Şubatta çıkar herhalde.
Transfer dönemi bir bitsin.
Printable View
Şubatta çıkar herhalde.
Transfer dönemi bir bitsin.
İhale sistemini yansıtmaları zor olur ama gelirleri yansıtırlar.
Arkadaşlar ben oyunu yeni yükleyceğim de fm şu ana kadar 10.1 ve 10.2 yamalarını çıkardı değil mi? İkisinide yüklemek lazımmış sanırım 10.22nin yararlarını görmek için.
Bir de aktivasyon için cd'den mi yapayım yoksa steamdan mı?
beyler bende acayip bir kondisyon sorunu başladı. staminası 17 olan adamın hafta içinde oynadığı maçlarla birlikte kondisyonu %90 ın üstüne çıkmıyor. Taktiğinle alakası var diyceksiniz fakat normal tempo ile oynatıorm sırf bu sorunu atlatmak için oyun içinde 2-0 one geceyim rakibi rahat bırak komutuyla nefes al komutunu kullanıyorum fakat bir yararını göremedim maç içinde staminası 15+ olan adamlar 60-70 lerde bitiriyor kondisyon olarak. Bunca yıl cm-fm oynadım fakat bu patch e kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.. inş önümüzdeki patchle düzeltilir bu durum..
Antrenman sistemin nasıl ağırmı ? ve Fitness koçlarının çalıştırma seviyesi kaç ?
Arkadaşlar ben oyunu yeni yükleeyceğim de orjinal cd'den 10.2'yi hiç yüklemesem mi diyorum.Sadewce 10.1'i yüklesem.10.2'yi çoğu kişi beğenmemiş galiba.
Oyunu yükledikten sonra sadece 10.2'yi yüklesem olur mu? Yoksa 10.1'i yükleyip ondan sonra 10.2'yi mi yüklemem gerekiyor?
Ayrıca niye herkes 10.2'ye karşı cephe almış anlamak mümkün değil. Örn; Şampiyonlar Ligi'ndeki ödül artışlarını yansıtmışlar yamaya. Geçen sene galibiyetler 600 bin € idi, bu sene 800 bin € vs.
10.01 yüklemene gerek yok, direk 10.02 yükleyerek başlayabilirsin.
Acaba bütün oyunlarda aynı sistem mi var? Yani en son çıkan yama hepsini kapsıyor ve öncekileri yüklememize gerek olmuyor mu?
10.3 de acaba saçma uzaktan goller azalcakmı.
10.3 'ün çıkış tarihi belli mi ?
bunu indirmeden önce 10.1 yüklemek zorunda mıyız arkadaşlar
değilsin istedigin yamayi yükleye bilirsin 10.1 gibi yükleme zorunlulugu yok
yamayla düzeltilen hatalar, getirilen yenilikler tam olarak nedir acaba? malum açıklamalar ingilizce..yada açıklaması yapıldysa link?
Yamayı indirecek olan arkadaşların beklemesini tavsiye ediyorum. Şurda kaldı 10-15 gün yeni çıkacak yamayla transfer updateleri ve yenilikler olacak zaten. Az daha sabredin.
10.3 ne zaman çıkar? Bir bilginiz var mı?
hatta 1 Şubat 23.59 da çıkmalı benceQuote:
aktas55
acaba 10.3 kayıtlı oyunlara uyumlu olacak mı?Kayıtlı oyunum bozuldu yeni bir oyun açimmi yoksa yamayımı bekleyim diye kararsız kaldım.
yeni oyun açabilirsin bişey olmaz yeni patchle devam eder.
Originally Posted by Miles Jacobson
The 2 patch strategy involved a patch around Xmas time, that would look at any issues raised between now and then, and a patch at the end of February/early March, which would include a data update.
The 3 patch strategy would be the same, but with a day one patch if a serious error, was found between the release of the demo and the game being released.
Due to 'When's the patch out' threads popping up all over the place, I'm putting this sticky up so you all know the latest.
The bolded part is of most interest for those wondering when the new patch will be released. Patch 10.3 (along with the January data update) is expected around the end of February/early March.
Any new threads asking when it is out will be closed.
Thanks,
Neji
Sigames kurucusu Miles Jacobson tarafından yukarıda verilen demeçte yeni patch'in şubat sonunda olmak üzere en erken martta çıkacağı belirtiliyor...
en erken Martta demiyor, Şubat'ın son günlerinde veya Mart'ın başında çıkacağı yazıyor.
kariyer hikayelerinde başlıkların sonuna (ara transfer yaması) yazanlar var. Çıktı mı çıkmadı mı. Sigameste de bişey yok. Anlamadım valla.
Çıkmadı, kendi güncelleştirmeli olabilir ya da kişisel yapılan güncelleştirmeleri indirip kullanıyor olabilirler.