Hakem macı katletti
Printable View
Hakem macı katletti
yüzde 60ıi geçmiş
Geçti orada top tekrarında görüldü zaten .Tam zamanında çekilmemiştir bu fotograf.
Ayrıca beşiktaş oyundan psikolojik olarak düştü.Galatasaray skoru arttırabilir bundan sonra.
Aydın attı 2 oldu
Aydin muthisss bir gol :)
Of of of Aydın'a bak :D
aydın ne gol attı be
goooooooooooooolllllllllllll be
Aydın insan mısın ya :D o nasıl gol :D babalık yaramış adama :D
Cenk sakat olduğu için mi kadroya alınmadı ?
Süper gol, helal olsun çocuğa gün geçtikçe üstüne koyarak devam ediyor.
Pozisyonsuz 2 gol yedik. Şaka gibi.
Aydın Yılmaz! Muhteşem bir gol attı CR7 gibi resmen
Cok guzel gol atti Aydin, kendini habire gelistirdi bu sene
Aydın Yılmaz için Fatih Terim şanstır, Hasan Şaş şanstır. Kumaşı iyi belliki eğer büyüklerinin dediklerini harfiyen uygularsa türk milli takımı içinde önemli bir kazanç olur. Harika bir gol attı herkesin de belirttiği gibi
Rakibin Şampiyon olmasını isteyen bi taraftar varmıdır merak ediyorum. çok saçma eleştiriler.
Bu Aydın Antalyaspor'a geliyor mu ? Öyle birşeyler deniliyordu Necati karşılıgı.
4. hakem baktı olmuyor ben de bir şeyler yapmalıyım dedi heralde.
Görevlinin küfürü iyiydi. :D
"cimbom'u bırakın ayaklara oynayın" beşiktaş taraftarı yapma lütfen ne gerek var terbiyesizlik bunun adı.
Çok dogru bir kirmizi kartti
O değilde şu Çarşı'nın bu kadar çirkef bu kadar sinirli yapısını çok seviyorum ya :D
Ayaklara oynayın diyorlar :n: :n:
futbolu bırakın ağaya oynayın diyen çarşı grubu kendine yakışanı yaptı.Bu kadar mı düşecektiniz?
bu kadar büyük organizasyonda böyle hatalar yapılırsa taraftarda haklı olarak isyan eder benim şahsi düşüncem
Beşiktaş play-off boyunca taraftarıyla oynayamaz muhtemelen...
Maç yine tatil olabilir herkes sahaya giriyor.
Bu stad 2-3 maç kapanır o da en az.
Resmen ayip resmen ayip yaziklar olsun sizin gibi taraftara ebouye yumruk atmaya calisiyorlar resmen insanliktan çikmis bunlar ayiptir yahu
Sabri nasil durdurdu taraftari ama :D
Bir de neden tekbir getirdiklerini anlayamadım henüz. 2 oldu bu,tekbir getirince haklı olunuyo mu sanıyorlar acaba?
maçı kapattım neler oluyor :D :D
Maç budur yaaaa :n: :n: :n:
Sporx olayları karıştırdı :n:
''Oyun durdu ve güvenlik güçleri ile polis arasında çatışma çıktı.''
Carsi nerde saklamis bu siniri hep bu macta cikardilar sinirlerini :)
Yazıklar olsun Çarşı yazıklar olsun...4-5 maç az gelir...Sabri adamı yere düşürmese Eboue'ye vuracaktı adam...
Sabri Reyizzz Oleey... Uçan Kafa Atar Şimdi Sabri Reyiizzzzz
Yayıncı kuruluş Lig Tv'nin kameramanın sırtına tribünden atılan bir koltuk isabet etti. :icon_eek: