http://img50.resimup.net/di/BRC0.jpg
Printable View
Keyifli kariyerler hocam :)
Teşekkürler...
Bahadır paşa illa futbol oynayalım baba diye tutturdu :D Annesi gelene kadar koridor bizi bekler. Görüşmek üzere...
hocam yine eglenceli bi kariyer oluyo artık memleketine dönme vakti :D
başarılar bu devirde işi bırakmak pek zekice deil millette para yok sen istifa edion :D
Hocam Almanya Liginde devam edersin umarim. Daha cekismeli bir lig Almanya, kimin ne yaptigi belli olmaz orda :) Basarilar.
Hangi lige gideceğimi bilmiyorum ama Newcastle takımı için yaptığım taktiğe uygun kadrosu olan bir takımı tercih ederim.Zaten teklif beklemek yerine menajerini kovan kulüplere iş başvurusunda bulunacağız :n:
Başarı dilekleri için takipçilere teşekkürler.
http://img34.resimup.net/di/6AVG.jpg
Leverkusen'in yanısıra Real Betis,Atletico Madrid ve Sevilla başkanından da aynı tepkiyi aldık :mad: Daha da iş başvurusu yapmam! Kıymetimizi bilen ekibe gideriz. Küçük de olsa!
Heheh güzel kariyer tebrikler :)
kariyer güzel de işsiziz şu anda :n: Haziran ayında Türkiye ligi de dataya ekleecek. Kendi ülkemizden bari teklif gelse de boş boş gezmesek koca yaz boyunca :D
Gece devam... Oyunda 2 gün sonra Türkiye ligi de açılacak.Oradan teklif geleceğini umuyorum :D Şimdilik görüşmek üzere...
Hocam Türkiye son durak olsun bence illaki Avrupadan teklif gelir biraz geçte olsa :)
Geldim... Devam edelim :D Açıyorum oyunu.
Bekliyoruz hocam . Keşke bi Afyonkarahisarspor kariyeri yapsaydın hocam :D
Daha senenin başındayız.Şimdiden öyle bağımlılık yapan bir kariyer açarsak 40-50 sezonu görür forum :n:
Steam update yapıyor. yarım saat gecikti bizim oyun :D Bekleyeceğiz. Gidip valiz hazırlayayım bari.
Üstad takım belli olmadı mı yahu ? :)
takım falan yok :D Teklif eden de yok. 4 kulübe iş başvurusunda bulunduk,hepsinin başkanı dalga geçti
24 Temmuz oldu ama hala gelen giden yok.Sanırım yine ligin ortalarına dogru kovulan bir menajerin yerine gidicez:D
Ağustos ayı bitmek üzere.Ligler başlıyor :DAvcumuzu ovuşturmaya başlayalım. İnşallah kaliteli takımlardan bazıları ilk 5 haftada kovar menajeri :p
Hoffenheim'in menajeri kovuldu.İş başvurusu yapıp rezil olmayalım diğerlerinde olduğu gibi diye düşünerek sadece ilgilendiğimizi basına bildirdik fakat yine duvara tosladık. Yine başkan dalga geçti :D
Mainz Tuchel'i , Roma Ancelotti'yi kovdu :n:
Menajaer kıyımı başladı :DHer kovulanın yerine başvuruyorum.İyice ezik olduk yahu :n: Kimse kabul etmiyor. Herkes dalga geçiyor.Küçük Emrah'a döndüm :D
Manisaspor bile kabul etmedi.Hikmet Karaman'ı getirdiler :(
Ocak ayına geldik olduk ama hala boştayız. Eğer bir takıma gidebilirsek 1,5 sezon kalırız bu kez.
Nannar oyuna başlarken geçmiş tecrübeni ne olarak ayarladın? Uluslararası futbolcu yapınca iş bulmak daha kolay oluyordu sanırım.
Bir de bu lig ekleme nasıl oluyor? Yeni eklediğim ligler biten sezonu müteakip mi aktif hale geliyor?
otomatik ayarlamıştık :D hata olmuş yani. lig ekleme dediğin gibi.sezon sonunda aktif hale geliyor seçtiğin yeni ligler.
Newcastle'da 1 sezon daha kalıp biraz tanınır hale gelmemiz lazımdı sanırım. Eğer teklif gelirse gideceğimiz kulüpte 1-2 sezon birşeyler yapalım da sonra gezelim bari :n: Ah Demba Ba ahhh... :n:
2013 şubat ayına girilirken hala işsiziz. bu gidişle 3-4 sezon boş boş gezeceğiz. Bir nannar vardı... Newcastle ile ligin bitimine yakın şaha kalkıp geçen senenin mayıs ayında premier ligde yılın menajeri seçilen bir türk teknik adam... Bu aralar ortalıkta yok :)
Hocam seni ben bile almam artık :n:
:n: Yahu resmen ortalıkta kaldık.Valla bir takıma gideyim de ligden düşsek de olur :D 2-3 sezon kalıcam.O kadar yani! Burnum sürtüldü :n:
Kafayı yicem :D 1 ay sonra tam 1 yıl geçmiş olacak Newcastle yönetimine istifamı sunmamın üzerinden :D