Kara Kartallar, resmi ağızlardan ‘Tamam’ derken, Zapotocny’nin ismini borsaya açıklamıyor.
Borsanın haberi yok
Schalke'den Bordon ile Kobiashvili, Udinese’den Coda ile Sivok, Juventus’tan Stendardo, Mattersburg’tan Cem Atan, Lens’ten Adama Coulibaly’yle görüştüklerini doğrulayan Siyah-Beyazlılar, ayrıca Panathinaikos’tan Anthony Seriç’le de temasa geçtiğini İMKB’ye bildirmişti. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Sivok ve Seriç’e imza attıran Beşiktaş’ta Tomas Zapotocny konusundaki gelişmeler merakla bekleniyor.
KAYNAK:FANATİK
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Ekrem Dağ ile anlaştı.
Ekrem ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken, gurbetçi oyuncunun yıllık 300 bin YTL'nin yanı sıra maç başına da 30 bin YTL para alacağı belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi bedeline ise 700 bin Euro ödeneceği gelen haberler arasında.
Ekrem Dağ'ın bugün Ümraniye Tesislerine gelmesi bekleniyor.
Sol ve sağ kanatta oynayabilen 28 yaşındaki oyuncu, futbola Avusturya'nın Leibnitz takımında başladı. Gaziantepspor'a Strum Graz'dan gelen Ekrem, geçtiğimiz sezon 33 lig maçında forma giydi ve 4 gol attı.
Siyah beyazlı yönetim daha önce de Tuna, Sivok ve Seric ile de anlaştığına resmi olarak açıklamıştı.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Cem Atan için yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanamadı herhalde.Ekrem Dağ hakkında fazla bir fikrim yok.Serdar Özkan'a alternatif bir oyuncu diye düşünülüyor herhalde.Hayırlı olsun..
Zapotocny'ide kiralamışız.Daha önce basında Sivok'u kiraladık diye haber geçmişti ama tam tersiymiş.Bu yöntem hoşuma gitti.Yönetim akıllanmış gözüküyor.Zapotocny'de kulübümüze hayırlı olsun..
Quote:
Zapotocny kiralandı
Beşiktaşımız, Çek futbolcu Tomas Zapotocny'i kiralık olarak renklerine kattı. Siyah beyazlı kulübümüz, transfer döneminin resmi olarak başlamasının ardından Tomas Sivok ve Anthony Seric ile kesin olarak anlaşıldığını açıkladı.
Yabancı transferine hızlı giren ve bu iki oyuncuyu siyah beyazlı formaya bağlayan, mukavele şartlarını da kamuoyu ile paylaşan kulübümüzün, transferini gerçekleştirdiği Tomas Zapotocny'i ise kiralık olarak renklerine kattığı öğrenildi. Udinese'de forma giyen Çek futbolcunun ikinci yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına kiralandığı ve 900 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenildi. Kiralık olarak anlaşma sağlanan bu futbolcu ile ilgili resmi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı da kaydedildi.
Kaynak: DHA
Quote:
Ekrem Dağ ile anlaştık
Kulübümüz G.Antepsporlu sağ kanat oyuncusu Ekrem Dağ'ı renklerine bağladı
Beşiktaşımız, yabancı transferlerin ardından yerli transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Kulübümüz, Gençlerbirliği'nden alınan Tuna'nın ardından Gaziantepspor'da forma giyen 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ekrem Dağ'ı 3 yıllığına renklerine bağladı. Bir süredir Gaziantepspor Kulübü ile görüşme halinde olan yönetimimiz, bu transferi bonservis bedeli ödeyerek tamamladı. Kırmızı-siyahlı kulübün, Ekrem için istediği 2 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirim yapması sonucu gerçekleşen transferin resmi açıklamasının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
Öte yandan Gaziantepspor'un, kulübümüzün önerdiği Higuain ve Mehmet Sedef'i kabul etmemesi nedeniyle takasta kullanılmayacağı öğrenildi.
Kaynak: DHA
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gaziantepsporlu futbolcu Ekrem Dağ ile anlaşmaya vardı.
