Dedikodu
Murat Ceylan (Gaziantepspor) => Samsunspor
Printable View
Dedikodu
Murat Ceylan (Gaziantepspor) => Samsunspor
Samsunspor Futbol Kulübümüz, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Galatasaray'dan Mustafa Sarp, Beşiktaş'tan Michael Fink, Fenerbahçe'den Kaleci Ertuğrul Taşkıran ve Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i transfer etmiştir. Resmi imza törenimiz Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ın katılımıyla yarın (03.09.2011 Cumartesi) saat 13.30'da Nuri Asan Tesisleri'mizde yapılacaktır. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun.
http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2510
Murat Ceylan sürpriz olmuş ama çok iyi transfer gerçekten. Fink'te öyle.
Murat Ceylan mı? Oha?
Yok artık harbi mi murat ceylan transferi? Helal olsun ne diyim.
murat ceylan mı ? yok artık bu adamı 3 büyüklerden biri almaya kalksa kapıyı 8 m dan açarlar
Nasıl olmuş ki Murat Ceylan detayları belli mi ?
Murat Ceylan'a çok şaşırdım. :) Orta sahası harika oldu Samsunspor'un. Fink'i de yollayabildik demek ki. :)
Fink için sözleşmenin yarısını Beşiktaş verecek diye biliyorum.
fink bonservisi ile geldi.
Murat ceylan'ın sözleşmesinde açık varmış. Bizimkilerde oradan yararlanıp almışlar. Ama daha net bilgiler yarın belli olur.
Fink'in bonservisiyle gelmesi çok iyi olmuş.
bir sonraki muhtemel transfer Emir Kujoviç (Kayserispor)
Murat Ceylan'ı gerçekte beğenmiyorum çok adam kaçırıyor Gaziantepspor Murat yüzünden çok gol yedi
Yuh Murat Ceylan mı ? Mükemmel transfer olmuş harbiden.
RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.
Bu bizim Rizesporlu Murat Ceylan olmasın bak sonradan sakata gelmeyin :n:
Samsun gerçekten iyi bir transfer politikası izliyor...Bakalım neler yapacaklar...
Ben pek seyretmediğim için kendi fikrim yok Murat Ceylan için ama adını ilk duyurduğu zamandan beri üstüne çok koyamadı deniliyor genelde onun için.Antep'in kiralaması da bu düşünceyi destekler nitelikte.
RT @tribundergi: TRANSFER: Bülent Kocabey ve Anıl Dilaver Samsunspor'da. Murat Ceylan transferinde pürüz çıktı.
Anil dilaver kiralik olarak samsunda.
http://s1.proxy04.twitpic.com/photos.../389024750.jpg
Bu yazın biraz saçma geldi. Nedeni ise bu açığı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray bulamadı da Samsunspor mu buldu ? Şu şekilde transfer olmuş olabilir. Ve mantıklı gelen de bu bana göre.
Quote:
RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.
Sözleşmesinde sorun sıkıntı olduğu ve halledilip öyle transfer edileceği dendi. Bende bunu açık olduğu şeklinde yorumladım.
Ama gerçek sıkıntı sözleşme yenilemesiymiş demek ki.
Şimdi Murat Ceylan transferinin neden halen askıda kaldığını da öğrendiğim kadarıyla söylerim ama gerek yok. Biz yine eski usul dedikodu gazetesine devam edelim.
Emir Kujoviç sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferinden vazgeçilmiş.
Hadi Anıl göreyim seni Küçükçekmecedeki gibi oyna seni kiralık verenler utansın
Samsunspor'a Gürcü stoper
Samsunspor, Romanya'nın Gaz Metan takımından Gürcü stoper Akaki Khubutia'yı renklerine bağladı. Gürcü oyuncu bu sabah takımla birlikte antrenmana çıktı.
05 Eylül 2011 Pazartesi - 13:16
DHA
Kırmızı-Beyazlılar, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Romanya 1'inci Lig takımlarından Gaz Metan'da forma giyen Gürcü stoper Akaki Khubutia'yı Samsun'a getiren Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, bu oyuncuyla yapılan görüşmeden olumlu sonuç aldı. Anlaşmaya varılan Khubutia bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte yer aldı.
Öte yandan dün sezon açılışında karşılaştığı Orduspor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'da sabah yapılan antrenmanda teknik direktör Petkoviç oyuncuları üçe ayırdı. Dün akşam Orduspor'a karşı forma giyen oyuncular, düz koşu ve yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular da kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Aristide Bancé ve Obafemi Martins isimleri geçiyor. Martins'e çok sevinirim son dakka transferi olsa.
Tolga.
Muhtemel transfer : Aristide Bancé.
Transfer
Akaki Khubutia ( Gaz Metan ) - 1 Yıl
Savaş Yılmaz ( Kayserispor ) - 3 Yıl
Bir de yabancı santrafpr ile anlaşıldı. Ama ismi hala belli değil. Muhtemelen Aristide Bancé.
Kamuoyuna Duyuru...
Samsunspor Futbol Kulübümüz, Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig takımı Al-Ahli Dubai'den 1984 doğumlu Fildişi Sahilleri uyruklu Aristide Bance'i satınalma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.
Samsunspor Kulübü
Murat Ceylan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı.
Adnan Sezgin'in kesin olarak anlaşma sağladığı Hürriyet Güçer'i Vladimir Petkoviç veto etti.