Lyon dan harika bir geri dönüş oluyordu Mensah ve Fred atabilselerdi 3-2 Lyon ,B.Münich'e boyun egdi.Hamit Son dk'lerde oyuna dahil oldu.Hamit'in sahalara dönmesi çok güzel :)
Printable View
Lyon dan harika bir geri dönüş oluyordu Mensah ve Fred atabilselerdi 3-2 Lyon ,B.Münich'e boyun egdi.Hamit Son dk'lerde oyuna dahil oldu.Hamit'in sahalara dönmesi çok güzel :)
:1. olanlar yandı :icon_lol: 2. ler daha güçlü :icon_lol:
1. olanlar:
Roma
Panathinaikos
Barcelona
Liverpool
M.Utd.
B.Münih
Porto
Juventus
2. olanlar:
Chelsea
İnter
Sporting
A.Madrid
Villarreal
Lyon
Arsenal
R.Madrid
Bu sene daha zevkli olacak ŞL :)
Arsenal,İnter bilerek mi 2. oldular ne :p.
bu sene daha güzel bir ŞL oluyor. Panathinaikos dışında bütün takımlar birbirinden güçlü.
Bayern veya Barça mutlu sona ulaşır diyorum..
Bence Bayern Chelsea ile eslesecek icimde öyle bir his var :D
Chelsea-Juventus
Villareal-Panathinakos
Sporting Lizbon-Bayern München
Atletico Madrid-Porto
Lyon-Barcelona
Real madrid-Liverpool
Arsenal-Roma
Inter-Manchester United
Cl eslesmeleri ...
Eslesmeler harika,cok zevkli maclar izleyecegiz.
4 tane harika eşleşme var.
Chelsea-Juve
Real-Liverpool
Arsenal-Roma
Inter-Manchester United
Bence turu şunlar geçer: Chelsea, Villarreal, Bayern München, Atletico Madrid, Barcelona, Liverpool (maalesef), Roma (gönlümden geçen tabii ki) ve Manchester United (maalesef).
Chelsea-Juventus---Müthiş bir maç olucak.Chelsea daha yakın bence.
Villareal-Panathinakos---Panathinaikos şansına gelebilecek en iyi ikinci rakiple eşleşmiş.Müthiş maç olur.
Sporting Lizbon-Bayern München---Bayern kolay kazanır.
Atletico Madrid-Porto---Müthiş zevkli bir maç olur.Kim kazanır belli olmaz.
Lyon-Barcelona---Barcelona bir adım daha önde.
Real madrid-Liverpool---Çok zevkli maç olur.Umarım Madrid üst tura çıkar.
Arsenal-Roma---Çok zevkli bir maç izleriz.Arsenal daha yakın tura.
Inter-Manchester United---Bu maçta harika olur.Umarım ManU üst tura çıkar.
Genel olarak bizleri müthiş maçlar bekliyor.
İtalyan ve İngiliz takımları birbirleriyle eşleşti.Atletico Madrid-Porto, Villareal-Panathinakos gibi denk güçleri eşleştirdiler.Kısaca ayarlanmış.
İtalyan takımları derken Juventus ve Roma'yı kastetmiştim.Güney Amerika takımının Şampiyonlar Liginde olması zaten başlı başına skandal.
Özgür'e katılıyorum bu kadar saçma bir kura olmaz.
Chelsea-Juventus
Villareal-Panathinakos
Sporting Lizbon-Bayern München
Atletico Madrid-Porto
Lyon-Barcelona
Real madrid-Liverpool
Arsenal-Roma
Inter-Manchester United
Böyle bir kura nasıl gelebilir bunun açıklamasını yapabilecek olan varmı ?
Yahu bu ne paranoya :D Gelmiş işte . Bilgisayardan cekilmiyor ki ayarlanmış olsun...
Chelsea-Juventus --- Banko 1
Villareal-Panathinakos --- Banko 1
Sporting Lizbon-Bayern München --- Banko 2
Atletico Madrid-Porto --- Banko 1
Lyon-Barcelona --- Banko 2
Real madrid-Liverpool --- 2
Arsenal-Roma --- 1
Inter-Manchester United --- 1
Banko gördüğüm 5 eslesme var. Digerleri için de tahminim bunlar. Barca bu sene en büyük favori. Kupaya en yakın isim. İnter ManU yu elerse - ki bence elemeye yakınlar- Barcayı zorlayabilecek tek takım olur...