3.6.2008
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, yaptığı açıklamada, Ekrem ile 3 artı 1 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi. Engin, geçen sezonki kadrolarını büyük oranda koruduklarını ve takviyeler yaparak bu kadroyu güçlendirdiklerini ifade etti.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Engin, 2-3 oyuncu daha transfer edebileceklerini söyledi.
fanatik
ekrem dağ iyi oyuncu bence avusturya milli takındada oynamıştı sanırım..
Ekrem iyi oyuncu sol kanatta Tello'nun alternatifi ya da as olarak oynayacaktır.
Ekrem Dağ çok yönlü bir futbolcu.Orta sahanın sağında ve solunda,forvette oynayabilme kabiliyetine sahip.Süratli,birebirde etkili ve kısa boylu olmasına rağmen güçlü bir fiziğe sahip.Zaten geçen sene cezalılar ve sakatlardan dolayı ne kadar zarar gördüğümüz ortada.Sonuçta alternatifli bir kadro kurmak zorundayız.Ekrem'de bu doğrultuda,zaman zaman 11'de zaman zaman ise sonradan şans bulacaktır.Şuna eminim ki mutlaka faydası olacaktır takıma...
Bu arada;
Beşiktaş forum sitelerinden aldığınız haberle,başkalarının ağzından okuduğunuz yorumlarla,bir adamı oynamadan yerden yere vurdunuz(Seric)
Hadi bu haberide manşet yapın,Beşiktaş'ın çok iyi bir tarnsfer yaptığını belirtin,görelim bakalım;
Yeni Kartal Tomas Sivok hakkında yabancı internet sitelerinde yazılan yorumlar, siyah beyazlı yönetimin, transferde bu kez turnayı gözünden vurduğunu gösteriyor!..
"ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU"
İngiliz skysports.com sitesinde Sivok hakkında yer alan yorumda Çek futbolcudan övgüyle söz edilirken, "Kendi sahasında defansta veya daha ileri uçta bir kesici rolündeki bu adamın kötü denebilecek maç sayısı oldukça azdır" denildi. Haberde, "Çok yönlülük ve beceriklilik, özellikle büyük şampiyonalar için hayati önem arz eden bir denge unsuru olabilmektedir" ifadesi kullanılırken, Tomas Sivok'un bu nedenle Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Karel Brückner'in gözünde çok önemli bir görev adamı olarak görüldüğü vurgulandı. Defansif orta saha oyuncusunun, Euro 2008'de Çek Milli Takımı'nın tamamlayıcı bir oyuncusu vasfını taşıdığı da kaydedildi.
DEVLER O'NUN PEŞİNDEYDİ!..
Bu arada Sivok için 3 yılda ödenecek 4.7 milyon Euro'luk bonservis bedeli nedeniyle siyah beyazlı yönetim eleştirilere maruz kalırken, Çek oyuncunun Avrupa'nın pek çok önemli kulübünün de transfer listesinde olduğu ortaya çıktı.
Skysports.com'da yer alan yazıda; bir dönem Milan'ın da transfer etmek istediği bilinen ancak sakatlığı nedeniyle İtalyan takımına gidemeyen Sivok'u; Everton, Blackburn Rovers ve Celtic gibi takımların da mercek altına aldıkları belirtilirken, Çek oyuncunun menajeri David Nehoda aralarında Everton'un da bulunduğu bir çok klübün oyuncuyu transfer etmek için talepte bulunduğunu doğruladı. Bayren Münih, Hamburg, Lens ve Anderlecht'in de Sparta Prag takımı kaptanının ilerleyişini yakından takip ettikleri ileri sürüldü.
Geçirmiş olduğu ciddi diz sakatlığının ardından geçtiğimiz yıl tekrar sahalara dönen Sivok, tekrardan Çek sahnesinde en çok istenen oyunculardan biri haline gelirken, siyah beyazlı yönetimin Çek oyuncuyu yüklü bir meblağ ödeyerek renklerine katmayı başarması Sivok'tan beklentileri arttırıyor.
Bakalım Tomas Sivok, Beşiktaş'ta nasıl bir performans ortaya koyacak? Bu sorunun yanıtını önümüzdeki sezon hep birlikte öğreneceğiz...
