İbrahim Üzülmez'in şözleşmesini fesh edenler Ferrari'yi de es geçmesin. Bir maç nasıl verilir 10 dakika içinde canlı canlı gördük. Alex'te 65-75. dakikalar arası 3 gol attı. En çabuk hat-trick olabilir bu.
Printable View
İbrahim Üzülmez'in şözleşmesini fesh edenler Ferrari'yi de es geçmesin. Bir maç nasıl verilir 10 dakika içinde canlı canlı gördük. Alex'te 65-75. dakikalar arası 3 gol attı. En çabuk hat-trick olabilir bu.
Ferrari 1960 model olunca Beşiktaş maçı kaybetti:D.Trabzon yarın bir hata yaparsa Fenerbahçe şampiyon olur.
17'de 17'yi Fener yapacak bu gidişle
Türkiye kupasındaki maçlarda çok ilginç olacak..Ferrari ve Schuster büyük tepkiler olacaktır..
Ekrem Dağ gol olmadan önce oyundan atılmalıydı, olmadı, gitti gol attı. Ferrari adamın boynuna sarıldı güreş yaptı. Penaltı verilmedi.
Fener her türlü haketti bu maçı.
Umarım arena'da bizi dağıtır bir takım Fenerbahçe ile yapmadan önce. Çünkü bu fenerin rahat bir 3 tane golü var bizim maçta. Bari Fener'e vermeyelim.
Cüneyt Çakırda geçen hafta Buca,Konya maçında paso kart çıkarıyordu,Bu maçtata bence çok geçiştirdi..
burdayım noldu :icon_cool:
malesef beklediğim skorla bitti maç keşke berabere bitseydi :D
aynen katılıyorum bunada almeida dan bi cacık olmaz bobo olsaydı atardı onu rahat bu yüzden bobo olmayınca kesin kaybetti beşiktaş dedim tabi ferrarinin de katkısı büyüktü
Kayseriyi unuttum doğru :D O zaman Fenerbahçe'nin kaldı 2 maçı zor olarak...
Lugano-Ferrari müsabakasını Lugano kazandı.
Alex'in kafayla attığı 2. golde Aurelio rövaşata ile topu uzaklaştırmayı denedi, ıskalayınca gol geldi :)
Hugo Almeida performansıyla Guiza'ya kafa tuttu bu karşılaşmada :)
Ayrıca Alex nerde bu maçta derken 10 dakikada bana sağlam bir cevap verdi, teşekkür ediyorum kendisine :D
Yahu bir ligte herkes mi bir takım için çalışır. Fenerbahçe istemese de bu sezon şampiyon olacak gibi. Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, yarıştan çoktan kopmuş olsa da Galatasaray... Futbol şansı ciddi anlamda sarı lacivertlilerden yana. Ve bunu çok iyi değerlendiriyorlar şu an için.
Dramatik bir derbi oldu.
Fenerbahçe direksiyona geçti derken Beşiktaş işi toparladı. İbre Beşiktaş derken oyuncu hatası nedeniyle maç tekrar Fenerbahçe'ye döndü. İstanbul havası maçın havası bir değişikti.
Tarihin en rezalet Gs'si ile yildizlar karmasi Bjk ayni puanda futbol enteresan oyun.
Yenik duruma düşüyorsun, sonrasında öne geçip, farkı açma şansı yakaLıyorsun arkasından fark yiyiyorsun. Bunun ne yazık ki açıkLaması oLmaz. Hakem miş feLan hikaye. Sadece Fenerbahçe takımını ve taraftarını hakLı oLarak tebrik etmek gerekir. Atamıyorsan, amatör kümede oyuncuLarın yapmadığı bir hatayı yapıp takımı yakıyorsan, yoruma gerek yoktur.
Tahmin ettiğğm gibi oldu FB bjk ile tam zamanında karşılaştı ve fırsatı kaçırmadan 3 puanı aldı.Tebrikler.Yarın kazanmamız şart oldu.
How To Make A Hat-Trick İn The 9 Minutes
Author: Alex De Souza #10
hey maşallah alex:)
http://i53.tinypic.com/160wh29.jpg
http://i52.tinypic.com/w81d6u.jpg
Ferrari daha önce gitmesi gerekiyormuş...
Ferrari'nin son maçı 16 Ekimdeymiş ligde... Artık yönetim bir nokta koymalı.
