Volkan'ın dizi...
https://twitpic.com/show/large/9fb6g7
Printable View
Volkan'ın dizi...
https://twitpic.com/show/large/9fb6g7
Tayfur Hoca bu takıma katkısı ''0''.Gelecek sezon yine takım başında olursa canı gönülden sevdiğim Beşiktaş'ımı desteklemeyeceğim.Yazık ya Egemen gol atmış adam sevinmiyor bile yazık yahu.Roland Koch yedek kulübesinden kalktı sevindi Tayfur sadece 2 alkış yapıyor.Veli gibi gerekesiz bir adamı çıkartmamakta ısrar ediyor, kulübede Aurelio var çıkar al onu.
Dediğim gibi Tayfur seneye kalırsa şampiyon yapsa bile takımı S-E-V-İ-N-M-E-Y-E-C-E-G-İ-M..!
Volkan devam etmek ile hata yaptı bence. Yara kötü görünüyor. Umarım sezonu kapatmıştır :icon_twisted:
Bu arada ceza gelmeli diyenler bu tip durumlarda bizzat bir kulüp tarafından "münferit" kavramı icat edildiğini bilmiyor galiba. O olaydan biz de yararlanmalıyız.
Volkanin yaptigi ayip edunun ozrunu kabul etmemis bunuda geçtim cok buyutuyorlar bu bir pozisyon edu orda gol atmak için var volkanda kalesini korumak icin var ama oldu boyle bir olay iste yapcak birsey yok.
küfrettiğini itiraf eden Rüştü ceza alacak mı merak ediyorum.
Volkan'ın bacağının resmini önizlemeli olarak değilde link olarak eklersen sevinirim. Çok kötü oluyor içim gördükçe.
Hakemle küfürleşmeye muhabbeti sahada yapıp kırmızı kart görmediğine göre biraz zor görünüyor : ) Ayrıca burada dudak okuma uzmanı arkadaşlarımız vardı, izlemişlerse eminim farketmişlerdir, Veli'nin 2 hakemin gözünün içine baka baka sesli bir şekilde Semih'e küfredip maça devam etmesi yine takdir gerektiren durumlardan biriydi.
Semih'e diyecek laf bulamıyorum. Her pozisyon kendini yere atmak mı dersin rakibinin boğazını sıkmak mı... Olay ayağının dibinde olan yan hakemi Semih'i attıramamasına zaten hiç bir şey diyemiyorum. Böyle bir şey yok.
Bende sahaya giren taraftar yüzünden, Fenerbahçe ceza alacak mı , merak ediyorum.
Darısı İnönü'de kazanmamıza.
Bence Fenerbahçe'nin tek merak ettiği yarın TFF'den gelecek açıklama ve cuma günü mahkemeden çıkacak karar, PFDK maçı kazandık diye Emre'nin tedbirini devam ettirecektir + yeni tedbirlere hazırlıklı olmak gerek ayrıca o sahaya atlayan 1 kişinin cezasını mutlaka kesecektir içiniz rahat olsun :D Sahaya çıkacak 11 kişi elimizde kalana kadar mücadele devam edecek öyle veya böyle son 4 maç (bizim açımızdan)
Eleman guvenligi devirmis :D
https://p.twimg.com/Arq7Bo4CQAI0-kQ.jpg
tebrikler fenerbahçe :) çekirge ikinci sıçrayışı da yaptı.bakalım daha ne kadar sürecek bu.beşiktaş'ta yabancıların katkısı sıfır diye kızıyordum ama tayfur'un bu akşamki yönetimini daha doğrusu yönetemeyişini görünce şaşırdım :) fenerbahçe kalecisi volkan'ın kafa hala dünkü maçta kalmış,trabzonspor'a sallıyor.maçı kazandıktan sonra bu hareketleri yapması kolay.beşiktaş puanı kapsa maç sonu acaba aynı şekilde övecek miydi volkan efendi beşiktaş'ın mücadelesini? :)
Anlaşıldı yine konuşacak bir şey buluşsunuz galibiyetimiz dısında. Ayrıca; Cihan bana kalırsa futbol bölümü yoneticisiysen senin böyle mesajlar atmamalı gerekir.
