Daha yabancilarda gelcek. Sevioz seni Sadri baskan:)
Printable View
Daha yabancilarda gelcek. Sevioz seni Sadri baskan:)
Sola ben Iskandinav istiyom :)
Forvete'de güclü bir afrikali gelebilir.
bence sola en büyük aday caner erkin..
su anda cska da cok az forma bulabiliyor ben ce gelirse direk oynar caner selçuk ikilisi zaten birbirlerini çok iyi tanıyorlar .. bide eski hocaları ersun yanal var ersun hoca bu ıkısınden maksımum faydalanır bana göre mukemmel olur .. kesın alsınlar sanırım 2,5- 3,5 mılyon cıvarına alınabılır sol acık ıcın 10 sene kımseye ıhtıyacımız olmaz ...
keske alınsa ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sola erkın demısken forvetede afrıkalı yada arjantınlı olabılır .. afrıkalı daha ıyı olur ama kalıtelı olmalı ...
Selçuk çok önemli bir transfer bugün imza atılırsa hayırlı olsun Trabzon'a.
Transfer sezonuna hızlı giren Trabzonspor şu ana kadar 8 oyuncuyu bünyesine kattı.
Remzi Giray Kaçar (G.Oftaş)
Egemen Korkmaz (Bursa)
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)
Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
Sami Büyüktopaç (Nec Nijmegen)
Buğra v İsmail (Ç.Dardanel)
Selçuk İnan (Manisa)
Burak Yılmaz (Manisa)
Yerli oyuncu transferini büyük ölçüde bitiren Trabzonspor'da gözler yabancı transferlerde.
Ayrıca bölge takımlarından 7 genç oyuncu ile de sözleşme imzalanıp hazırlık kampında göze batanlar A takım ile devam edecek , yeterli bulunmayanlar ise Pilot Takım A.Sebat'a gönderilecek.
Bu oyuncular ise
Eren , Abdülaziz(Pazarspor), Ziya-Zafer (A.Sebat), Mustafa Yumlu-Selçuk (Arsin) Cemre (Değirmendere)
transferler harika gerçekten iştahım kabardı.kombineleri bekliyorum sabırsızlıkla.
birde şu damian escudero denen adam bir gelse trabzona kampanya başlatcam:icon_biggrin:
evet kombinelerde patlama olabilir bu sene..herkes çok umutlu..
birde bu akşam geldiğimde Selçuk ve Burak'ın imza atması dileğiyle..:)
http://imgeg.sabah.com.tr/images3148...0080528_04.jpg
Buraya Selçuk,Burak ve 2-3 yabancı daha eklenecek :)
kaleci bence hala zayıf halkamız..Tolga ve Onur var..Onur'a güveniyorum ama erken olabilir bu sene forma şansı bulması..kaldırabilirmi bilmiyorum..ayrıca Burak gelse bile saglam bi yabancı santrafor lazım bize..
Rukavina'ya Bali engeli
Trabzonspor yönetimi, Serdar Bali'nin olumsuz yaklaşımı nedeniyle Rukavina'nın transferini askıya aldı. Bordo-mavililer, Hajduk Siplit takımında oynayan golcü futbolcuyu 4 ayrı kişiye tam 6 kez izletti. Herkes "Alınsın" derken, Serdar Bali'nin "Rukavina ikinci Jun vakası olur" demesi, başkan Sadri Şener'e geri adım attırdı. Ancak teknik direktör Ersun
Yanal, Rukavina'nın alınmasında ısrar ediyor.
Cevat KOL
Avrupa'da olsak haklısın derdim ama Lig için Onur ve Tolga yeterli bize. Kaldı ki Onur çıktığı 4 maçta da kendine güvenilmesi gerektiğini gösterdi. Yabancı santrafor için çalışmalar devam ediyor. Eren Derdiyok veya Kostarikalı Ruiz olabilir ama bakarsın başka sürpriz bir isim de olabilir Ersun Yanal bizzat ilgileniyor forvet oyuncularıyla.