Burada şike lafını kullanan olmadı.Kuyruk sıkışmasından kastın Juventus'un Chelsea ile karşılaşacak olması ise bu eşleşmeden memnun olmadığını söyleyen de olmadı.(hatta bazı nedenlerden ötürü avantajlı oldu)Sorun Uefa'nın daha fazla ilgi çekme amacıyla önceden ayarlandığı bariz eşleşmeleri tesadüf gibi insanlara yutturması.
Bence süper eşleşmeler oldu turnuvada bu sene Atletico favorim:)
Chelsea-Juventus--> 2
Villareal-Panathinakos--> 1
Sporting Lizbon-Bayern München--> 2
Atletico Madrid-Porto--> 1
Lyon-Barcelona--> 2
Real madrid-Liverpool--> 1
Arsenal-Roma--> 1
Inter-Manchester United--> 1
Diye düşünüyorum. En çekişmelisi ManU-Inter olur.
Yahu heryerinizden kötü düşünce çıkıyor. Adam topLarLa, eLLeri iLe bakmadan karıştırarak çekiyor. NasıL ayarLıcak yahu. TopLarın üstünde takımLarın ne oLduğunu beLirten işaretLermi var :D
Bırakın bunLarı yaf.
Kura çok ilginç olmuş İngiliz takımları gülen taraf İtalyanlara göre daha şanslı gibi duruyor
Eşleşmeleri beğendim.Sonucunu en çok merak ettiğim eşleşme ise Inter-Manchester United eşleşmesi..
Tahminlerim ise;
Chelsea-Juventus----->1
Villareal-Panathinakos---->1
Sporting Lizbon-Bayern München---->2
Atletico Madrid-Porto---->1
Lyon-Barcelona---->2
Real madrid-Liverpool---->2
Arsenal-Roma---->1
Inter-Manchester United---->1
Hayrettin abi öylede geçen sezonda aynısı oldu. Liverpool forumunda birisi önceden söylemedimi takımları. Aynı hafta mr. Ahmet Çakar şampiyonlar ligi kurasının aynısını çekti. Çekerken zoom yaptım hatta ellerine ve toplara birşey yoktu üstünde.
Hadi onuda geçtim diyelimki tesadüf. Ama ilk turdan favorilerin birbiriyle eşleşmiş olması insanı kuşkuya düşürüyo
Bazı takımlara avantaj sağlamak uğruna küçüklerle büyükleri eşleştirmiş olsalardı şike diyebilirdik.Uefa burada kendine çalışmış.
Uefa çeyrek finale 8 büyük! takımla gitmek yerine 3 tane eşleşmeyi ayarlayarak çeyrek finale 3 normal! takım mı bırakmayı düşünmüş daha kötü değil mi?
Chelsea-Juventus: 2
Villareal-Panathinakos: 1
Sporting Lizbon-Bayern München: 2
Atletico Madrid-Porto: 1
Lyon-Barcelona: 2
Real madrid-Liverpool: 1
Arsenal-Roma: 2
Inter-Manchester United: 1
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter'in Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, vatandaşı Ricardo Quaresma'ya UEFA Şampiyonlar Ligi listesinde yer vermedi.
Serie A'da şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından olan mavi-siyahlıların teknik direktörü Mourinho, sezon başında Porto'dan 18,6 milyon avroya transfer ettikleri Quaresma'nın adını, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazmadı.
Mourinho'nun isteği doğrultusunda, Arjantinli yıldız Hernan Crespo, Olivier D'acourt ve Victor Obinna da Quaresma gibi Devler Ligi'nde oynayamayacak.
Öte yandan İtalyan basını, bu karardan memnun olmayan Portekizli yıldızın, sezon sonunda Tottenham Hotspur'de forma giyen Jermaine Jenas ile takas edileceğini iddia etti.
Maraton
Arsenal - Roma maci berabere bitecek, hatta skor tahmini yapayim. 1-1.
Baran demisti dersiniz :D