Texaslıyız Ezelden Eğilmez Hiç Başımız ....!!!
bende canımız ciğerimiz bursasporumuzu (fm 2005 oynuyorum) 2. ligten aldım
o sene 2.a 1. liği ve tr kupasını aldım , 2. sezon 1. lige cıktık ve gercektede olduğu gibi büyük takımların korkulu rüyası haline geldim :) fenerbahce yi 6-3, besiktası 4-0 ve galatasarayıda kacan bi penaltıma rağmen 6-0 yendim şuan ligte 1. yim fenerle aramızda 9 puan fark var uefada da ceyrek final liverpool'la....
mali durum ise perfect ben aldığımda 3-4 milyon € olan bursasporun suan 28 milyon € baskan öve öve bitiremiyo beni :):):) valla gencler birliği gibi oldum zamanımın coğunu free transferler için harcıyorum 1-2 sene sonrada onları büyük klüplere satıyorum teknik terktörlükten cok mejerlik işleri daha cok sarıyo beni :)) nede olsa ucunda para var :)) en son transferim ümit ozan fenerbahceye 7 milyon € ya okuttum :))) neyse benden bu kadar herkese bol karlı fm-lerrr
antalyaspora yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar antalyasporla bir kariyere başlamak istiyorum bana yardımcı olumusunuz öncellikle transfer bütçesi ve takviye yapmam gereken yerlere futbolcu söylermisiniz
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
Germany Second Division South dan Wehen i çalıştırıyorum.Henüz ilk sezonum ve ligde 20. hafta.20 maçta 15 galibiyet 5 beraberliğim var.Herşey gayet güzel gidio.İnş. seneye 1. Lige yükselicem, ordan da ver elini Bundesliga:D ...