DNS'yi Türk Telekom'un kendi DNS'si yaptım müthiş çalışıyor sistem. :)
Printable View
Aurelio çıktı Bobo girdi. Böylece Beşiktaş 2 forvetle risk almış oldu.
Nihat futbolu unutmus berbat oynuyor su dkya kadar
Alex > Baroni
Çok net bir gol kaçırdık.
İnanılmaz bir gol kaçtı.
Dk 85 BJK penaltı kullanacak.
Beşiktaş Penaltı.
Bilica ihtiyacımız olduğunda yardım etmeyince 1-1 oldu. Guti.
G.Ünal ısınıyor.
Aklıma ilk Bilica geldi, Volkan tuttu sandım bi an ama hayal oldu. =))
Olmadı bu olmadı, çok gol kaçırdık hak etmediğimiz bir sonuç. Ama Aykut istifa hiç hoş olmadı.
1-1 güzel sonuc oldu.
Fb bircok gol pozisyonunu harcadi onlari atsalar cok degisik sonuc ortaya cikardi.Iki takima da tebrikler.
Maçın hakkı berbareLikti..
İLk yarı Fenerbahçe ikinci yarı Beşiktaş daha istekLi oynadı. GüzeL ve zevkLi bir maç izLedik.
Nasıl kaçırdık bu kadar inanamıyorum hala şaka gibi ya...
Uzun zamandır böyle derbi izlemedik :) Tebrikler iki takıma da.
yuh be 5lik maçtı.
Güzel maçtı beraberlik istedim beraberlik oldu güzel oldu.
Yok 10-0 Lık maçtı.
Beşiktaş eziLdi, pozisyonu yoktu feLan.
Aykut istifayı duymadım eğer öyle birşey yaptılarsa çok ayıp var öyle meymenetsizler ,
Guti çok etkiliydi , Quaresma ise karşısına kaliteli defanslar gelince etkisiz kaldı , Bilica ile girdiği mücadelelerden bile sürekli Bilica galip çıktı , güzel pasları vardı ama zor durumlarda
Fenerbahçe defans 4'lüsü Dia , Niang ikilisi etkiliydi ,
Top genelde Beşiktaş'ın hakimiyetinde olmasına rağmen , bir tane bile beni korkutan pozisyon olmadı ( penaltı pozisyonu hariç ) onun dışında tamamen şansızlıkla bir maç kaybettik 5-6 tane %99 bile değil %100 lük gol pozisyonu verdik maçtan önce Beşiktaş'ın defansı zayıf diyen arkadaşların demek istediği de buydu sanırım , sadece şansızdık.
Cüneyt Çakır berbat bir maç yönetti , oyunu bu kadar sık durdurmasa güzel futbol izleyebilirdik
Eğer daha iLk yarı da Beşiktaş 2 oyuncusunu erkenden değiştirmek zorunda kaLmasa daha farkLı oLurdu. Hatta Beşiktaş maçı kazanırdı da bence. Geriye düşmüş, değişikLik hakkı bir tane kaLmış takımın ikinci yarı başında yükLenip arkasında açık vermesi kadar doğaL bir durum yok. FazLa abartıyorsunuz bence. İkinci yarı Fenerbahçe Karabükspor gibi oynadı. Arkada bekLe, kontra atak. Bu da doğaL bir durum.
Toramanın vuramadığı bomboş bir kafa var, Quaresma ve Bobo nun kaçırdıkLarı var. Maç o kadar da ezici Fenerbahçe üstünLüğü iLe bitmedi. O kadar abartmayın.
Tahminim doğru çıktı . 60.dakikadan sonra izlemeye başladım beşiktaş daha etkiliydi . fener dia'yla çok net pozisyon kaçırdı . dia ve pino çok benzer oyuncular ikisi de alıştığında çok can yakacak . ilk yarıda fener ne kadar iyi oynadı bilemem ama maç hakkı beraberlikmiş gibi geldi anlatılanlara göre . quaresma'yı çok beğendim yine ..
not : guiza dia'nın 2.yarıda kaçırdığı pozisyonu kesin atardı :D
Kimsenin birşey abarttığı yok neden İnter değil de karabükspor ? geçen sene İnter'in yaptığının aynısı ayrıca iyi çıkıp 6 tane %100 lük gol pozisyonu üretmişiz , karabükspor bunları yapabilse keşke , üstteki yazımı okuyabilrisin genelde topa sahip olan , atak yapan takım beşiktaştı ancak 1 tane bile korktuğum pozisyon olmadı bobonun pozisyonu hariç , onun dışında karşındaki takım net sayabilceğimiz 5-6 tane pozisyon üretmiş ?
Ben abartmıyorum, sadece Beşiktaş'ın mücadele gücü daha yüksek; ama pozisyonlara Fenerbahçe girmiştir. Beşiktaş'da girdi tabii ki; ama Fenerbahçe daha netti. Olmadı sağlık olsun. Ben bu sezondan ümidi kestim Fenerbahçe için, Aykut Hoca bütün sistemi değiştirecek bir yıl bekleyeceğim.
Neden İnter değiL ? Çünkü İnter buLunca atıyor da ondan. Karabükspor da buLunca atamıyorda ondan Karabükspor gibi dedim. Onu atsaydıkLar iLe bunu atsaydıkLar hep oLsaydı ohoo. Biz memnunuz sizde buLunduğunuz yer ve skordan memnunsanız takımınızın geneL oyununundan memnunsanız probLem yok.