MARATON.COM.TR ÖZEL
Sağ kanat değil mi Ekrem yahu? Güzel transfer. Lig iyice coşacak bu sene. Ama 4 büyükler ile anadolu takımları arasında ki uçurum artmaz umarım.
Seric'i bende araştırdım biraz. Çok teknik bir oyuncuymuş. Ve topu oyuna iyi sokmasıyla ayrıca çok iyi top saklamasıyla tanınıyor.
Seric'in tekniği iyiymiş umarım kademesi felanda iyidir.Bu sene İ.Üzülmez'in savunmadaki bıraktığı boşluklardan dolayı savunmamız çok zorlanmıştı..
Vallahi Seric hakkında Fanatik Pana taraftarı olan arkadaşım vardı ona sordum Thank you besiktas, Seric is terrible dedi ve bayadaa saydı medyadaki yorumları falanda okuyunca bu oyuncu hakkında negatif düşüncelere sahip oldum. Tello gibi önde - geride oynaması güzel ama iştee görüşler hep negatif. Sadece Rapajic çok iyi demişti
Transferler hayırlı olsun, daha gelmeden, gelip forma giymeden, fora giyip oynamadan hemen kötü damgası vurmayın oyunculara. Elinizde verilerle desteklediğiniz düşünceleriniz varsa buyrun ama daha görmeden kötü demek hoş olmuyor.
yok sekopej kötü demedim zaten kapalı kutu şu anda, izlemediğim oyuncu hakkında yorm yapmam ama herkesin öyle demesi soru işareti bıraktı kafamda
Ertuğrul Sağlan transferi 1 yerli oyuncu daha alarak kapatacağız dedi.Sanırım o oyuncu ortasaha orta olacak.Orayada iyi bir alternatif olursak iyi bir kadro oluşturmuş olacağız bence.Umarım Bobo'da kadroda kalır takımımızda.O zaman daha güçlü bir kadro ile bu seneki zorlu yarışa katılırız.İnşallah yeni transferlerde takımı uyum sağlarlar ve katkıda bulunurlar..
Ekrem transferi, tüm Beşiktaş'lılara hayırlı olsun... Büyük takımda Ekrem'in de performansı artacaktır, buna eminim...
Av Sezonu
Uğur İnceman ile anlaşan Beşiktaş yönetimi, Manisa'yı iknaya çalışıyor. Antepli Ekrem bu hafta 4 yıllık resmi imzayı atıyor, gurbetçi Cem Atan da gündemdeki yerini koruyor.
4.6.2008
Rota Manisaspor...
Yabancı oyuncu transferinde kadrosunu şu ana kadar üç yeni isimle takviye eden Beşiktaş’ta rota artık yerli futbolculara kaydı... Siyah-Beyazlı ekibin idarecilerinin Uğur İnceman ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve artık Manisaspor’un ikna edilmesi için düğmeye basıldığı öğrenildi. Kara Kartal’ın bir diğer rotası da yurt dışındaki gurbetçi futbolcular. Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Cem Atan’da da olumlu gelişmeler yaşandığı belirtildi.
Cem Atan ‘Tamam’ dedi
Avusturya'nın Mattersburg ekibinde forma giyen sağ kanat oyuncusuyla orta yolun bulunduğu en kısa zamanda kulübünden de onay çıkacağı dile getirildi. Beşiktaş’ın Almanya’nın Offenbach takımında top koşturan Güngör Bayrak’ı da listesine dahil ettiği vurgulandı. Bu arada bir süredir görüşmelerin sürdüğü Gaziantepsporlu Ekrem Dağ’ın bu hafta arasında 4 yıllık (3+1 yıllık) imzayı atarak resmen Beşiktaşlı olacağı bildirildi.
KAYNAK:FANATİK (Orhan YILDIRIM)
Ekrem Dağ geldi,Cem Atan'a eğer yüksek meblağlar verilecekse gerek olduğunu düşünmüyorum,ama olursa da ekstra alternatif olur.Ucuz rakama kapatılırsada çok iyi olur...
Uğur İnceman orta sahanın ortası için Türkiye'de alınabilecek bir kaç oyuncudan birisi,gelmesini istiyorum,umarım gerçekleşir bu transfer...
