Bu kadar işte. Semih çıktı o zamandan beri havadan orta yapılıyor. Hamit çıktı ileri yerden orta ve gooool. Yerden oynayın şu oyunu...
Printable View
Bu kadar işte. Semih çıktı o zamandan beri havadan orta yapılıyor. Hamit çıktı ileri yerden orta ve gooool. Yerden oynayın şu oyunu...
Hey yavrum be neredeydin bu dakikaya kadar yahu ...
Atacaz gol atacaz.İnandık...
Allah'ım nolur bir gol daha atalım. En azından onur mücadelemizi penaltılara kadar götürelim. Lütfen ...
Baros girene kadar gol atmamız gerekiyor.Hadi be çocuklar.Sizin yüreğiniz varken teknik direktöre gerek yok!!!!
Keşke Emre Aşık en baştan oynasaymış :( Haydi Çocuklar 1 Gol Daha !
Servet kaçırdı :(
1-0 geridesin gol atman gerek baskı kurman gerek topu ileride tutman lazım ve elindeki tek forveti çıkartıp Sabri'yi sokuyorsun. İlginç ..
Çek teknik adamı Koller'i sahada tutarak adeta bize oynuyor. Baros'u sokmuyor oyuna iyiki..
İyiki Arda var iyiki Volkan var. Koskoca Türkiye Milli Takımı böylesine bir maçta kurtarıcı diye Kazım'ı oyuna sokuyorsa oturup düşünmek lazım.
Servet ah be Aslanım :(
ah be servetim bi dokunsan of haydi aslanlar haydi... Hakeme ragmen yuruyun bee
Tuncay yeter.bu ne yahu.
Haydi ya Allahım yardım et 1 gol lütfen 1 gol
Barosu oyuna almiyor :) bize calisiyor sionko cikti vicek girdi.. Gol gelecek haydi be tuncay ve nihat biraz oynayin bee
Kazim naptın yahu :mad:
kazim nasil bir orta o Allah askina ya son 6-7 dakika biraz duzgun oynayin biraz kendiniz gibi oynayin..... OFFFF kazim
Budur be!!!!!!!!!!!!!
gooooooooooool nihat
Hahaha demedimmi 88 de atacaz diye :D:D
goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll l
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll llllllllllllllllllll
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool !
Goooooooooooooooooooooooooooool !
Allah'ım ağlıyorum.goooooooooooooollllllllllllllllllll
goooooooooooooooooooooooooool Allah bizi istiyo Allahım bizi istiyor :( Haydi ulan haydi :(
Allahım Sana Şükürler olsun
Haydi 3.
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Dünyanın en büyük kalecisi dünyanın en büyük hatasını yaptı. Teşekkürler yüce rabbim. Utandırmadın bizi.
cech cok sagol ayni performansi penaltilarda da bekliyoruz tabi eger 3 yapmazsak :D
Allahim sana geliyorum,kalp krizinden gidecem yahu.
Agliyorum helal olsun sizeee yaaaa.
gooollllllll