Amazon da 29 euro yakLaşık 60 YTL e geLmiyor biLe. Türkiye de bu rakama nasıL aLaLım. Sendit te de çıkmadı daha. Orda daha da ucuz oLacaktır.
Printable View
Amazon da 29 euro yakLaşık 60 YTL e geLmiyor biLe. Türkiye de bu rakama nasıL aLaLım. Sendit te de çıkmadı daha. Orda daha da ucuz oLacaktır.
fm 2009 un demosu çıktımı eğer çıktıysa nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Çıkmadı...
bi yerde okudum ama nerde okudugumu hatırlayamıyorum sanki 30 eylül diye duymuştum demo çıkışını ama tam emin degilim sports interactive baktım ama yok şu an demo
O kadar para vermem.
Her sene aynı tartışma aynı tantana. Öğrenci adamım ben 80 ytl bir oyuna veremem. İsterse %100 Türkçe olsun yinede çok pahalı.
FM 2009 demosu ne zaman çıkar bi bilgisi olan varsa yazsın şuraya...
sadece düşük fiyatlı ürünlerle kıyasladıgımızda evet pahalı ama yüksek fiyatlı ürünlerle kıyaslandıgında pahalı öyle degil mi :D
çok mu demogoji yaptım.
ama şu var eger türkçe degilse ve orjinal oyun alırsak biliyorumki bu degişimi görüp türkçe yapılır diye düşünüyorum...
Yabancı sitelerde çok daha ucuza alınabiliyor.İnternette sipariş verip 50-60 milyona almak varken kim 80 milyon verirki..
Dediğiniz gibi 40 euro filansa hayatta o parayı vercek kadar iyi durumlu bi insan değilim, 2 hafta sonra internet sitesinden indiririm, 10-20 lira filansa tabi de 40 euro bi oyuna çok fazla, türkiyede yeme içmesine günlük 40 lira bile veremeyenler var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fm 2008imi orijinal 20 lytl ye almştım
arkadaşlar ne olursa olsun bugüne kadar gördüğümüz kıytırık oyunların bile en aşağı 100 ytl civarında olması idi. Ben bu sene kesinlikle orjinal alacağım. 80 YTL gayet makul bir fiyat herkes 300 YTL maaş alan insanlardan bahsetmiş felan. Mantıklı düşünün 300 YTL maaş alan bir insan bilgisayarı nasıl alacak ki 80YTL'lik oyuna kalsın iş!
Saçma sapan oyunlara 100-120 YTL vereceğime kesinlikle müptela oluşumuz tartışılmaz bir oyunun 80 YTL verilerek alınması hem korsancılığa karşı çıkmak olur hemde insanları beklerken sabırsızlandığı yeri gelince de hakaretlere başvurduğu türkçe yama konusunun bir an evvel çözülmesine neden olur...
HAKSIZMIYIM?
şu türkçe yama konusunda katılmıyorum benim için türkçe yama olsa da olur olmasa da afrketmez yıllardır bu oyunu ingilizce oynarım ve artık gözüm alıştı hem orjinal oyun satışları patlasa bile türkçe yama koymayabilirler türkiyeyi adamdan sayan mı var bakıyorsunuz bazı programlara nerdeyse arapça bile var ama türkçe yok alıştık artık hem sırf türkçe olsun diye bir oyuna 80 ytl veremem kusura bakmasınlar
valla arkadaşlar ilk aldığm orjin oyun criysis idi ve o günden sonra bütün oyunları orjin almaya kara verdim 80 ytl ucuz bir rakam değil tabiki alıcam ama alırken beddua edicem :mad:
kafama takılan konu ise daha başka şimdi orjin alacam daha sonra sega habire düzeltme yaması çıkartacak bende kotayı aşıcam oyun bana 80 ytl den fazla bi paraya patlıcak:0:
bence 80 ytl veriyorum diyenin ya babası çok zengindir yada paranın hiç bi yerde çalışıp para kazanmamıştır hem oyuna 80 ytl verilmez verilse bile türkçe değil oyun türkçe yaması 2008'in daha haziranda çıkmıştı o da %80 di bunun oyun motoru da farklı ne zaman çıkar kim bilir? ama orjinalini alıp satan bilgisayarcı arkadaş var ondan alır kurarım
beyler crysis warhead'dan bile pahalı bu oyun yahu. Bunu oynayacak adamın aylık 1.000-1.500 YTL ve üstü geliri varsa, alabilir bilemicem fakat diğer arkadaşların dediği gibi ben de öğrenciyim. Mecburen korsana yöneliyorum. Oyuna Türkçe koymaları taraftarı da değilim, ben skıntı çekmiyorum, hatta Türkçe yama yükleyince oyunun orjinalliği, tadı kaçıyor bana göre. Aman kalsın.
