Efsaneydi yalnız onlar yahu , yayınladıkları federasyon kapandı Flash hala onları veriyordu :n:. Eğer onlarsa izlemem için bir sebep daha olur :D .
Printable View
Uruguay'uN Şili'yi elemesine imkan yok.Bu kadar iddialı konuşuyorum.Yakında gelir yani Lugano ile Muslera
Muslera gelmemek için elinden geleni yapmış.Bir yandan sitem ederken,diğer yandan kutluyorum kendisini :)
Şili'nin şu ana kadar oynadığı futbola baktığımızda sıkıcı Uruguay'ı elemesi gerekirdi finalde karşılaşırlarsa da eleyecektir:) Arjantin elendi de, arjantin'in ekvatordan, peru'dan bi fazlası yokki futbol olarak,yokları oynuyo adamlar bu dünya starlarına rağmen.
Saldır Uruguay alalım şu kupayı :D
Brezilya: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos, Lucas Leiva, Ramires, Ganso, Robinho, Neymar, Pato
Paraguay: Villar, Veron, Da Silva, Alcaraz, Torres, Vera, Caceres, Riveros, Estigarribia, Valdes, Barrios
Sol bekte Marcelo niye oynamıyor o ilginç.
Bu arada maçı hangi kanal veriyor?
Brezilya bu kupayı alır bana göre, her ne kadar biraz umursamıyor gözükselerde.
Brezilya'da genel manada bir problem olduğu açık. Paraguay karşısında doğru düzgün pozisyona giremediler. İlk yarı itibariyle Santos sahanın en iyilerinden biri. Sol kanadı otoban gibi kullanıyor, sürekli ileri-geri canavar gibi çalışıyor. Bir pozisyonda kaleye vurmayı denedi, eğer içeri çevirmiş olsa muhtemelen Pato boş kaleye gönderecekti.
Brezilya atacak ama sürekli faul yapıyor Paraguay takımı. 15 Faul yapmışlar ilk yarıda.
5-0 olcak maç hala 0-0
çok sıkıcı maç,neymar çok kötü oynadı , santos sahanın en iyilerindendi , Alex bu takımda çok rahat oynar ayrıca Copa America'yı da kazandırırdı
Santos dünya'nın sayılı beklerinden biri her oynadığı maçta ispatlıyo bunu.(sağ-sol ikisini de hesaba katarak yorum yapıyorum)
Alex 5 senedir bu takımda oynar ama o zaman gençken bile almayanlar yine almazlar, bunun üzerinde konuşma gereği duymuyorum.Sadece yazık oldu çok daha iyi bir milli takım kariyerini hak ederdi.
Bu brezilya elenir bu gidişle.Ayrıca Neymar Aston Villa'da zor oynar, Real Madrid falan için büyüsünde gelsin.Yokları oynuyor turnuva başından beri.
neymar ve ganso'nun bilenmesi lazım.
Elano o kadar havalı geldi ki dedim içimden kaçıracak. Adam kaçırmadı resmen dağa taşa attı :D
Paraguay da kaçırdı.
Thiago Silva'nın penaltısını kaleci çıkardı. Maçta gol olmayacak sanki :D
Paraguay attı. 1-0
Andre Santos da attı topu dışarı. İnanılmaz :D
Zemin berbat durumda.
Kayserili Riveros attı, 2-0.
Gelen giden havaya dikiyo arkadaş:) Şili şampi... :D
Çeyrek Final
16 Temmuz 22:00 Kolombiya - Peru 0 - 2 (uzt) Carlos Lobaton, Juan Manuel Vargas
17 Temmuz 01:15 Arjantin - Uruguay 1 - 1 (pen 4 - 5) Diego Perez (URU), Gonzalo Higuain (ARJ)
17 Temmuz 22:00 Brezilya - Paraguay 0 - 0 (pen 0 - 2)
18 Temmuz 01:15 Şili - Venezuela
maç varmı maç
4'de 0 penaltı rekor kırmış olabilirler :D
Fred de dışarı attı. Yok artık gerçekten de Brezilya 4 penaltının 3ünü dışarı 1ini kaleciye nişanladı. Paraguay yarı finalde.