Arshavin' i boşver, sen Diego, Samir Nasri ya da Karim Benzema' yı al.:D
Printable View
Arshavin' i boşver, sen Diego, Samir Nasri ya da Karim Benzema' yı al.:D
BEyelr sizi çok meraklandırmdan söyleyim barcelona hem şl hem de la liga şampiyonuuuuuuuuuu bu arada bir koltuk boşaltma işleyimyle ispanya tekik direktörüyüz şeye çok şaşırdım adam ispnayayı avrupa şampiyonasına götürememiş ttttüüüüüh :D ben inşalah dümya kupasını aldırcam sıralamada ispanya 21. ben onları coşturcam barcayla ispanya kupasında finalde valenciaya yenildim ispanya lig şamp ve kupa şamp maçında da 2 aaklı ben 1. ayakta valencianın evinde 2-1 yenildim ama ii ii ben bitiririm onları ou campta bojan ve dos santosu yin ekiralığa yolladım bi de iniestayı sattım sölemişitm arshaviin yorumlarını bekliyorum bu aarada nihat da geri geldi thiago motta'yı beleşe aldık satıyom :D ivan klasnic de beeşe bizde yprumları bekliyorum
Heee türk teknik adamlar tarihinde de 6-7-8 civarı bir yerlerdeyim:D barca taraftarları beni çok seviypoo heeeeeeee en büyük şey barcayla 2013 e kadar sözleşme imzaladım(2008 deyiz:D:D:D)
İspanya' yı ülke sıralamasında 1. yaparsın sen 2013' e kadar.:D
inşallah kardşe ben de öle istiyom da çok puan farkı var bi de euro 2008 e girmedik die 16 dan dilan 23 e düştük nasip bakalım
transfer gereksiz
o hücum hattı bende oLsa emekLi hepsi emekLi oLana kadar hücuma transfer yapmam(:
İspanya'da başarılar Ahmet transferler güzel Benzema'yı ya da Denilson'u mutlaka al.
BEyller tatile gittim hiç msj gelmiş yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler eve dünöndüm hemen biraz oynadım hee bu arada uefa süper kupada fiorentinayı yendik ispanya süper kupada 2 maçlıkta onların evinde valenciaya 2-1 yenildik ama evimizde kazandık onu da aldık ligde de son maçta valenciaya onların evinde yine 2-1 yenilldim.puan durumu 1.valencia 30 puan 11 maç 2. barca 25 puan 10 maç 3. madrid 25 puan onlar da 10 maç sanırım ama 11 olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaw alooooooooo niye hiçkimse msj yazmıyo heyyyyy beyler arshavin de bi de aguero da bizde daniel alves şu an en çok gol atan oyuncumuz dr oynuyo zate kornerlede ön direğe kestiriyom o da orda o boyla süper goller atıyo
ss yokmu????
SS koyamıyom ama çok yakın zamanda ssler gelcek bekleyin süper olcak bi süper fikir de yapım aşamasında bekleyin
kardeş çok iyi başlamışın takım süper ve devam ediyosun başarılar ama benim rekoru geçemezsin 32 maç M.UTD ile üst üste yenilmedim ve 17 maç üst üste kazandm xD mükemmel di ama sonra şero Arsenal geldi yendi :D
Tanıtım Ss Leri Çok Az.