-
Kim ne açıklama yapmış ,kim ağlamış, kim sızlamış zerre umrumda değil. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor alınlarının akıyla, tertemiz şampiyon olurken; nedense Türk futbolunun altına dinamit döşeyen Aziz Yıldırım'ın 13 senelik başkanlığında her sezon Fenerbahçe hakemler ve federasyon tarafından kollanmasına, rakip takımları ve kalecileri satın almasına (bunu iddia edenler o kadar iğrençsiniz ki, dilerim sizin zihniyetinizdeki birileri de, siz veya yakınlarınız için aynı iğrençliği sergiler birgün) rağmen sadece 4 kez şampiyon olacak ve Fenerbahçe 2 kez rezil olma derecesinde travmalarla şampiyonluk kaybedecek. Türkiye Kupası'nı alamamasıyla bu kadar dalga geçilirken, satın alınan hakem, federasyon ve rakiplere rağmen hala kupayı alamamış olacak.
Nasıl bir zihin yapınız var anlayamıyorum. Artık anlamaya çalışmak da istemiyorum sadece gülüyorum. Çok hoşuma gidiyor böyle saçmalayanları görmek.
-
Aziz Yıldırım'ı yayın ihalesi konusunda kafa patlatıp önemli bir rol oynadığı için kınıyorum... Niye çalışıyorsun, al gelinen noktaya bak... İstifasını istiyorlarmış... Sanki Aziz Yıldırımda çok meraklıydı..
Daha önce istifa ettiğinde niye tekrar seçtiniz o halde? Madem bu kadar düzenbazdı bu adam hiç bir işe yaramıyordu da neden karşısına aday çıkıpta seçime girmediniz?
Ayrıca geçen sene attığımız gollere dahi şaibeli dediler... İvesa'nın bırak onu Le Franco'nun yediği golde bile bit yeniği arayanlardan futbol adına da çok birşey beklememek lazım... Bu senede aynı senaryo kurulmuş... Trabzonun olası bir şampiyonluğunda neler olacak çok merak ediyorum...
-
Vay arkadaş işe bak. Herkes birbirine girdi. Allah'dan biz 11.yizde kafamız rahat :D