tmm abi bu arada bronz ligde asistan menajer başvurunu yaptım :D
premier league de başarılar hocam işin şimdi başlıyo
takım boşaldı yalnız... sezon bitmeden sattıklarım ve kiralık gelenler de gidince boşaldı takım :D eğer iyi gençler alamazsak kesin düşeriz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img6.imageshack.us/img6/7615/adsznhy.jpg
çok ilginç ya nasıl oluştu o kadro
Bedavaya satmadın ya onların parasıyla alırsın birilerini :)
siz oyuncuları gördünüz ama onların çoğu benim değildi...kiralık gelen çoktu :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sattıklarım kötü adamlardı...yani elde para falan yok şu anda:D sadece 250 bin € var :D bakıcez artık yönetim ne verecek sezon başında....4-5 milyon verse keşke ama zor :D
abim free oyunculara yüklen o zaman :)
Satılık listesinde iyi adamlar oluyor bazen onlara yönel daha ucuza kapatabilirsin yada serbest oyuncuları alabilirsin hiç approach the sign yapmadınmı abi :D
lewandovski ve mark beevers gelecek canım...bir de joe mattock :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama bunlar paralı olanlar..kontratı biten elemanların kalitelileri bizi istemedi maalesef...
neyse durun bakalım 22 haziran oldu...birazdan bütçe açıklanacak :Dhüsrana uğrayacagız bence:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
32.5 milyon € TV geliri geldi!!! :D
En az 15 milyon euro bütçe gelir o zaman yaşadın yine :D
11.5 milyon € bütçe açıklandı.... :D
abi Panik Yok Hüsrana UGramayız :D
dare vrsic e baksana abi
bakalım :) ben biraz transfer işlerine dalayım
rusculleda yı al hocam tigre de, mascio Cisco dan al ,bartosz salamon brescia
ryan shawcross ingiltere için iyi olur, khaleem hyland bunlara da bak hocam
acayip regenler buldum yaww :D eğer alabilirsem 3-4 tanesi direk ilk 11 :D
morgan schneiderlin Southampton,dorian andronic valui ,owen garvab ipswch,berra var hearts ın stoperi
ulen bu mascio bir bende çıkmıyor galiba :D hyland gelmyor :Ddaha dogrusu anlaşmayı kabul etti ama izin çıkmıyor
morgan schneiderlin hocam bu adamı al 2012 yılındayım liverpool da sene başında chelsea nin teklifini reddettim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Razvan Ochirosii senin klasik bu adam alancan mı merak ettim
hocam bi şey soracam sen hiç eren derdiyok u denedin mi ?
hashüs hoca regen bulmak için kullandığın filtreleri burda paylaşırmısın galiba onlar savelenip belgelerimde bir yere atılıyordu
11.5 MN :S
takımda geçen yıldan , daha dogrusu takımın başına ilk geçtiğim andaki kadrodan hiçbir oyuncu kalmayacak sanırım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
regen bulmak için gözcü ağının çok iyi olması lazım..regenler player search'de çıkmıyor eğer gözcü ağın iyi değilse... yani dünyayı sürekli gezen gözcüleriniz olursa daha çok regen çıkar player search'te... ordan DC aramak istediğinde DC için gereken 3-4 özelliği +10 olarak ararsın...eğer gözcülerinin gittiği ülkelerden birinde iyi bir defans çıktıysa bulunabilir..sonra onlara gözcü yolarsın ve değerlendirirsin...
2 yıllık kontrat imzaladık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şu anki kadro bu kadar:) yarın açılıyor transfer sezonu...gelenlerden sonra bir kez daha basarım resmi :D uyum sorununu 7-8 haftada çözebilirsek iyi işler yapacagız bu sezon premier ligde!!!
http://img19.imageshack.us/img19/4210/adszvln.jpg
abi uyum sorununu hazırlık macların cok olursa baslamadan cözersin :)
Beya futbolcu varmış abi:D