Valla süper gidiyorsun görmeyeli :) Başarılarının devamını dilerim... UEFA yı istiyoruz :)
Printable View
Valla süper gidiyorsun görmeyeli :) Başarılarının devamını dilerim... UEFA yı istiyoruz :)
UEFA'yı isteyen 31 takım daha var bizim haricimizde, bunu da unutmayalım istemekle olmuyor yani :D
desteğinizi arkamıza aldık, gaza geldik bir kere...durmak yok kaldığımız yerden devam ediyoruz :D
--------------------------------------------------------------------------
kadromda eksik bir yönüm yok, her mevki için iyi oyuncularım ve alternatiflerim var. Ama şöyle dikkat çekecek, forma satışlarını patlatacak bi transfer iyi olur dedik, CSKA Moskow'dan Caner'i 9milyon ytl'ye Kartalspor'a getirdik. Beklediğimiz gibi taraftarlar çok ilgi gösterdi yeni transferimize. inşallah uzun yıllar faydalı olacak takımımıza. :)
--------------------------------------------------------------------------Garip bir golle geriye düşsekte hemen toparlanıp skoru lehimize çevirmeyi bildik. Uğur Yıldırım resmen patlama yaptı bu maçta :)
İ.B.B. bana çok ters gelen bir takım...birde İbrahim Akın'ın bana karşı oynadığı her maçta kendini aşması extrası :D 2-1 kaybettik. çokta takılmıyorum, sonuçta bir maçımız daha var evimizde ve gruptan çıkacağımıza eminim.
sert savunma hızlı atak anlayışıyla çıktık bu maça. zaten istatistiklerden de sonuçtanda anlaşılıyor :D sanırım fazla sert oynadık 3 oyuncuları sakatlandı. :p
çeyrek finale adımızı yazdırırken geride müthiş futbol, müthiş goller bıraktık. Oftaş'ı 6 golle devirerek çeyrek finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduk. yani son iki yılın kupa şampiyonunun :0:
--------------------------------------------------------------------------4 gün arayla ikinci kez karşılaştık Oftaşspor'la :) tarife değişse de sonuç değişmedi. 3 golde'de Sezer Öztürk'ün katkısı büyüktü ve maçın adamı ödülünü haketti.
--------------------------------------------------------------------------Kayseri'yle puan farkı 4'e çıktı :) biraz avantajlı gibiyiz ama zorlu bir döneme giriyoruz. üst üste hem lig, hem türkiye kupası hemde uefa maçlarına çıkıcaz. elimizden geldiğince iyi sonuçlar almaya çalışıcaz.
süper gidiyorsun abi tebrikler rahat şampiyon olursun uefadada gidebileceğin yere kadar git tfk yı da rahat alırsın
abi başladın bir süre sonra seni bekliyoduk:Dyine döktürmüşsün:)
dün gece nöbetçiydim o yüzden devam edemedim kariyere. Nerede kalmıştık? :p
Zorlu bir döneme girdiğimizi söylemiştim. FB maçıyla başladı yoğun maç programımız. evimizde tur için avantajlı bir skor elde etme amacıyla çıkmıştık, ama eşitliği bozamadık. her iki takımında çok önemli pozisyonları vardı. Çeyrek finale yakışır mücadele oluyor aramızda :)
Büyük hayal kırıklığı yaşadığım maçlardan birii oldu GS maçı. Karşımızdanki takımın gücü belli şüphesiz favori ama buldukları her pozisyonda büyük tehlike yaşadık kalemizde. Eski maçlarına göre Sinan Bolat'ın da çok fazla hataları oldu maç boyunca. Sonuçta 4-1 gibi ağır sayılabilecek bi mağlubiyet aldık :0: liderliğide yine kaptırdık...
Kasımpaşa dişli rakiplerden birisi. maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar ve artık kazanırız diye düşünürken benden aldıkları Cem ile skoru eşitlediler. çok önemli 2 puanı kaybettik sahamızda, ileride bu puan kayıpları başımızı ağrıtabilir.
Pozisyon açısından rakibimize oranla daha pasif kalmış olabiliriz istatistiklere bakıldığında ancak maç boyunca çok koşan, sahanın her yerinde rakibe basan, kolay top yaptırmayan bir takım görüntüsü çizdik. Bulduğumuz etkili kontrataklardan birinde golü bulup Fransa'ya gitmeden önce avantajı ele geçirdik. Eğer orada da gol bulabilirsek bir üst tura yükselebileceğimizi düşünüyorum, umut ediyorum :)
iki UEFA maçı arasına denk geldi Manisa maçı...as oyuncularımı dinlendirmeyi tercih etmiştim bu maç öncesi, geneli vasat geçti mücadelenin ama 90. dakikaya kadar önde girdik. Maalesef son dakikada gelen gole engel olamadık, 2 puan kaybı daha yaşadık...
son 5 maçlık dönemde en iyi mücadele Marsilya maçında oldu. ligte ummadığım puan kayıpları geldi ve liderlik yeniden Kayseri'ye geçti. Sanırım sezon sonuna kadar görücez bu zevkli mücadeleyi, hatta Fenerbahçe'de bu rekabete ortak olabilir ilerleyen haftalarda.
ligte kötü gidiş başlamış gibi ama toparlanman lazım Uefada deplasmanda 1 gol seni çok rahatlatır
Büyük turnuvalarda tecrübe çok önemli. Bunun göstergeside bu maç olabilir herhalde. Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk ve tura çok yaklaştığımız o son dakikalarda Cisse'yi tutamadık. Müthiş oyununu 3 golle süsleyen Djibril Cisse Marsilya'yı 3.tura taşıyan isim oldu. Bizde bu şekilde -bu sezonluk- avrupa defterini kapatmış olduk.
Bu arada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş rakiplerini eleyerek 2.eleme turuna isimlerini yazdırdılar.
Fenerbahçe'nin rakibi PSG olurken Galatasaray ve Beşiktaş birbirleriyle eşleştiler çeyrek finale yükselme mücadelesinde.:)
Marsilya maçının acısını çıkardık sanırm :D 6-0 güzel sonuç. en azından elendiğimiz için oyuncularımda bir moral düşüşü olmadı. sonuçta hala 2 kulvarda şampiyonluk şansımız sürüyor ve bunun için uğraşıyoruz artık.
İlk maça nazaran daha atak oynadık Fenerbahçe karşısında. Bu kez bulduğumuz pozisyonları çok daha iyi değerlendirdik ve toplamda 5-3 lük skorla yarı finalde Beşiktaş'ın rakibi olduk :)
taktik üstünde yaptığım bir-iki oynama yawaş yawaş sonuçlarını göstermeye başladı. daha çok koşan, rakibi bozan bir oyun sistemine döndük. Beşiktaş etkili olamadı maç boyunca, bizde fazla pozisyon bulduğumuzu söyleyemeyiz...bulduklarımızda da Hakan Arıkan gole izin vermeyince 1'er puan iki Kartal arasında paylaşılmış oldu.
Güçlü rakibimizi evimizde iki golcü oyuncumuzun golleriyle devirmeyi başardık. Sercan yıldırım müthiş form tutturdu, neredeyse her hafta goller asistler yapıyor, buda beni çok mutlut ediyor :)
Ligte lider Kayseri'nin 3puan gerisinde, 2.likteyiz. 3.Fenerbahçe ile de 2 puan fark var aramızda.bu 3'lü arasında geçecek gibi duruyor şampiyonluk mücadelesi(tabi geçen sezonki gibi büyük bir düşüş yaşamazsak:0:)
UEFA içinse söylenecek sözüm yok. İnter-Toto'dan çıkmayı başardık, zorlu rakipleri geride bırakarak 1.tura kadar yükseldik. bir üst tura çıkabilirdikte ama olmadı kısmet değilmiş. Büyük bir tecrübe oldu kendi adıma. İnşallah ilerleyen yıllarda çok daha iyi sonuçlar alacağız Avrupa'da :)
uefada gerçekten şanssızlık olmuş ama olsun ligte ve FTKdan kupa istiyoruz
güzel gidiyorsun aslında avrupa da basarı da seneye gelir artı takma kafana
artık seneye abi.şampiyonlar ligine kalırsan orda halledersin:).ligde biraz düşüşlük olmuş ama iyi toparlamışsın.futbolcularda benim inadıma hep fbye fark atıyor ya :D.insan 1-0 2-1 yener:D
Mükemmel gidiosun Da bir kaç sorum olucak Hangi Taktiği Kullanıosun Bende kartalspor kariyerimde 4-1-3-2 yi kullanıorum süper ligde pek iş yapmadı kadrodan olsa gerek ve kadrounu yayınlaya bilrmisin?
