Originally Posted by
yaman76hakanFB
Bursaspor'u kahramanca mücadelesinden dolayı kutluyorum. Onlar diledikleri kadar övünmekte ve takımlarıyla gurur duymakta haklılar..
Beni üzen ve kahreden Fenerbahçemin bu duruma düşmesi.. İnanın düştüğümüz hal dün akşam beni öyle gerdi ki, tura zerre kadar sevinemedim.. Guiza'nın golünde zıplayacak,çığlık atacak mecali bulamadım kendimde.. Maçtan önce düşüncem şuydu; "nasılsa tur garanti,tatsız bir maç olur, ben Efes-Macabi arasındaki eurolig maçı başlayınca ona dönerim,molalarda bu maça takılırım.." Mümkün mü?
Yanlış anlaşılmasın; Bursaspor bizi kendi sahasında 3-1 yenebilir.. Kasımpaşa'da bizi yendi, hemde Kadıköy'de.. Kayseri geçen yıl dört tane attı.. Beni kahreden bunlar değil.. Bunlar üzücüdeolsa futbolda var.. BENİ KAHREDEN 3-0'LIK AVANTAJA RAĞMEN,BURADAN TURU KAYBEDECEK NOKTAYA GELMENİN KORKU ve UTANCI.. 103 YILLIK TARİHİMİZDE BÖYLE BİR ŞEY YOK.. Eğer 3-0'dan turu verseydik, tarihe 103 yılın utancı olarak geçer ve kimse bunun altından kalkamazdı..(İlk maçı,ne bileyim,1-0 yahut 2-1 filan kazanıp elenmek sorun değil..Nasılsa 26 yıl olmuş kupa yüzü görmeyeli.. Ama Fenerbahçe 3-0'dan tur verecek haa.. Olur şey değil.. Herkes aklını başına alsın..Yeni bir başarısızlığa tahammülümüz yok artık..)