İyi bütçemiz var baya , El Shaarawy olmazsa o ayarda birilerini bekliyoruz haberin olsun :)
Printable View
İleri yatırım için Caprari çok iyi hedef olur ama şuan için ne düşünürsün bilemem Sneijder'in yokluğunu da Leandro Paredes hiç hissettirmez
Ligde 17 maçta 6 gol yemişiz defans kaya gibi maşallah , birde ofansı güçlendirip daha skorer olursak Şampiyonluk garanti bizim . (/8)
Halil müthiş gidiyor,benden çok şey öğrenmiş.Diğerleri sürünüyor :zuhaha
Fenerbahçe Avrupa'da iyi toparlanmış , AL'de biraz zor rakip gelmiş ama geçebileceğini düşünüyorum. ;)
Galatasaray'da SL'de bizi gururlandırmış , Sneijder iyi paraya satılmış o parayla bize Firavunu getir ;)
Halil hocamda beklenildiği gibi dolu dizgin yoluna devam ediyo :D Aman hocam Videoton'a dikat et , Trabzon'u elemişlerdi vakti zamanında :D
Allah razı olsun kardeşim sayende bişeyler yapıyoruz :)
Ara transferde gram bütçe çıkartamadık , üstüne tek yedek stoperimiz İbrahim sezonu kapattı ve sonraki maç Serdar aziz cezalı stoper almak için paramızda yok etrafda kiralaya bileceğimiz iyi bir stoper de yok ,
http://www.soccerwallpaper.mackafe.c...g?m=1360011387
İşte bu :)
Bu takımı artık kimse tutamaz :D
Bu Arada Yeni Transferimiz Formayı Giydi ;
http://i.imgur.com/Cbfq2WT.jpg
Bursa sağlam gidiyor valla=) Gs de güzel bir iş yapmış El Shaarawy alarak tebrikler. Fenerbahçemiz ne yapıyor ses yok seda yok aziz başkan muslukları kıstımı ne yaptı?
pinto nun dönmesi iyi olmuş sezer de müthiş olur gayet iyi gelişir bu arada el shaarawy nin son resmini görünce gs formansıyla fotomontajdan soğudum :D o nası el laa:D
Son kayserispor maçında 5 .dakika da 10 kişi kalmasaka çok daha iyi olacaktı , ona rağmen kusursuz bir performans sergiledik sadece deplasmanda iyi oynayarak Fener'e kaybettik , Avrupa da ise 6 maçta sadece Arsenal deplasmanda yendi :)
Aynen Ofans hattımız çok daha güçlendi , bizim için yeni bir transfer gibi oldu :)
Bursa'dan OkayYokuşlu transferini bekliyorum. Antonio Briseno uıygundur Halil ben almıştım ilk sene 2. olmamda büyük katkısı olmuştu Kayseri'deyken :)