Ha deli Salih. :D
Printable View
Ha deli Salih. :D
Meıreles atılmak ıcın zorluyor, mudahaleler dırek kartlık.
Salih ve Stoch iyi oynuyorlar. Bu arada Semih oyun içinde Kuyt'tan daha etkili gibi geliyor bana.
1-0 fenerbahçe yeniyor penaltidan semih atti
Belli ki Ertuğrul Sağlam'ın umurunda değil Türkiye Kupası. Batalla, Bellushi, Pinto yok. Sol taraf zaten 2.lig topçularına emanet. Salih'in o nefis şutunda ya da Semih'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yesek asla sinirlenmezdim ama bu özürlü Hakan sağ olsun yine sinirleri tepeme çıkartmayı başardı.
Salih'in maşallahı var, vizyonunu, farkını belli ediyor.
Yedekler arasında yer alan Beykan nasıl bir oyuncu, izleyen var mı? İkinci yarıda Recep ile beraber oyuna sürer mi acaba hoca.
Vay be penaltı verilince kim kullanacak diye saatlerce düşündüm o arada gol olmuş...
İyi oynuyoruz sanki :D
Cristian girdi, galiba Antep maçının provası olcak ya da başka maçların. Cristian, Meireles, Salih.
Semih yılın golünü attı :)
Ben böyle şans görmedim...
Carson neye kızdı golden sonra ben anlamadım.
Hakem berbat bir maç yönetti
Semih tipinde olduğu doğru yani eski tip santraforlardan yani. Fakat ne kadar yeteneklidir en üst seviyede görmeden bilemeyiz. Şu ana kadar istekli, iştahlı. Kendi mevkisinden biraz uzakta da oynasa.
Beykan Salih sürekli oynayacaksa varsa transfer yapmayalım gerek yok. En azından savaşarak kaybederiz.
Allah şu gençleri nazarlardan saklasın..
Gençlerı ALLAH(c.c) nazardan korusun.
Beyler bu arada maçın en flaş noktası maçın adamı 2 gol 1 asist ile Semih Şentürk. :D
Aykut Kocaman bize şu ana kadar üç genç oyuncu izletti, Salih, Beykan ve Recep şikayetçi olan bir isim yok eğer geri kalanlarda Aykut Kocaman'ın talebeleri olursa Fenerbahçe üç dört sezon sonra yeni bir ekol olmuş olacak.
Semih'i iyi gördüm bugün ben
bir maçta 3 gol olacak ve bir oyuncu kağıt üzerinde 2 gol atıp 1 asist yapmış olacak. Yere göğe sığdırılamaz o adam ama Semih kötü oynadı bana kalırsa. Garip bir adam bizim yaşlı Semih:)
Semih en kötü olacaksa böyle olsun. Her zaman işe yarar demek ki kötü hali 2 gol 1 asist 1 direk...
İlk yarı hiçbirimizin beğenmediği Semih,Stoch gibi oyuncularda belirli bir gelişme mevcut. Özellikle Stoch oynadıkça açlacaktır. Sow sanki futboldan fazla uzak kalmış gibi oynuyor.
Ama takım bu şekilde mücadele ettikten sonra taraftar çok şikayet etmez bence, oyuncular çok istekliydi.
Stoch 2. yarı alan bulunca çok iyi oynadı.
Beykan'a şans verdiği için Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum, Anlamsız bulduğum Cristian ve Kuyt değişikliklerine ilaç gibi geldi.
Gençlerimizin muazzam oyunu sevindirirken yabancıların mevcut durumu gerçekten de sıkıntı. İkinci yarı Meireles'in ciddi ciddi oyundan çıktığını sanıyordum, 80'lerde adını duydum sahadaymış, İlk yarı bir kaç müdahalesi var ki hepsi kartlık. 10 milyon €'luk adam kaçak top oynarken, Salih sahanın yıldızıysa Meireles'in kendine gelmesi gerekiyor, Galatasaray maçında da sahada yoktu ta ki olaylar yaşanana kadar. Stoch dışında yabancı oyuncular vasatları oynuyor bu böyle olmamalı, tonla para verdik biz bu oyunculara, takımı ayakta tutmak onların elinde.
Volkan'ın kafa hala başka yerlerde artık sahaya dönmesi lazım, baş yakabilir.
Meireles, Stoch, Baroni
verilen paralar yazık bana göre. Şu Beykan, Salih, Recep gibi gençlerin aldığı paraların 10 katını 20 katını alıyorlar ancak sahaya verdikleri onlar kadar bile değil.
beykanin golu nasildi videosu varsa paylasirmisiniz,tebrikler fb.
Beykan'ın gol atmasına çok sevindim.Umarım gençler böyle kendilerini bozmadan devam ederler.
Hiç katılmıyorum.
Meireles kısa ara verdi. Kötü maç oynama kredisi de var. Çok kaliteli bir oyuncu. Sezona da iyi başladı, iyi götürdü uzun süre. 10 Milyon Euro verildi, iyi de maaş alıyor, 1 kuruşuna acımıyorum. Hakediyor tamamını. Selçuk İnan'a verilen paraya yazık diyebiliyor musunuz?
Stoch'da gerileme var ama 5,5 Milyon Euro'ya alındı. Yaşı itibari ile fazla da değildi mebla. Amrabat'a verilen para daha yüksek örneğin.
Baroni için zamanında ciddi bedel verilmiş olabilir, o mebla fazla da ama aslında iyi bir oyuncu. Ondan ofansif hücum performansı neden bekleniyor anlamış değilim. Kadro için gayet iyi bir önlibero. Rotasyonda bu tarz oyuncular bulunması gerekiyor. İlk 11e monte etmek zorunda değilsin.
Beykan, Recep ve Salih'in önünde uzun bir yol var. Hemen ilk 11e monte edemezsin. Önünde bir lig var, yarışıyorsun. Zamanla olacak her şey, bu oyuncular hazır değil. Yem edemezsin hemen.
Bu arada Fenerbahçe'nin gençlerini takdir ettik ki bence takdir edilecek 2 genç daha vardı onlar da Bursaspor'da oynayan 16 yaşındaki Mustafa Batuhan Altıntaş ve 17 yaşındaki Ozan Tufan'dı. Bana göre gayet iyi bir mücadele ortaya koydular. Fenerbahçe'ye karşı Şükrü Saraçoğlunda sırıtmadan oynamak kolay değil, bu oyuncuları da beğendiğimi belirteyim.
@ABOOO
Ben bir oyuncuya fazla miktarda para verilcekse o oyuncunun ön libero olmamasını tercih edenlerdenim. Meireles ortasaha direncini sağlıyor, önemli toplar kesiyor olabilir. Ancak bu olaylar bana göre başkaları tarafından da yapılabilecek işler. Selçuk Şahin kafasını kaldırıp pas atabiliyor veya istediği yere istediği pası atabiliyor olsa sizce Meireles' e gerek olur muydu ? Selçuk' a verilen paraya acımıyorum, çünkü yerine oynayabilecek bir gencimiz yok şuan. Ayrıca Selçuk' un rolü Meireles' in rolü ile aynı değil benim gördüğüme göre.
Ben bonservis bedellerinden bahsetmiyorum. Oyunculara verilen paralardan bahsediyorum. O yüzden buradaki yorumunuz yanlış olmuş. Ayrıca Galatasaray örnekleri vermeden önce onlar hakkındaki düşüncelerimi de bilmeniz lazım. Nitekim Amrabat' a verilen her kuruşun da zarar ziyan olduğunu düşünüyorum
Baroni kariyerinin hiçbir yerinde iyi oyuncu olarak adlandırılmadı. Kariyerinde hiçbir zaman da bir takımın önemli oyuncusu olamadı zaten. Size göre iyi oyuncu olabilir. Haklı da olabilirsiniz. Ancak Fenerbahçe' nin sisteminin oyuncusu olmadığı açık. Rotasyonda bu tip oyuncular yerine bu tip genç oyuncuların bulunması taraftarıyım. Baroni şu kadroda olmasın onun yerine Salih olsun benim için daha iyi.
Bu oyuncular hazır değiller, evet. Ancak bu oyunculara örnek olacak abilerinin onlardan fazla mücadele etmesi gerekmez mi? Doğru olan bu değil midir?
ek: Meireles tam olarak bir ön libero değildir,evet. Ancak Fenerbahçe' de kullanılma açısından konuştum.
@balde_mir_07
Batuhan' ı ben de çok beğendim. Kesinlikle gelecek vadediyor.
@ABOOO arkadaş oyuncuların aldığı paralardan söz etmiş sen bonservis bedellerini kıyaslıyorsun :) Tabi hemen Galatasaray oyuncularıyla mukayese edilmesi şaşırtmadı.Meireles daha çok yeni paralar yazık diyemeyiz,Stoch'da çok fazla bir paraya alınmadı ve genç oyuncu ama Cristian konusunda hem verilen bonservis ve verilen maaşa yazık bence de.ABOOO'nun bonservis bedeli hesaplamasına ithafen söylüyorum.