Eğer ki haber doğruysa Güle Güle Robert demekten başka çare kalmaz çünkü GS bu şartları bu oyuncu için kabul etmez
Printable View
Eğer ki haber doğruysa Güle Güle Robert demekten başka çare kalmaz çünkü GS bu şartları bu oyuncu için kabul etmez
garanti para vermesi lazım dandik dandik adamlara bile veriyor gs robert premier ligde filan oynamış bi adam bu kadar cimri olurlarsa hiç kimseyi getiremezler.
Cimbom'dan Pitbull atağı
Şampiyon Galatasaray, Geremi'den sonra Edgar Davids'i de transfer listesine aldı. Tottenham'da oynayan Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı takıma gelebileceği vurgulandı.
Edgar Davids
Saidou'dan boşalan ön libero mevkine yıldız bir isim almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı oyuncuya kanca atarak geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.
İMKANLAR ZORLANACAK
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, maddi sorunlarına rağmen ne yapıp ne edip kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle birçok oyuncu ile temasta olan sarı-kırmızılılar, özellikle orta sahaya kendisini kanıtlamış, takımın yükünü kaldıracak bir oyuncu almak için uğraşıyor. Geremi'yle
ilgilenen Galatasaray, Tottenham'da oynayan Davids'i de takibe aldı.
YILLIK 2 MİLYON EURO
Geremi'nin Chelsea'da kalma ihtimali nedeniyle Davids'le ilgilenmeye başlayan sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki yıldıza iki yıllık sözleşme önerirken, İngiliz ekiple arasındaki bonservis sorunu çözmesi halinde yıllık 2 milyon euro teklif ettiler. Futbolunun son yıllarında Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluğa oynayan bir ekipte yer almak isteyen Davids'in Galatasaray'ın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.
fotomac
gelmeeeeeeeeeeeeez.
kaynak fotomac kesinlikle yalan haber :DQuote:
Cimbom'dan Pitbull atağı
Şampiyon Galatasaray, Geremi'den sonra Edgar Davids'i de transfer listesine aldı. Tottenham'da oynayan Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı takıma gelebileceği vurgulandı.
Edgar Davids
Saidou'dan boşalan ön libero mevkine yıldız bir isim almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı oyuncuya kanca atarak geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.
İMKANLAR ZORLANACAK
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, maddi sorunlarına rağmen ne yapıp ne edip kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle birçok oyuncu ile temasta olan sarı-kırmızılılar, özellikle orta sahaya kendisini kanıtlamış, takımın yükünü kaldıracak bir oyuncu almak için uğraşıyor. Geremi'yle
ilgilenen Galatasaray, Tottenham'da oynayan Davids'i de takibe aldı.
YILLIK 2 MİLYON EURO
Geremi'nin Chelsea'da kalma ihtimali nedeniyle Davids'le ilgilenmeye başlayan sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki yıldıza iki yıllık sözleşme önerirken, İngiliz ekiple arasındaki bonservis sorunu çözmesi halinde yıllık 2 milyon euro teklif ettiler. Futbolunun son yıllarında Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluğa oynayan bir ekipte yer almak isteyen Davids'in Galatasaray'ın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.
fotomac
Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği Robert ülkesine döndü. Sarı kırmızılıların anlaşamadığı iddia edilen Fransız yıldız hakkında gerçekleri Maraton.Com.Tr ortaya çıkarttı. İşte Robert transferinin perde arkası..
Turkcell Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da Başkan Özhan Canaydın ve ortağı Haim Fresco’nun yaklaşık 1 yıldır transferini bitirmek için sürekli görüştüğü Robert ile anlaşıldı. Benfica ile iki yıllık daha anlaşması olan Fransız oyuncu, “Galatasaray’da oynamak isterim” dedi ve Galatasaray bu oyuncuyla yıllık 1,200 bin Euro’ya anlaştı. Ancak Robert’in Benfica ile olan problemlerini çözmesini isteyen Canaydın ve Fresco’nun bu talebine olumlu yanıt veren süper solak, “Ben Benfica ile problemlerimi çözerim. Bu konuda sıkıntınız olmasın. Ancak ben nasıl bir ülkeye geleceğimi, nasıl bir şehirde yaşayacağımı görmek istiyorum” dedi. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Teknik Direktör Eric Gerets’i de bilgilendirerek Robert’i İstanbul’a getirdi. İstanbul’a gelir gelmez Florya’ya giden, “Robert muhteşem bir oyuncu. Eğer böyle bir şey varsa mutlaka transfer edilmeli” diyen Gerets ile yaklaşık 1 saat görüştü. Tüm konuları konuşan ikili toplantıdan memnun ayrılırken, Robert ile Gerets’in de onayının alınmasının ardından ön protokol imzalandığı öğrenildi.
YÖNETİM’DE ÇATLAK VE İKİNCİ BOMBO ZIKOS!..
Robert’in İstanbul’a getirilmesi ve bu oyuncuyla yapılan görüşmelerden haberdar olmayan Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in transfer çalışmalarında Başkan Özhan Canaydın’ın Haim Fresco ile birlikte hareket etmesi ve kendilerine bilgi vermemesi nedeniyle rahatsız oldukları öğrenildi. Fransa’da ulaştığımız Haim Fresco ise konu ile ilgili olarak, “Bu iş için çok uğraş verdik. Ancak duyduğum haberler hiç hoş değil. Hem bize yakışmıyor. Biz her türlü girişimi Başkan Özhan Canaydın’ın bilgisi dahilinde ve onun onayıyla yaptık. Amacımız kimseyi saf dışı bırakmak değil.” derken, yeni bir transferi de müjdeledi ve “Ayrıca 6 aydır Zikos ile görüşüyorduk. Monaco’dan ayrılıyor ve bonservisi elinde. Senelik 1 milyon Euro’ya her konuda anlaştık.” dedi. Ayrıca yönetime sitem eden Haim Fresco, “Zikos ile anlaşmıştık ama bundan sonra ben bu transfere hiç karışmayacağım. Artık top yönetimde ve bakalım transferleri nasıl bitirecekler” şeklinde konuştu.
Ayrıca Galatasaray yönetiminin Başkan Özhan Canaydın’ın yaşanan bu gelişmelerin ardından alacağı net tavır ise merak ediliyor.
Maraton.Com.Tr Özel notu: Yukarıdaki haberde geçen tüm bilgiler gazetecilik dili ile en az iki sağlam kaynaktan doğrulatılmış bilgilerdir..
MHM (MARATON.COM.TR HABER MERKEZİ)
ÖZEL HABER – BAHRİ HAVADIR
BAHRİ HAVADIR çalışmalarına bayılıyorum.gerçekten çok beyefendi ve başarılı bir gazeteci inşallah bööledir.
Eğer yazılanlar doğruysa Özhan Canaydın yine tek adam olma sevdasıyla hareket etmeye başladı. Sonu hayırlı olmaz ve Ergün Gürsoy gibi Adnan Polat'ı da küstürür böyle giderse.
her sene aynı hikaye ve hikayeye inanıp okumak için gazete alan insanlar.
beyler geremi benim bildiğim dr oynuyor .... dmc olarak almak yanlış olmaz mı
Onur, Geremi safkan bir DMC oyuncusu. Zor zamanlarda DR oynadığı olmuştur fakat asıl mevkisi DMC.Quote:
Originally Posted by paco
bilgi için saol ... demekki ben bu adamı hep zor zamanlardaa izlemişim:)Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Şampiyon Galatasaray, İngiltere'nin Everton takımında oynayan Hollandalı orta alan oyuncusu Van der Meyde ile prensip anlaşmasına vardı. Cimbom'un 27 yaşındaki Hollandalı yıldıza 1.5 milyon euro önerdiği ve olumlu yanıt aldığı belirtildi.
G.Saray'da Van der Meyde'nin transferindeki tek sorun, Everton ile sözleşmesinin halen devam etmesi. İngiliz kulübünün Hollandalı oyuncu için 3 milyon euro istediği, Galatasaray'ın ise 2 milyon euro teklif ettiği kaydedildi.
Büyük pazarlık
Cimbom, Van der Meyde için 2 milyon euro teklif ederken, İngilizler 3 milyon euro'da ısrar ediyor.
Birçok yıldız listede
Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için ön elemeyi geçmek zorunda olan ve bu nedenle takıma direkt girebilecek en az 2 yabancı almak isteyen sarı-kırmızılı kulübün listesine her geçen gün bir yıldız oyuncu ekleniyor. 'Rui Costa, Ze Roberto, Geremi, Davids' derken, Galatasaray'ın Hollandalı Andy Van der Meyde ile de ilgilendiği, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dhatta bununla sınırlı kalmayıp kulübü Everton ve kendisiyle masaya oturduğu belirlendi.
Bonservisi sorun yarattı
Sağ kanatta görev yapan ve geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle takımda fazla forma şansı bulamayan Van der Meyde ile yıllık 1.5 milyon euro'ya el sıkışılırken, şimdi kulübü ile anlaşılmaya çalışılıyor. Sözleşmesi süren oyuncu için 2 milyon euro önerilirken Everton, 3 milyon euro'da ısrar ediyor. İki tarafın da verdiği tekliften geri adım atmaması nedeniyle görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtiliyor.
alıntı....
haberin kaynağını başlığı okuduğunuzda anlamışsınızdır zaten ....
Bir tahmin edeyim, Fotomaç :D
Yönetim Okan Buruk’un transferi hakkında bir açıklama yapmasa da tecrübeli futbolcunun eski takımına geri döndüğü kaydedildi.
G.Saray yönetimin Okan ile ufak pürüzlerin dışında maç başına ücret konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Beşiktaş’ta forma giyen Okan’ın transferinin sarı kırmızılı taraftarların tepkisinden çekinildiği için gizlendiği iddia edildi.
Kaynak: Hürriyet
Gerets’in gözdesi Thomas Gravesen
Galatasaray geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Laurent Robert ile ön protokol imzaladı. Sarı-kırmızılı yönetimde şimdiki hedef, Danimarkalı yıldız Thomas Gravesen.
NTV-MSNBC
Güncelleme: 16:42 TSİ 24 Mayıs 2006 ÇarşambaİSTANBUL - İç transferde Volkan Arslan dışında tüm futbolcularıyla anlaşan Galatasaray, dış transferde de temaslarını sürdürüyor. Kamerunlu futbolcu Saiodu’nun takımdan ayrılmasından sonra önceliği ön libero mevkine veren teknik direktör Eric Gerets’in gözdesi Real Madrid’ın Danimarkalı yıldızı Thomas Gravesen.
Bu sezon sol kanatta Marek Heinz’dan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar bu mevkiye yapılacak transferde de yıldız bir ismi kadrosuna katmayı düşünüyor.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirilen Fransız futbolcu Lauren Robert ülkesine döndü.
NTV’ye konuşan Galatasaray İdari Menajeri Adnan Sezgin, Robert’in sarı-kırmızılı kulüple anlaşamadığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak Fransız futbolcuyu ön görüşme için Türkiye’ye çağırdıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetimin Fransız yıldızla ön protokol imzaladığı ifade edildi.
Yönetimde bazı isimlerin Robert’in transferine karşı çıktıkları ve alternatif olarak Recoba’yı transfer edelim dedikleri öğrenildi.
Bu arada Gravesen transferinin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşı sarı-kırmızılı yönetimin Monaco’da forma giyen Zikos’la da anlaştığı öğrenildi.
Galatasaray, Brezilyalı sol kanat oyuncusu için yeniden Ankaraspor’un kapısını çaldı
Sarı-Kırmızılılar, adı geçen sezon da gündeme gelen Sambacı için Başkent ekibine takas önerdi.. Wederson hakkında kararı Ankara’nın yeni hocası Kocaman verecek. Yıldıray’ın işi zora girerken, sol kanat için Fransız Lacombe, ön libero için de Dabo’nun adları teklif edildi
2 GENÇ ÖNERİLDİ
GALATASARAY’DA sol kanat ve ön libero için arayışlar sürerken, Ankarasporlu Wederson’un adı yeniden gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de talip olup alamadıkları Sambacı için bir kez daha Başkent ekibinin kapısına dayandı. Cim-Bom’un Wederson’a karlışık 2 genç oyuncu vermeyi önerdiği belirtildi.
TOP KOCAMAN’DA
ANCAK Ankaraspor’un transfere sıcak bakmadığı ifade edildi. Yönetim, teklifi önce yeni teknik direktör Aykut Kocaman’a iletecek ve hocasının kararına göre yanıt verecek. Wederson’u tutmak isteyen Kocaman’ın, ancak Aydın, Uğur, Mehmet Güven, Arda ve Zafer gibi gençlere karşılık teklife ‘Evet’ diyebileceği bildirildi.
Kaynak: Star
UMARIM YALANDIR!
Ve Galatasaray, Chelsea’li yıldızla anlaştı !
Ön lübero mevkii için adam arayan Galatasaray, Chelsea’li Geremi ile prensipte anlaştı.
G.Saray, Geremi'yle prensipte anlaştı. Taraflar, Chelsea'nin bonserviste anlayış göstermesini istiyor.
Gerets'in ısrarla üzerinde durduğu ön libero mevkii için araştırmalarını sürdüren G.Saray, Chelsea'li Geremi'de ısrarlı. Sarı-kırmızılıların bir dönem G.Birliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Makelele'nin Chelsea'ye transferinin ardından fazla forma şansı bulamayan Geremi, İngiliz kulübünden bonservisi için anlayış bekliyor. Bu transferin gerçekleşmesi için bir başka formül de ünlü oyuncunun kiralanması.
Murat Bereket
Sabah
http://www.superspor.com/images/1/29...erMeyde001.jpg
Dış transferde hummalı bir çalışma içinde olan ancak henüz hiçbir futbolcuya imza attıramayan G.Saray'da rota, Everton'ın Hollandalı yıldızı Van Der Meyde'ye döndü. Futbolcuyla yıllık 1.5 milyon euro'ya anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, Everton'ın 3 milyon euro'luk bonservis talebini 2 milyon euro'ya indirmeye çalışıyor. G.Saray'ın ilgisini doğrulayan Van Der Meyde'nin menajeri Chiel Dekkar, "Bu transfer gerçekleşebilir. Oyuncumun istediği de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Türkiye'ye gitmeye de sıcak bakıyor" dedi. 26 yaşındaki Van Der Meyde, her iki kanatta da forma giyebiliyor.
25.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Sabah
amma çok transfer yapmışız be:)
vay be 11 yabancı olduk bile .
:):):):):):)
van der myde ve geremi olursa süper olur gravesen gs ye gelmez gelmez derken takımı kück falan gördügünden degil cok talibi oldugundan
robert se iyi 1 futbolcu degil duran topdan baska bisi yapamaz
Robert'in Fransız Clicanoo gazetesinde çıkan açıklamalamasında, ''Benim arzum, macerama Benfica'da devam etmek. 3 yıllık daha sözleşmem var ve her şey daha çok kulübe bağlı'' dedi.
Roberto, eşi ile birlikte 3 gün İstanbul'da bulunmuş olmasını ''tatil'' diye açıklarken, ''İstanbul çok güzel bir kent. Nereye gidersem gideyim insanlar beni tanıyor. Çok sempatik. Türkler çok candan, samimiler'' açıklamasında bulundu.
Gazete, Robert'in ilk olarak Glasgow Rangers ile görüştüğü, ancak son anda bu transferden vazgeçildiğini hatırlatarak, Galatasaray'dan da bir sonuç çıkmadığını belirtti.
Portekiz gazetelerinden Record ise Laurent Robert'in Galatasaraylı yöneticilerden Fatih Gökşen ile görüştüğünü, ancak gerek Benfica'nın gerekse Fransız futbolcunun istediği paranın Galatasaray'a ''çok pahalı'' geldiğini, transferin bu yözden sonuçlandırılamadığını iddia etti.
YILAN HİKAEYESİNE DÖNDÜ BU İŞ ARTIK FITIK OLDUM
offf oku oku bitmedi transfer haberleri çoğuda hatta belkide hepsi gerçek değildir ha
valla doğru sabah erken saatte NTV spor haberlerini izliyorum adamlar tamıtamına GS için 8 oyuncu saydılar hepside forumdaki isimler bizde var 5 yabancı hadi diyelim Mondi türk oldu kalır 4. 4+8=12 nasıl olacak bu iş akıl sır ermiyor bir oyuncu belirlersin üzerine gidersin zaten maddi imkanlar belli neyin hayali bu korkuyorum iki gün sonra yine konuşmaya başlıycaz Kallon, Gallordo, Davids diye lig başladığında hüsran olacak sonumuzQuote:
Originally Posted by cifaaa
abi yine 100 tane isim söylerler hiçbiri alınmaz.Quote:
Originally Posted by cifaaa
ya bizde fm oynarken 5-6 tane yabancıya aynı anda teklif göndermiyomuyuz kabul edenler geliyo ama çoğu zaman hepsi birden kabul etmiyo galatasarayda öyle yapıyo işte kabul edenler gelir
GaLaTaSaRaY Bence Bu oyuncuLaRdan 1-2 tanesini geTiReBiLiR..
sence hangileri gelir ya da nasıl getirilir benim aklım pek almıyor henüz türkiyeden Mehmet Topuz'u veya Hayrettin'i alamıyoruzdaQuote:
Originally Posted by Meziyet