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Kendi yaptığım bir taktiği kullanıyorum, yani başka bir yerden bulduğum birşey değil. Turnuvalarda da, kariyerlerimde de aynı taktiğimi kullanıyorum. 4-2-3-1 şeklinde bir dizilişi tercih ediyorum. orta sahayı kalabalık tutup oyuna yön vermek daha çok hoşuma gidiyor :)
sezon sonunda belki paylaşabilirim taktiği :p
kadrom bu şekilde. her mevki için alternatifi olan bir kadro yarattık :) bunun haricinde 20yaş altı,18yaş altı takımlarında da önemli oyuncular var gelişmekte olan.
Her zaman şans bizim yanımızda olmuyor, bu kez Sivasspor'a güldü. topu topu 3 kez kalemize geldiler, üstün oyunumuza rağmen yediğimiz talihsiz golle 2 puan daha kaybedildi.
Sercan harika oynuyor son haftalarda. Avrupa'nın büyük kulüplerininde dikkatini çekmeye başladı. fırsatçılığını konuşturarak iki güzel gol attı ve finale çıkmamız için büyük bir avantaj yakalamamızı sağladı. tabiiki Sinan Bolat'ın olağanüstü oyununu da göz ardı etmemek lazım. Her takıma böyle bir kaleci lazım :D
--------------------------------------------------------------------------Son haftalarda yaptığımız hataları yapmadık bu maçta, kontrolü tamamen elimizde tutup galip gelmeyi bildik. Zaten aksi bir durumda şampiyonluk yarışından kopardık herhalde.
Zorlu Bursa deplasmanında çok sıkıntılı dakikalar geçirsekte gizli forvetim Emre Karaman sayesinde 3 puana uzandık :) sanırım forvetlerimden sonra en çok gol atan oyuncu konumunda şuan :D
İ.B.B. en belalı takımlardan birisi bize karşı :) iki sezondur çok canımızı yaktı. Bugünde çok zor durumda bıraktıkları oldu takımıımızı ama doğum günümde galibiyeti elde eden Kartal'ım oldu, en güzel hediye de bu oldu. (yanlış anlamayın oyunda doğum günümdü 4 Nisan :p)
http://img519.imageshack.us/img519/7922/puan7sp0.jpg
kıyasıya çekişme devam ediyor 3 takım arasında. son 5 haftaya girddiğimiz şu günlerde hem FB ile hem de KAyseri ile maçlarımız var. en kritik dönemdeyiz sanırım :) olabildiğince stresten uzak tutmaya çalışıyorum oyuncuları, geçen seneki duruma düşmek istemiyorum...
Şampiynluk Fener Macından Gecicek gibi Gözüküo ama Başarıcağına inanıyorum Bi sorumda Bidahaki sezon yabancı almayı düşünüomusun yada Türk Yıldızlardan kadrona katmak istediklerin varmı?
yabancı oyuncu kesinlikle katmayı düşünmüyorum. Belli bir amacımız, hedefimiz var, prensiplerimiz var. Bu hedeflerimize tamamen türklerden oluşan bir ekiple başarmak amacım. O yüzden yabancı transferi beklemeyin boşuna :)
Türk yıldızlardan elbette beğendiklerim, takımımda görmek isteyeceklerim var. Ama genelde oynadıkları kulüpler zaten büyük kulüpler. isim vermek için çok erken ama şartlar uygun olursa neden olmasın ;)
ve Kartalspor 61 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye Kupası finali'nde!!!
durmak yok! yola devam...hedef hem ligte, hem de kupada şampiyonluk ipini göğüslemek. :D bu kadar net konuşuyorum çünkü sahadaki oyunun karşılığı bu, asla daha azı olmamalı...