yapımcıyı düşünürseniz makul bir fiyat. müşteriyi düşünürseniz uçuk bi fiyat. sigames tüm yıl boyunca bu oyun için milyonlarca dolar harcıyo. elbetteki kar edip para kazanmak zorundaki seneye yeni bi oyun yapabilsin. müşterilerin çoğu 80 ytl veremiyecektir. ülkemizin gelir seviyesini düşünürsek Türkiyede fm oynayan tüm oyuncuların ancak 1/4 ü bu parayı verebilecek düzeyde olduğuna inanıyorum. zaten oyun daha piyasaya sürülmeden internet sitelerinde full sürümü dolaşıyo. kalan 3/4 lk kesim download lardan faydalanacaktır. tabiki böyle olunca ülkemizde satış sayısı az olduğu için sigames te bir türlü gerekli görüp Türkçe dil koymuyor oyuna. ne şiş yansın ne kebap. onlar yüksek fiyatla 1/4 lük kısımdan kar elde etsin ama maddi durumu olmayan fm hastalarıda bu oyundan mahrum kalmasın ve download etsin. ne Türkçe dil olsun oyunda nede korsan cd ve download engellensin.
http://www.sendit.com/sendit/9996931.product
sendit'e gelmiş, 23,89 sterlin önsipariş fiyatı, sterlinin bugünkü kuruyla 56 ytl, kargo vs maksimum 66 ytl'ye gelir, geçen sene bu siteden aldım, 1 haftadan kısa sürede elime geçti, çıktıktan sonra 2-3 gün oynayamamıştım ama buna değmişti:)
Sendit bu senede en ucuz galiba. 55 milyon'a geliyor. Kargo ücretsiz diyor ama Türkiye'ye aynı şekilde olmaz muhtemelen.
Bu hafta içinde heryerde ön siparişler çıkar muhtemelen bekleyelim biraz daha. :)
sendit'in sıkıntısı kargoda ki kayıplar geçen sene 2 arkadaşımda önsipariş verdi gelen giden oyun olmadı...
Bayağı yüksek bir fiyat ama alacağım.Umarım vereceğim paraya değer.
Ben geçen yıL Sendit ten aLmıştım. Bu yıLda ordan aLmayı düşünüyorum. Hatta şimdi hemen veriyorum siparişimi.
Bu arada Türkiye ye Kargo ücretsiz değiL, sadece uygun fiyat. 3 euro gibi bir masraf aLmışLardı benden geçen yıL.
Kargo kayıpLarının oLmaması adına da posta kodunu eksiksiz ve tam yazmanız gerek. BazıLarı aynı şehirde farkLı iLçenin posta kodunu verdiğinden doLayı sıkıntı oLuyor. Yurtdışı siparişLerinde en dikkat ediLmesi gereken oLay posta kodu.
Ben yurtdışından alıncamı yoksa Türkiyeden alıncamı daha az ödeyeceğim?En ucuz site ya da Türkiyede satılan yer neresi?
Türkiye'de önsipariş alan yer yok yanılmıyorsam. Varsada 85 Lira'dan dır. Ancak Yurtdışından ucuza temin edebilirsin. Şu anda en ucuz Sendit.
Teşekkürler BeeTLeJuiCe bir başka sorum da fm 09 la kaç kurulum yapılabilinecek?Bir kaç arkadaş birlikte almayı düşünüyoruz da.
Adamlar bu ülkenin dilini eklemeyi umursamazken fiyatı avrupadan bile çok daha pahalı tutmayı UNUTMUYORLAR.
eğer türkçeyi umursasalardı turksportal ekibi zaten bu konuda çok deneyimli ve onlarla iletişim halinde, gereken desteği verirlerdi bence.
dil konusunda bahaneden öteye geçecek bir sebepleri yok bence.
korsana hayatım boyunca karşı oldum ama kesinlikle orjinal almayı düşünmüyorum bu sefer
Haklısın ama ortada bir emek sözkonusu bir de o açıdan düşünmek gerek.
Arkadaşlar soruma cevap alamadım. Tekrar soruyorum orjinal FM09 ile kaç kurulum yapılabiliyor ?