themaster saol kardes en sonuda gorduler nası oynattın mı sen
Printable View
themaster saol kardes en sonuda gorduler nası oynattın mı sen
yok hiç denemedim ben
alın size s.s http://img241.imageshack.us/img241/4806/genroik2.png
ciidiyim bi dene tevez felan hikaye ben aldım hem cok gol atıyr hemde cok dribling yapıor bence hemen al
walla benim hayalimde bu oyuncu war sen bide buna bak..
http://img173.imageshack.us/img173/4094/sobisir9.th.png
gs ye getirecem inş. ama yinede saol
Kardeş bu adam bi harikaQuote:
Originally Posted by themastermind
Kardeş ilk üye olduğumda bana da aynı şeyler olmuştu takma kafanaQuote:
Originally Posted by mesut57
pardon konuyu bölüyorum mastermind hangi skini kullanıyorsun?Quote:
Originally Posted by themastermind
temamın adı turksportal sitede mevcut..Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
Benm gibi Altay'ı yöneten birine en çok yarayabilecek liste. Emeğine sağlık
ss koyun nerden görecez adamı
Arkadaşım aynı konuyu niye açtın ki tekrar diğer konudan devam etseydin. Bu konuyu da Genç yetenekler konusuyla birleştiriyorum. Lütfen biraz daha dikkat...
bende söyleyeyim dedim çok mükemmel oyuncular
cafercan aksu, irfan başaran, arthur, weverson kaleci, tardelli, carlos tevez, cavenaghi, nizamettin çaliskan bu kadar ii eğlenceler
çok teşekkür ederim ellerine sagık
abi ben forvete gen özgürcan özcan ve sencan kırıkkaya yı öneririm ben aldım alt yapıda yetiştirdim elemanları biraz tecrübesiz oldular ama yeni sezona girerken hazırlık maçlarına çıkardım bayaa iyi oynuyolar deneyin öneririm
kardeş cok saol
eline ve emeğine sağlık daha da böle genç yetenekli ucuz oyuncular bulursan yazarsan ii olur
özgürcan
arda
volkan babacan
sencan kırıkkaya
olcan
uğur uçar
oğuz sabankay
emre aktaş
hakan aslantaş
ali turan
nuri şHİN
sezer öztürk
serdar taşcı
cafercan aksu
mahmut hanefi
ilhan özbay
burak yılmaz
ne warsa bizimkilerde war
kardeş saol
emeğe saygı
teşekkürler arkadaşım
içlerinden bence en iyisi lucas biglia
ellerine saglık kardes de brezilyalıları unutmussun e. roncatto kerlon falan ama nese bunlar da guzel
eyvallah kardeş :)
güzel çalışma
saolasın güzel çalışma
Emeğine sağlık,saolasın...
Ellerine Salık
saol wala işimize yarıcağı kesin ;) :cool:
eline koluna sağlık cok güsel olmuş cok saol
bir iki tane de ben yazayım(herkes asagı yukarı aynı seylerı yasıyor benımkıler bıras degısık ama)
volkan bekci- aml - gs de oynuyor iyi yetiştirirseniz super oluyor zaten driblingi cok iyi
halim kurtulus - bi dolu mevkide oynayabiliyor sag tarınızı komple yonetebilecek bir oyuncu ve gs de oynuyor.
ugur inceman-dmc - bu oyuncu her sene en iyi oyuncu seciliyor 8 den asagı dusmedı ve ruya takım kadrosuna gırdı fıfa tarafından.
volkan demirel-gk- hem ucuz hemde iyi bir kaleci bu da ruya takıma girdi 1 sezonda hemde
mokoena-amr/fc- bıras pahalıya gelıyor ancak iyi bir oyuncu
orhan sam- dc/dm- dc nızı cok ıyı doldurabılecek bır oyuncu cok yuksek degerlerı yok ancak tam bır gorev adamı ve 2. sezonunda 1 yıl ıcın 2,5 mlyon a kıraya verdım . kucuk takımlar ıcın mukemmel olur.