Fener deplasmanında ağır bir darbe aldık şampiyonluk mücadelesinde. bitime 4 hafta kala Kayseri ve FB'nin gerisine düştük. Semih'in maçın başında ve sonunda attığı gollerle 2-0 mağlup olduk...
Fener maçını geride bırakıp kalan maçlarımıza odaklanmamız lazımdı. çünkü hala şansımız devam ediyor ve çok önemli rakiplerle mücadele edicez. sahamızda ağırladığımız Trabzonspor'u zorda olsa 2-1 lik skorla mağlup etmeyi başardık.
Turkcell Süper Lig 32.HaftaMutlak galibiyet için çıktığımız mücadelede 4 gole güldük. son dakikalarda gelen golde Emre'nin hatası çok büyüktü, tekrarlanmamasını diliyorum böyle basit hataların.
http://img378.imageshack.us/img378/5906/lig32yq1.jpg
Heyecan dorukta! Ligte son iki hafta...Kayseri, Kartal ve Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüslemek için kıyasıya bi yarışta...ve şüphesiz en kritik maç sıradaki...
Kartalspor - Kayserispor maçı büyük ihtimalle şampiyonu belirleyecek maç olacak! Kazanan kim olacak merakla bekliyorum bende :D ama ondan önce...
Fortis Türkiye Kupası
http://img61.imageshack.us/img61/7726/18712mg5.png*FİNAL*http://img61.imageshack.us/img61/9655/130359gd7.png
http://img373.imageshack.us/img373/813/tkfinalre8.jpg
Türkiye Kupası'nın yeni sahibi
KARTALSPOR!
Bu maça şaidim..Harika bir maçtı..:)
Tebrikler...;)
mutlu son diye buna denir herhalde :D
İşte final böyle yapılır :D Son noktayı koyduk, şampiyonluğu istiyoruz ve alıcaz başka yolu yok!
--------------------------------------------------------------------------son 3 maçımızda motivasyonumuz üst seviyedeydi, başaracağımıza, kazanacağımıza inanmıştık. Zaten her maça üstün başladık bunun sayesinde. gerisi kendiliğinden geldi ve destansı bir sezonun ardından yarıştığımız 3 kulvardan 2'sinde mutlu sona ulaştık. bu sezon türkiye'nin en büyüğü...
:tur:KARTALSPOR!!!:tur:--------------------------------------------------------------------------
szon ödülleri sahiplerini buldu :
Yılın yabancı oyuncusu : Franco Cangele(Kayserispor)
Yılın oyuncusu : Franco Cangele(Kayserispor)
yılın genç oyuncusu : Sercan Yıldırım(Kartalspor)
yılın menajeri: Kasım Örenlili(Kartalspor) (::)
http://img508.imageshack.us/img508/6353/moynh2.jpg
süper bir sezonu daha geride bıraktık arkadaşlar. Benim yanımda olduğunuz, desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim. gelecek sezon görüşmek üzere :D
Beni izlemeye devam edin ;)
abi tek kelimeyle TEBRİKLER.helal valla.kayseriye napmışsın öle yha:D.yani içimden bumu 2. takım dedim:D.nese en büyük pay sahibi kim bu kupayı almanda yani bütün futbolcular iyidir ama elbet bir yıldızı vardır.bana burda SENCAN YILDIRIM VE SİNAN POLAT GİBİ geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi:D
Süper bir kariyer olmuş insanın canı çekiyo vallaha:D
Helal sana kaso zaten msnden sevincini birebir paylastım bu oyunun ustalarından olduğunu tekrardan gösterdin:D
ŞAMPİYONNNNN KARTALLL..
Saveyi paylasmayı düsünüon mu
sezon sonu taktik payLaşımı için kuyruk oLuştu yetkiLiLerden hamLe bekLiyoruz. :D
ooo işte beklenen oldu tebrikler abi süper bir sezon geçirdin şimdi transferler ŞLde iyi bir başarı beklirouz:)
Harikasın,tebrik ederim.Kartalı uçurmuşsun.Şampiyonlar Ligi için şimdiden başarılar dilerim :)
Bu arada,evet taktik için kuyruk var :D:D
şampiyonLar Ligini getirmezseniz istifa etmenizi istiyoruz :D:D
Seni tebrike ederim abi süper bir sezondu ama ksyi napmışın öyle takım psikoljik bunalıma girmiştir:D
ooo şampiyon olmuş yeni yetenekler bekliyoruz tebrikler
abi süper gidiosun forumda Menajerlik Yüksek Okulu Acmanı istiyoruz Bu Kadroyla Bu İşler Bilgi Gerektiriyo Çünkü :0: Ayrıca Sezon Sonu Taktiğini Paylaşma Sözünüde Unuttuk Sanma:icon_razz::icon_razz:
muthis gidiyorsun gercekten.basarıların devamını dilerim.transfer bombalarını patlat bakalım haydi...
vallaha helal olsun kayseriye 8 atman süper olmus
Çok sağolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için :).
Geçen sezon bütün oyuncularım üstün performans ortaya koydular. ama ön plana çıkan birkaç oyuncum oldu elbette.
Sinan Bolat : Müthiş gelişim gösterdi takımımıza katıldığı zamandan beri. bu sezon şampiyon olduysak, avrupa'da başarı yakaladıysak Sinan'ın katkısı oldukça büyük.
Sercan Yıldırım : henüz 20 yaşına basmış bir oyuncu için olağan üstü bir sezon geçirdi. 54 maç ilk 11'de başlayıp 34 gol kaydetti -ki golden boot alan oyuncunun 30 golü vardı :) ülke puanından kurtarıyor eleman-
Emre Karaman : Genç yaşına rağmen savunmada değişilmezlerimden olmayı başardı Emre. özellikle attığı kritik gollerle gizli forvetimdi kendisi :)
Sezer Öztürk : çok yönlü bir oyuncu Sezer, takıma katıldığından beri favorilerimden birisi. geçen sezon 39 maçta 7.44'lük bir ortalama, 14 gol, 25 asist, 4 kez maçın oyuncusu...daha ne yapsın ki :)
ve diğer oyuncularım Uğur Yıldırım, Caner, Daniyek Çimen, Murat Duruer, Serhat Akyüz, Hakan Aslantaş, Ömer Özçelik, Murat Kalkan, Mehmet Batdal...hepsine tek tek teşekkür ediyorum. onlar olmadan Kartalspor'da ben de hiçbirşeyiz :)
gelelim taktik meselesine...
Madem söz vermişiz yerine getiririz :p
Ner'ZhuLL sTyLeikisi arasında çok fark yok. 2. taktiği, son haftalara girerken ilk taktik üzerinde birkaç oynama yaparak elde ettim. oyuncu komutlarıyla oynadım, sonuç ortada :D
daimi taktiğim :p Hoffenheim kariyerimin son sezonunda yapmıştım. o günden beri değişilmezim oldu :) hemen hemen her takımda, her turnuvada bu taktiği kulanıyorum, tabii takıma göre birkaç ufak düzeltme yaparak :)
Ner'ZhuLL sTyLe 2
Diziliş•takım komutlarında da gördüğünüz gibi ofsayt taktiği açık. eğer hızlı ve takım oyunu yüksek savunmanız varsa etkili olur, yoksa hüsran olur :D bu opsiyonu kaldırıp defans çizgisini daha geri çekebilirsiniz.
http://img127.imageshack.us/img127/8673/dizilizi9.jpg
•4-2-3-1 düzeniyle sahadaki yerini alıyor oyuncular. iki MC oyun kurucu görevindeki oyuncular, biraz defansif olursalar daha yararlı olur.
