Hani bir geyik vardır ya hakemi de yendik diye Trabzon aynı o hesapla kazanmış maçı. Tebrik ediyorum.
Printable View
Hani bir geyik vardır ya hakemi de yendik diye Trabzon aynı o hesapla kazanmış maçı. Tebrik ediyorum.
bir adam düşününki takımın kornerlerini kullanıyor ve bu adam bütün kornerleri ön direkteki adama atıyor yahu br tane altıpasa orta açamaz mı bi insan? Hani deseler caner e bütün kornerleri ön direkteki ts liye atıcaksın diye atamaz
Emre Güngör hatası dışında güzel oynamış.Zaten onun görevi ne ki orada?İyi oynamak,hatasız oynamak değil mi?Neill niye yapmıyor.Sonra da burada Emre Güngör'ü korumayız.Kötüyü eleştirip,iyiyi översin bu değişmez.Caner'i korner kullandıran,hele hele Keita.İnsan bu kadar mı ortamı gerer.Bir GALATASARAYLI olarak konuşuyorum.Tüm kendi motivasyonunu ve diğer takım arkadaşlarını moral olarak bitirdi.Helal olsun.Tebrikler Trabzonspor.
Yok abi ilk yarıda ilk 10 dakikada 3 tane net pozisyona girdik olmuyor , şansızlık var feci bi şekilde lanet top o 3 direk arasına girmicem dedi ve girmedi pozisyon yokken golü yedik oda ayriyetten çıldırtıcı bir durum , zaten futbolun adaletinin olduguna ben inanmıyordum şimdide görmüş olduk ..
Saglık olsun iyi oldu bu kayıp akılları basına gelsin ben Fener macında bambaska bir Galatasaray bekliyorum , izleyip görecegiz cünkü son şansları.
Hic umudum yoktu bu mactan ama demeliyimki bu sene zevk aldigim maclardan biriydi. ilk 10 dakka korktum dedim aha girdik korku tuneline, ama 10 cu dakkadan sonra Trabzonumda saldirmaya basladi.
2 ci yari komple bizdik son 10 dk hersey degisebilirdi iki takimda mutlak goller kacirdi.
Hakemin yonetimi bana gore kusursuzdu, Burak in pozisyonu kirmizi deniliyor ama o mudaheleyi yedi devam etti biraz sonra dustu bana gore. Hakem vermemekte hakliydi.
ONUR Sana HELAL OLSUN. Seni Allah basimizdan eksik etmesin :D
Bursa yarin aldigi takdirde bana gore yillardir bekleni gerceklestircek.
BU SENE SAMPION ANADOLUDAN !
Yediğimiz golde sorumlu Neill'e özenip çalım atmaya çalışarak topu kaptıran emre güngör!
Fakat mağlubiyetin tek sorumlusu kesinlikle Rijkaard bana göre...
Keita geldiği günden bu yana nerde etkili oldu? Sağ kanatta!!!! Dün akşam nerede oynadı ? Sol kanatta!!!!
Takımın sol bekine koyduğu oyuncumuz (!)hep aksadı, kötü ortalarla birçok atağı sonlandırdı ve savunmada da hatalar yaptı! Kim bu eleman? Caner!!!!
Orta alanda top yapmasını bilmeyen, ayağına gelen topları saçma sapan yerlere ya da ileri-geri pasla öldüren Barış ve Sarp ikilisinin yanına Elano çıkınca kimseyi yaklaştırmadı!!
Jo ileri uçta hava toplarını indiren bir isimken ,Baros girdiğinde onu sol kanata çekip etkisini azalttı.
Elano çıktıktan sonra en azından mustafa ve Barış'a göre topu daha iyi kullanan ayhan2ı oyuna alarak orta alanda pas dengelerini sağlayacak hamleyi akıl edemedi.
Eğer haftaya herkes sağlam olur da şu kadroyla ve dizilişle çıkarsak Fenerbahçe'ye kesinlikle şans vermiyorum... Fakat dün akşamki gibi lüzumsuz bir diziliş yaparsa FB maçı alır!