Tomas Jun, Tum'a benzer bir oyuncu topu daha çok arkadaşlarıyla oynayan gol den çok attırmayı düşünen bir oyuncu Rukavina ise golcü bir oyuncu
Fietra kardeşim ayrıca bu 7 tane genç oyuncu da yabana atılacak cinsten değil. Özellikle Cemre .. Değirmendere de oynuyordu ve bu sene 2.Ligde en çok gol atan oyuncu oldu. Trabzon Lisesinde aynı dönemde okuduk. Okul takımında da görev yapıyordu , Samet Aybaba döneminde A Takıma çıkarılmıştı , sonra kiralık gönderildi.
aslında tomas jun ıyı yetenegi olan bir oyuncu gelse ersun hoca onu adam eder ve kazanırız o adamdan bıseler ama yonetım kolay olanı secıo ucuza satıo onu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah o poster bu gunmu gazetede gıdıp alayım onu :d
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, şimdi de Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız için kırmızı beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu!..
Bordo mavili yönetimin, Sivasspor'a golcü futbolcu için takas ve para önerdiği öğrenilirken, bu transferin bir kaç gün içinde bitebileceği gelen haberler arasında.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Kulübün ve Mehmet'in menfaatlarinin çakıştığı durumda bu transfer gerçekleşebilir. Herkesin alternatifi var. Portföyümde 100'e yakın futbolcu var. Avrupa'dan bir futbolcu alarak Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabiliriz" dedi.
MARATON.COM.TR
Mehmet Yıldız yalnızca Sivasspor'da oynar.Trabzonspor daha iyi oyunculara bakmalı
Trabzon iyi transferler yaptı bu sene. Selçuk ve Burak'ı da bordo-mavide görmek güzel olacak. Tekrar bizlere ecel terleri döktüren Trabzon'u istiyorum ben açıkçası.. :)
DURMAK YOK!.. ŞOVA DEVAM!..
http://img364.imageshack.us/img364/7902/dursb6.jpg
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de talip olduğu Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi!.. İki futbolcu da kendilerini bordo mavili kulübe bağlayan imzaları attılar!..
http://www.internetspor.com/images/news/17134.jpg
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın 3'er yıllık imza attıklarını öğrenilirken, iki oyuncunun da bonservis bedelleri konusunda şu ana kadar bir açıklama yapılmadı!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
Hayırlı olsun Trabzonspor için.Bence şuana kadar yapılan en önemli transferler Burak ve Selçuk oldu.Selçuk Colman'la beraber o.sahada beyin görevini rahatlıkla üstlenecektir.Burak ise Ersun Hoca'nın çok iyi bildiği bir futbolcu.Antalya'da oynadığı dönemden beri her gittiği takıma istiyordu onu.Burak yeteneği olan bir futbolcu.Ersun Hoca maksimum oranda ondan yararlanacaktır...
Resmi siteden aciklama istiyorum :D
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Trabzonspor için güzel transferler, Hayırlı Olsun..
MARATON.COM.TR'ye konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, haberi doğrularken "İki futbolcuyu 3,5 Milyon Euro karşılığında transfer ettik. İmzalar yarın atılacak" dedi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
Trabzonspor bir forvet daha almalı.Etkili bir sol kanatta olabilir:)..Para bol ruslar sagolsun:D..Beşiktas'ın gönderdikleri nedense baska takımda parlıyor..:D..İbrahim akın'ın adıda Gs ile anılıyor:D
Trabzonspor Eren'i alırsa çok büyük iş yapar..
Trabzon bu sene şampiyon olursa kimse şaşırmasın tebrikler trabzon tebrikler sadri şener
sporx te yazdi imza attilcak buyuk ihtimal yarin
Trabzon yönetimi mükemmel kadro kurdu valla Helal Olsun adamlara ...
http://battery.kucukresim.com/uploads/sebur9a2f8.jpg
Her işte bir hayır vardır :)
müthiş ya büyük bir kulüp olduğumuzu yine gösterdik iple çekiyorum yeni sezonu
Burak bencil oynamaz umarım.Ne Beşiktaş'ta ne de Manisa'da hiç gol pası yok.Topla çok oynuyor ve topları kaptırıyordu.Umarım çalım hastalığı Trabzonspor'da sürmez.