•sağ-sol bekler sık sık ileri çıkıp çizgiden orta yapmayı deneyecektir. skor olarak avantajlı olduğunuz durumlarda iki bekinizi geriye çekmenizi öneririm.(ileri çıkışlarını ve mantalitelerini düşürerek)
•ben 3 AMC'yi de serbest oynatıyorum. sizintercihiniz ne yönde olur bilemem :)ortadaki AMC ye de oyun kurucu görevi verebilirsiniz. sağ ve sol AMC'ler kanat oyuncusuda olabilir, sorun değil. oklarını AMR-AML yerine ML-MR ye çekerseniz geri gelip daha çok baskı yaparlar rakibe.
• sol DC nizi zıplaması, kafa vuruşu yüksek olan bir oyuncu olarak belirleyin. kornerlerden ve duran toplardan bol gol kazandıracaktır takımınıza ;) Eğer benim Mehmet Batdal'ım gibi pivot santrafor kullanıcaksanız taktikte, kornerler üzerinde oynama yapmanız faydalı olacaktır. sol DC'nin atak kornerini değiştirip, forvetinize Challenge GK(kaleciyi sıkıştır) komutu verin.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla :)
Takım Komutları
http://img356.imageshack.us/img356/6663/komutlaruh4.jpg
•pas odağı 'ortadan'...bu sayede oyun kurucular çok daha fazla topla buluşup, daha rahat oyun kurabiliyor.
•genelde son 10 dakikaya üstün girdiysem, zaman geçirmeyi biraz arttırıyorum. çok değil ama biraz :)
•birde kalecinin top dağıtımını defansa ver şeklinde belirledim. boş yere top kaybetmiyoruz bu şekilde. uygun olduğu durumlarda kaleci savunmaya veriyor topu. sağ bekim daha iyi olduğu için dağıtımı sağ beke yönlendirdim. siz isterseniz değiştirebilirsiniz.
buda 3 sezonluk Kartalspor kariyeri! :D
Aklıma gelmişken söyleyeyim :) geçen sezonda Şampiyonlar Ligi'ni finalde Chelsea'yi penaltılarla geçen Man.Utd kazandı. UEFA Kupası'nın da kazananı...finalde Juventus'u 2-0 mağlup eden Olympique Marseille oldu. kime elendiniz diye soranlara şampiyona deriz artık :p
gelelim bu sezona...öncelikle iç transferle başladık. Kalmasını uygun gördüğüm, sözleşmesinin son senesindeki oyuncularımızla kontrat yeniledik. Geçen sezon üstün performans gösteren birkaç oyuncumunda maaşlarında iyileştirme yaptık. hak ettiklerini almalılar değil mi :) tek sorunum bu sezon için, Sercan Yıldırım'da...genç yıldızımız sözleşme yenilemek taraftarı değil. Eğer bu şekilde giderse yollarımızı ayırmamız işten bile değil:0:
ve sezonun ilk bombası...Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen İbrahim Toraman Kartalspor'da!
http://img98.imageshack.us/img98/874...toramanyo6.jpg
bir bomda daha :) Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen, hayranı olduğum 19 yaşındaki süper forvet Burak Çolak 4milyon ytl'ye Kartalspor'a transfer oldu :D Sercan Yıldırım'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı bir önlem.
http://img530.imageshack.us/img530/8...rakolakeq5.jpg
son transferimizde Bursaspor'dan. Sercan Yıldırım'ın önerisiyle takibe aldığımız ve gözlemcilerimizden tam not alan genç kaleci Bora Demirhan Kartalspor'da. bonservisine 400bin ytl ödedik.
http://img255.imageshack.us/img255/6...emirhanlw9.jpg
Şimdilik başka transfer düşünmüyorum. zaten yeterince geniş, kaliteli bir kadrom var şuanda. iki kaliteli 11 çıkarabiliriz sahaya rahatça :D
gelecek sezon kadroda düşünmediğim birkaç oyuncuda var. Yasir Elmacı, Aytaç Ak, Nurullah Can gelecek sezon için kadroda düşünmediğim isimler. Yasir'in gitmesi halinde bir dm veya mc transferi yapabilirim.