Buraya bakan varsa mekanı falan söyleyebilir mi? Ne zaman nerde bende gelebilirim belki
Printable View
Buraya bakan varsa mekanı falan söyleyebilir mi? Ne zaman nerde bende gelebilirim belki
Maç Beylerbeyi'nde, TFF'yi ve Beylerbeyi stadını geçince Şampiyon Halı Saha Tesisleri, şuan için kadro dolu ama oynamak isteyenler olursa bir şeyler ayarlarız.
Kadro dolu mu :( Bir ay sorna bi tane daha isteriz o zaman bi bulusma daha :D
En son listeye göre 14 ya da 15 olduk sanırım, sen kesin geleceksen ayarlarız bir şeyler, sorun olmaz, kadro doluysa yedekli sisteme geçeriz, zaten saha biraz büyük yorulmalar olacağı için yedekliye herkes tamam der.
Nasıl gelebileceğime dair ufak bi kaç bilgi olursa gelebilirim :D Bahçelievlerde oturuyorum. saat 12de evden çıkacağım Mecidiyeköy'e özel derse gideceğim. Saat tam 2 gibi bitecek özel ders ordan çıktığımı varsayarsak nasıl gelebilirim?
2'ye yakın çıkarsan biz Metrobüs ile geçeceğimiz için bize katılabilirsin.
2'yi geçirdin diyelim, yine Metorbüse bineceksin, Boğaz Köprüsü durağında ineceksin ondan sonra alt yolu izleyerek, sahile Çayırbaşı durağına kadar geleceksin zaten o durağı geçtikten sonra TFF ile ilgili tabelalar vs. var, daha olmadı Beylerbeyi stadı nerede diye sorsan hemen durağı geçtikten sonraki sokağı tarif ederler sana. O sokağa girdikten sonra da stadyumu hemen geçince maçın olacağı saha.
Emrah Abi'ye mesaj attıysanız zaten tamamdır, o daha iyi biliyor oraları.
bursaspor mesaj attım onu gördünmü 1 sen avrupa yakasındamı oturuyon bu 2 buluşşakmı sizle boğaziçi durağında buda 3
Daha önceki sayfalarda yazdıklarımızı hiç okumadınız sanırım,
Avrupa Yakası grubu olarak topluca geliyoruz. İsterseniz bize katılabilirsiniz, ama yolu biliyorsanız kendinizde gidebilirsiniz.
Avrupa Yakası'ndan gelecekler şöyle,
Bursaspor (Oğuz Kağan)
SerKaN (Serkan)
nekop (Serhat)
ShevAnil (Anıl)
EreN (Eren)
Mecidiyeköy'de Metrobüs durağında buluşacağız, eğer metrobüsle geliyorsanız duraktan inmeyin bizi bekleyin.
saat tam kaçta bulusacaksınız ben zeytinburnundan binim mecidiyeköyde inim ? ordan gidelim ?
Saat tam 2'de buluşacağız. Bizimle gelecekseniz Mecidiyeköy durağında inip bekleyiniz, ellerinde bavullu, spor giyimli kişiler görürseniz bizizdir.
Ben biraz daha sonra geleceğim, başka bir arkadaşı almam gerekiyor.
Duruyorlar, 34 olana da binseniz, 34A'ya da binseniz Mecidiyeköy'de durursunuz.
İndikten sonra zaten tekrar 34A'ya bineceğiz.
tamam ben 2 de orada olurum :) evden 1 de çıksam orda olurum :=)
sen benim telefonu felan aldın dimi mesaj attım sana
aldıysan bi çağrı at
Mesaj bana ulaşmadı sanırım ya da temizlerken silindi tekrar atarsanız iyi olur.
attım mesaj bak bi geldiyse yaz burdan
ben kırmızı mont içinde beyaz kazak siyah pantalon :D oqe :D beni almadan gitmeyin mecidiyeköy durağında inecem ben :D
not al
Ne şanssınız :) Hava kötü gerçekten.
gelemedim :D
Oy ne gündü be..
İlk eve varan ben oldum sanırım.. Maçta video çekemedik ama maç sonu videolarımız var 1-2 tane onlarda eklenir zamanla..
Birazdan upload yapacağım videoyu yaklaşık 4.5 dakika. Diğer video Eralp'te, onun eve ulaşması geceyi bulur. :D
İyiydi. Hava da güzel olaydı daha iyi olacaktı.
zevkli maçtı hava da fena değildi en azından donmadık :D
Güzel maçtı, her ne kadar eze eze yendiysek de. :D Kendi adıma bu gün kötüydüm, çok müsait pozisyonları harcadım. Uzaktan iyi şut atarım normalde ama kaleyi fazla bulamadım bu gün. Şutlarda iyi olmadığımı görünce pas attım genelde. Şemsi'ye çok asist yaptım. :D Bu arada Serhat üzerine gelen toplarda çok başarılı. :n:
İşte maç sonu videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=P4zrAnoGbGI