............................Leo................... ................
Sabri.............Neill............... Servet...............Hakan Balta
...................Ayhan.................Mustafa Sarp....................
Keita............................Elano............ .................Arda
.................................Jo............... ............................
Bu dizilişin gidişata göre değişiklikleri bile belli!
Jo2nun yerine Baros, elano yorulunca yerine Barış ya da M. Topal girer, ayhan elano'nun görevini alır. Ya da Dos santos girip kanata geçer Arda göbeğe kayar... Her türlü varyasyon yapılabilir ama n'olur haftaya Keita'yı yerinden etme be rijkaard!!!!!!
Müthiş maç yeniliriz inir krizi geçiririm diye canlı izlemedim.Ama özette bile heycan yaptım kaçan gollerde.İLK 10dk rakip iyi geldi ama sorunu çözdük ve kontrolü ele aldık.Goldeki baskı ya şaşırdım valla 3 kişi birden pres yapıyor.
maç çok zevk verdi izleyene işte hep böyle olmalı büğyük maçların futbolu.
Onur'u bende tebrik ediyorum büyük maçlarda kalitesi gösteriyor.Bu takımın üstüne kaliteli bir kaç yabancı ile çok daha iyi yerlerde olabiliriz umarım.
Umut arka direkte o boş pozisyonu nasıl kaçırdı ya anlamak zor.
trabzon Imparatorlukların çöktüğü Yerdir Aslanım :)
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Galatasaray: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 23 - Galatasaray: 20
İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 9
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Galatasaray: 14
Faul: Trabzonspor: 20 - Galatasaray: 14
Korner: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 10
Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Galatasaray: 1
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 51 - Galatasaray:% 49
Şu istatistikler maçın kalitesini açıkca koyuyor ortaya.
şampiyonluk bursaya doğru gidiyo yavaş yavaş.yakışır onlara.maça gelirsek şenol güneş eski hatalarından ders aldığı açıkca ortada.eskisi gibi rakibim kim olursa olsun taktiğimden taviz vermem durumundan vazgeçmiş.orta alanı kalabalık tutup galatasarayı durdurup sonra vurmanın planını yapmış.
dürüst olalım emre o hatayı yapmasaydı trabzonspor golü atamayacaktı.umut bulutun kaçırdıkları yine olaya olacaktı.dün arka direkte bir gol kaçırdı akıllara zarar ya.bu adam önümüzdeki sene canımızı çok yakar.bir adam kendini 4 senede geliştiremezmi ya
Lütfen, biraz daha sakin atınız şu mesajlarınızı. Ben Trabzonspor'un domine ettiği bir maçta Galatasaray çok iyi oynadı deme hakkına sahibim. Ve bu hak, beni asla fanatiklikle suçlanmaya itemez. Birine karşı çıkılacaksa bile doğru bir üslupla çıkılmalıdır. Bunu dikkate alarak yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Trabzonspor'uma Tebrikler..
Bursa'ya Başarılar..
Galatasaray'a geçmiş olsun..
Maçın özeti olsa gerek..
Arkadaş Keita nasıl bir kişiliğe sahiptir ya ? Birisi bana bunu açıklayabilir mi? Su şişesi atıldı sahaya bi kaç damla ayağını ıslattı hadi prof.luktur yatarsın tamam buna eyvallah da o yaptığın hareket ne be abi ? Yakışır mı prof. topçuya ?
Ne haraketi yahu , lig tv ye mi nanıyorsunuz , penaltı pozisyonu oldu yok Burak düşürüldü o kadar gösterdi ki 213129 kere , biz tekmeler yedik sarı kartlık pozisyonlar oldu bir kere bile göstermedi , herşeyden mim kapıyorsunuz .
Hangi penaltı pozisyonu? Umut' un girdiği ve verilmeyen penaltılardansa kastın haklısın.