Ekrem yerine daha genç, gelecek vaad eden bir isim alınsaydı daha iyi olurdu ...
Ekrem transferi biraz gereksiz gibi gozukuyor, ama ins beni yaniltir ve Bjk ye buyuk katkilar saglar
Bence gereksiz değil.Örneğin; S.Özkan sakat ve ya cezalı olsa sağ açık yok.Aynı zamanda sol açık ve forvette oynayabiliyor...
Alternatifli bir kadro kurulmak zorunda.Kadro yetersizliğinden ve darlığından geçen sezon çok çektik.Bir sürü sakat ve cezalı futbolcumuzun yerini dolduramadık.Bu doğrultuda iyi bir transfer bence...
İnceman askıya alındı!
Beşiktaş ısrarla istediği Vestel Manisaspor'un kaptanı Uğur İnceman'ın transferinde zorlanmaya başladı. Siyah-Beyazlıların bonservisi için 750 bin euro teklif ettikleri genç futbolcu için Vestel Manisaspor'un 2 milyon Euro istediği ve Başkanı Kenan Yaralı'nın yönetim kurulundaki arkadaşlarına, "Beşiktaş bu transferi neredeyse bedavaya getirmeye çalışıyor. Bizim 750 bin euroya verecek kaptanımız yok ve bu paraya satacak oyuncumuz yok" dediği iddia edildi.
Bu gelişme üzerine Beşiktaş'ın fiyat yükseltmeyi düşünmediği ve bu transferi beklemeye aldığı öğrenildi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, kulübün dergisine yaptığı açıklamada transferle ilgili görüşlerini belirtti ve haziran ayının Beşiktaş için çok önemli bir ay olduğunu ifade etti. Demirören "Önce takımımızın eksik yerleri için titiz bir çalışma ile belirlenen ve ön anlaşmaları yapılan yabancı ve yerli oyuncuları takıma katacağız, ardından da ay sonunda her zamanki hedefimiz olan şampiyonluk için yeni sezon çalışmalarına başlayacağız"
dedi.
Beşiktaş'ın yeni transferi Tuna Üzümcü'den iddialı açıklamalar!..
Yeni sezon için şimdiden çalışmalara bağlayan Tuna, MARATON.COM.TR'ye yaptığı açıklamada, savunmada büyük bir rekabet olacağını ancak bu rekabetten kesin galip ayrılacağını söyledi.
İşte Tuna Üzümcü'nün açıklamalarından satırbaşları...
"KAMPA DAHA İYİ ADAPTE OLMAK İÇİN ÇALIŞMALARA ERKEN BAŞLADIM"
"Kampa daha iyi adapte olmak için çalışmalara erken başladım. Hocalarımın verdiği rapor doğrultusunda antrenman yapıyorum."
"BURAYA YEDEK OTURMAYA GELMEDİM"
"Ben büyük takımda oynamaya hazırım. 4 yıl Gençlerbirliği'nde iyi tecrübeler yaşadım. Savunmada çok aday olabilir hatta uyum sorunu yaşanacağı da kesin ama işin sonunda başarılı olacağız. Büyük bir rekabet olacak ancak ben bu rekabetten kesin galip geleceğim. Çünkü buraya yedek oturmaya gelmedim."
"ARTILARIM SÜRATİM VE HAVA TOPLARIM"
"Ben kendimi yeterli görüyorum. Elbette ki eksiklerim vardır ama bunlar aşılmayacak ya da giderilmeyecek eksiklikler değil. Artılarım ise süratim ve hava toplarım. Geçen yıllar 20 maç sağ bek oynadım. Savunmanın her bölgesinde oynayabilirim."
"BABA OLMAK İSTİYORUM"
"İstanbul'a hiç yabancılık çekmem. Evliyim ve mutluyum. Ayrıca sakin bir hayatı seviyorum. En kısa sürede de baba olmak istiyorum."
"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
"Gelecek yıl şampiyon olmak istiyoruz. Yapılan tüm çalışmalar bu yönde ben inanıyorum arkadaşlarımın da inandığını düşünüyorum. Bu sene geçen yıllardan daha farklı bir lig olacak bizim için."
MARATON.COM.TR ÖZEL