indirdim yamayı ancak nasıl çalıştıracağım bilen biri varsa anlatibilir im 901'de yaptıklarımı buna yaptım olmadı. :D
Printable View
indirdim yamayı ancak nasıl çalıştıracağım bilen biri varsa anlatibilir im 901'de yaptıklarımı buna yaptım olmadı. :D
UPLOAD'ın limiti dolmuş :( öyle bir limit değil bu;) başka upload varsa sevinirim
peki nasıl bi limit bu ?acabilir misin konuyu arkadaasım?
rapidshare.com artık bütün downloadlarına 10 sayılık limit koymuş premium alamaya teşvik için;)
iyi modeme res attın mı ip no degisir ve tekrar yukleyebilirsin kockoca rapidshare bunu akıl edememis mi o zman :D
Ben bunu yükleyip 901 deki oyunuma 902 yükledikten sonra devam etsem herhangi bi olumsuz birşey almam degilmi.Almam gibi beliyor ama,,,
ben indirdim maçlardan önce bekleme olayının kalkmasına çok sevindim ayrıca Galatasaray'ın reputation artmış galiba Kewell 9 M Baros 11 M falan çünkü. M Topal bile 7 M dolarla başlıyor.
not: steamden 15 dk sürüyor :)
Ben steamda nerden indireceğimi bulamadım :D
beyler bende psgamer abinin verdiği linkten yamayı indirdim fakat 171 mb olarak görünüyo ve açmaya çalıştığımda komut istemi şeklinde dos ortamında açılıyo gibi olup 1 sn.de kapanıyo
Oh be bende sabahtan beri arıyordum :zuhaha saol yardımın için :)
bende baktım updates'e falan search yerine 9.2.0 yazdı sonunda oyuna tıkladım otomatik yaptı :D
Steamdan oyunu alan kişiler bu yamayı nasıl güncelliycek bilgisi olan varmı.
Tamam buldum arkadaşlar otomatik olarak başladı gözünü seviyim bu steamin iyki oyunu burdan almışım baksana 105 KB/s ile indiriyor.
Benim biraz daha beklemem gerekecek 9.0.2 için.
30 sn içinde inecek yama helal olsun be STEAM 28 dkda indi
Let's start :D
kafayı çizcem:) nerde o eski cm 2001-2002 ??? ahhh ahhhh
Arkadaşlar ben yamayı kurdum 9.0.1 li kayıtlı oyunuma girdim ve
http://img341.imageshack.us/img341/6...oyun902co0.jpg
bunu gördüm acaba 9.0.2 de düzeltilen hatalr benim oyunumda da düzeltilmiş olarak görünecek mi çelişkiye düştüm?
Bence görünecek bende kayıtlı oyunuma girdim ve fazla hatayla karşılaşmadım 3d artık kasmadan oynuyo bu çok büyük bir değişim ve artık maça girerken beklemek yok. Bu oyun oynanmazmı artık ya mükemmel olmuş valla. Sırada Türkçe var TP biranönce bu yamayıda çıkarsa artık keyifle bu oyunumuzu oynasak.