Bobo 1 yıl daha Beşiktaş'ta!
Bobo 1 yıl daha Beşiktaş'ta!
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'nun menajeri Mehmet Uludağ, Brezilyalı golcünün bir yıl daha kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Bobo'nun Beşiktaş'ta ve Türkiye'de kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Uludağ, "Kulubü ile yapılan görüşmeler sonunda geçen sezonki şartlarda anlaşma sağlandı. İş, sadece iki kulüp arasında imza aşamasında. Faks yolu ile yapılacak imzadan sonra, Bobo Türkiye'ye gelecek ve kaldığı yerden gollerine devam edecek" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29/6031_B_bobo005.jpg
ROBERTS'IN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Bobo'nun kalması sebebiyle Wigan'da forma giyen Granadalı Roberts'ın tranferinden vazgeçti. Maliyetinin yüksek olması sebebiyle Tigana'nın ikinci plana attığı Roberts için ayrılan bütçe, böylelikle diğer transferlerde kullanılacak. Özellikle Basel'de forma giyen Arjantinli Delgado için kesenin ağzını açacak olan yönetim, bir iki gün içinde bu oyuncunun transferini de bitirmeye karar verdi.
05.06.2006
Kaynak : DHA
Beşiktaş'ın hedefi Schalkeli Mesut
Beşiktaş'ın hedefi Schalkeli Mesut
Beşiktaş, Schalke 04’ün alt yapısından kadrosuna kattığı 17 yaşındaki Türk futbolcu Mesut Özil’e transfer teklifinde bulundu.
Kulübün menajerleri aracılığıyla kendilerine ulaştığını belirten genç yıldız, teklif karşısında çok mutlu olduğunu söyledi. Gelen transfer tekliflerinden onur duyduğunu, ancak kendisini Schalke’de ispat etmek istediğini ifade eden yetenekli futbolcu, "Benim kulübümden kulübümün de benden beklentileri çok fazla. Schalke’de rüştümü ispatlamak istiyorum" diye konuştu.
Schalke 04 ile profesyonel sözleşme imzalamadan önce Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Wolfsburg’dan da Mesut’a transfer teklifleri geldiğini söyleyen baba Mustafa Özil ise şunları söyledi: "Schalke Kulübü Mesut’un ayrılmasını istemiyor. Schalke 04 olarak Mesut’tan beklentileri çok büyük. Beşiktaş gibi büyük bir camiadan oğluma transfer teklifi gelmesi bizler için ayrı bir onur. Her futbolcu Beşiktaş gibi bir camiada forma giymek ister. Ama bizler Mesut’un şu anda Schalke 04’de ayrılmasını istemiyoruz."
07.06.2006
Kaynak : Hürriyet