Yine geriden gelip kazandık.Böylesi daha iyi takım daha çok gaza geliyor kendine güveni artıyor.Kaldı 4 maç 4te4 yapıp başkana çifte kupayı verin.Haydi Kanarya !
"Buradan Egemen abiye teşekkür ediyorum' diyordu Volkan Şen, Bursa şampiyon olduğunda... buradan bizde teşekkür edelm egemen abiye :)
Cihan bazı yorumların inan çok gereksiz. Ya düşünmeden yazıyorsun ya da boşver ben çıkıntılığımı yapayım da gerisini salla diyorsun. Neyse böyle devam et.
Maç hakkında söylenecek fazla şey yok. Kazanan Fenerbahçe'yi , yardımını esirgemeyen Halis'i ve birşeyler vermeye çalışan Fernandes , Egemen , Ernst Kartal 3lüsünü tebrik ediyorum.
Cihan ne demiş ki konu dışı, Allah aşkına. Küfür mü etmiş, birilerini rencide mi etmiş. Sırf adamı yöneticiliğinden dem vuruyorusunuz. Adam Galatasaraylı ne yapsın hiçbirşey yazmasın mı ? ''di canio'' gibi mesaj mı silsin ?
Yahu ne demişim bir de ben anlasam. Ben buraya ılımlı mesajlar atmaya çalışıyorum özellikle. Onun dışındaki mesajlarımı gidip Facede yazıyorum hep. Alıntılayın da mesaj üzerinden konuşalım.
Son attığım mesajlar burda http://forum.turksportal.net/vb/sear...archid=1852758
Beşiktaş atağa çıkarken kaleciye geri pas atıyor Rüştü topu dikiyor bu nasıl futbol anlayışı vs vs. Sen bu mesajı iyi niyetle attıysan ben senden özür diliyorum , bir daha da sana herhangi bir ithamda bulunmayacağım ama yok altında başka birşey varsa var sen düşün vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni.
Özür dilemen lazım o zaman. Ben orada tamamen oyun planını eleştirdim. İçimden en ufak bir şekilde "maçı satıyorlar" düşüncesi geçmedi. Aynı şeyi Galatasarayda yapıyordu FT'den önce. Atakta pas yaparken top birden kaleciye geliyordu gıcık oluyordum.
Bu konu altında attığım mesajlara baktım da normalden bile ılımlı mesajlar atmışım.
En nefret ettiğim adam hakkında (Volkan) bile "üzüldüm" dedim, Volkan'a karşı laf söyleyen Corpus'a laf söyedim, Fenerin lehine hakemi savundum. Daha ne diyeyim anlamadım ki. Üzdünüz beni gerçekten.
Maçın geniş özetini izledim az önce. Bence;
- Edu'nun Volkan'ı sakatladığı pozisyondaki sarı kartı yanlış. Hakem orada belki tansiyonu düşürmek için gösterdi o açıdan kabul edilebilir ama sarı kartlık bir hareket yok pozisyonda.
- Bekir-Quaresma arasındaki pozisyonda her ikisine de sarı kart gerekirdi.
- Quaresma'nın şutunda Bekir'in eline çarpan top penaltı. Top kaleye gidiyor, çarpma olsa bile muhtemel golü önlüyor.
- Fernandes'in Mehmet Topuz'a hareketi net kırmızı kart.
- Veli-Semih didişmesi sonrası her ikisine de sarı kart gerekirdi.
- Egemen'in Semih'e hareketi faul+sarı kart, kırmızı kart bile gösterilebilirdi.
Gabi abi sayınca aklıma geldi şimdi de.Stoch'un top çıktıktan sonra topu havaya vurmasına kart görmemesi çok ilginçti.Semih'in yakasına yapışma olayı daha da ilginçti tabi :)
Hakem Rüştü'nün açık açık ettiği küfüre kırmızı kart göstermemiş. Edu'ya, Fernandes'e, Egemen'e, Bekir'e, Semih'e Sarı veya Kırmızı olurdu olmazdı demek bu durumun üzerine biraz komik gidiyor : ) O kadar çok kural dışı olay oldu ki son zamanlarda gördüğüm en kötü hakem performansıydı.