Bir gerçek var bir de Alex de Souza :icon_cool:
o niangın mı ne arkasında bir oyuncu var sarılmış o kim:D
İbrahim Toraman sanırım Niang'ın arkasındaki...
Son dönemlerde hiç bu kadar gidip gelen bir derbi görmemiştik herhalde. İlk 30 dakika bizi, her türlü bu maçı alırız düşüncesine sevkeden bir oyun vardı. Fenerbahçe üst üste pozisyonlara giriyor, sakin, rahat şekilde oynuyor, istediğini sahaya yansıtıyor vs. Ardından 30-45 arası Beşiktaş'ın baskısı başlıyor, her ne kadar pozisyona dönüşmese de sonuçta baskı yediğinizde bir şekilde golü de kalenizde görüyorsunuz. Nitekim Ekrem'in muhteşem golüyle de oyuncularımız tünele son dakika şokuyla girdi. Ekrem'in golü de bir garipti, çok iyi faso aldı. Ardından ikinci yarı başlıyor, Beşiktaş 2. golü buluyor ve oyunu tamamen kontrole alıyor. Tabi o anda maçın başındaki fikirlerimiz tamamen değişiyor, gitti maç diyoruz. Ferrari'nin amatörce hatasıyla maçı çevirip skoru 4-2'ye getiriyoruz, bu sefer oyunculara niye top çeviriyorsunuz, yüklenmeye devam edin diye kızıyoruz falan. Garip duygular.
Maçta birçok kırılma dakikası vardı. Fenerbahçe'nin golü bulduktan sonra direkten dönen top, Niang'ın pozisyonları, Rüştü'nün çataldan aldığı top, Hugo Almeida'nın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, Ferrari'nin sinirlerine hakim olamayışı maçın iki taraf adına da gidip gelmesine neden oldu.
Fenerbahçe'de sakatlıkların takımı etkilediği çok barizdi. Özellikle Gökhan çok aksadı, sakatlık onu aşırı etkilemiş. Birçok pozisyonda yerini kaybetti, rakibine karşılık veremedi. Emre normalde hafızalarda kalan bir oyun oynardı, o da ortalama seviyedeydi. Dia'ya sakatlık ters etki yapmış, adama motor takmışlar sanki. :}
Fenerbahçe'de maçın yıldızı seçebileceğimiz iki oyuncu var. Birisi hattrick yapan Alex diğeri de Dia. Dia şimdiye kadar bazı maçlarda baya iyi oynamıştı ama bugün muhteşemdi. Alex'i övmek için sözlüklerde kelime bitti. 10'u ne kadar övsek azdır. İyi ki varsın kaptan, iyi ki varsın krAlex.
Beşiktaş'ta da Rüştü'ye ayrı bir parantez açmak lazım. 3 tane kolay kolay her kalecinin çıkaramayacağı pozisyonlarda gole engel oldu.
Hakeme gelecek olursak; Cüneyt Çakır maçı idare edeyim derken önemli hatalar yaptı. Bugün Uefa yetkilisi, adı Uhlenberg'ti galiba, Cüneyt Çakır'a kötü not vermiştir diye düşünüyorum. Maçın başlarında Ekrem'in net 2. sarısını atladı. Ferrari'nin Lugano'yu güreşçi edasıyla indirdiği pozisyon bana göre net penaltı. Lugano-Ferrari savaşında Ferrari psikolojik olarak mağlup oldu ve bu bahsettiğim pozisyondan birkaç dakika sonra Lugano'ya tokat atarak atıldı. Beşiktaş'ın ofsayt gerekçesiyle kesilen -her ne kadar Volkan kurtarmış olsa dahi, düdük çaldıktan sonra önemi yok- ofsayt olmayan pozisyon vardı. Gökhan'ın 79. dakikada 2. sarısını atladı vs. Şuan ülkemizin en iyi hakemi denilen bir hakem bu kadar ciddi hatalar yapmamalı.
Bu galibiyet yolumuzdaki çok önemli bir engelin kalkmasını sağladı. Takımımıza tebrikler.
Maçında tartışmalı posizyon, verilmeyen penaltı kart vs çok vardı. Hakem maçı yönetmedi sanki idare etti.
Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına tebriklerimi gönderiyorum.