Heh oyna oyna atama sonra golü ye pff
Printable View
Heh oyna oyna atama sonra golü ye pff
Şaka gibi bir gece ya
gol muslimoviç bu iş bitti lanet olsun 4 te 1 olacak gibi
Yazıklar olsun be !!!
yazıklar olsun.Bravo kaptan en kritik maçlarda gol kaçırma rekoru kırıyosun geçen seneden beri.herkese iyi geceler
Ulan elin oglu geliyo 1 tane atip turu atliyo bizim takimlar ugrasiyor didiniyor atamiyoruz.Her sey bitmedi ama yazik olyuo
Lugano çekip indirmeliydi.
alex i görmek istemiyorum artık bu takımda ben turu götürdü kendi başına resmen
Şu adamlar seviniyo ya ne diyim ya
Trabzon dışında
Fener ve GS ye ne diyim bilmemki
Bursa ve Bize başarılar Avrupada
saracoglunda yunan tezahüratlarını dinlemekte varmış
bu tribünleri bu hale sokan aziz yıldırım da utansın
15 dk var daha 2 gol olabilir
Yunan takımı TÜRK takımımıza gol atar seviniriz, Ukrayna takımı TÜRK takımımızı eler seviniriz.
böyle insanlar olduktan sonra biz bunları hakediyoruz, helal olsun adamlara evire çevire elediler bizi böyle devam TÜRK insanı.
Yazabileceğim tek şey -sakatlık olup olmadığını bilmiyorum ama- Emre'nin oyundan alınmaması lazımdı.
İYi oldu elenelimde belki akılları başlarına gelir takımların elendiğimiz adamlara bak böyle şey olmaz olsun
Merak etmeyin Aziz yıldırım yarın 1-2 transfer açıklar herşey eskiye döner 1 ay sonra taraftar unutur bunlar aynı gs gibi ama gs nin transfer yapacak ortamıda yok iyice vahim..
GS Şokundan sonra buda kötü oldu. Lanet olsun. Liverpool karpaty paok bu takımlar hiç bir takımımızdan çok üstün deil.
Baktım şimdi maç 100'lü dakikalarda Paok uzatmalarda atmış demekki yazık olmuş Trabzondan sonra Fener'in de son dakika da hayal kırıklığına uğraması.
ya bizden bi cacık olmazdı zaten
cristian selcuk bilica nereye kadar gideceksin bu adamlarla
hele cristian adamın dünya umrunda değil ya ortasaha dediğin biraz mücade eder takımı ateşler.
santos dili dışarda her maç geriye dönemiyor
alex devrini coktan bitirmiş orta bile acamıyo duran toptan
ee ne olcaktı
emre cıktı bittik işte
bu lugano'da baş tacı ediyoruzda ayıp yahu geçen senekinin yarısını oynamıyo
Lugano şimdi atacağın tekmeyi şimdi göreceğin kartı golde atacaktın golde görecektin. Sinirlerim yerle bir oldu ya.
vallahi YAZIK demekden baska birsey cikmiyor agzimdan
Türk futbolu gelişiyordu.Şu hale bakın ya elendiğimiz takımlara bakın.Yazık..
demek onlar bizden daha hızlı gelişiyor.
ama takmayın gülün sadece ya ağlancak halimize hep birlikte gülelim hadi:zuhaha
2 yi atıyodu Paok
pozisyonu tam göremedim ama fb'li oyuncu çizgideyken hakem ofsayt verdi . 2 olmuştu yoksa ..