Kesinlikle katılıyorum atılan tweetlerin %90nıda bu yönde zaten çok tepki var tabiri caizse r yapmaya başladı önce prebetayı alanlar rt atsın dedi şimdi haftalardır var demeye başladı
Printable View
Arkadaşlar merhaba,
Playstore da 20 TL lik indirim kodunu paylaşıyorum.
İndirim Kodu: z82tgm5e
Ttnet abonesi olmadığım ve kredi kartı kullanmadığım için mobil ödeme ile satın aldım oyunu,46 TL ye geldi.
2006dan beri orjinal oyun alıyorum,ilk defa bu kadar ucuza geldi.
Miles'ın saçmalıkları iş başında..
Miles 100bin takipçi istiyor kendisinin 38bin. O değil de resmi tatile girdik ya keyleri nasıl yollayacak playstore?
Playstore bizi büyük hayal kırıklığına uğratabilir. Beta keylerle ilgili mail atacağım şimdi, geri dönüş olursa yazarım buradan sonucu.
ben atmıştım mail. [email protected]'a geri bildirim olarak hizmet numarası telefon numarası ve irtibat numarası istediler. Bi küfür ettim yolladım ne olacaksa artık. Playstoreun başka bi iletişimi var mı bilmiyorum
Hımm o zaman muhtemelen bana da aynı bildirim gelir.
Hizmet numarası vs istiyorlar ki telefon açsınlar, laga luga iki saat konuşup daha pahalı bir internet paketi kitlesinler.
Neyse elimiz mahkum bekleyeceğiz artık, twitter hesabı olanlar twitter üzerinde baskı kursunlar, ben bu akşamdan itibaren sormaya başlıyorum beta keyleri ne zaman yollayacaklarını.
https://twitter.com/Playstore
Başlığın adı #direnplaystoredenkeybekleyenler olsun daha iyi :D
Edit : Bende Aral'dan bekliyorum :D
Playstore vaktinde yollar ya da yollamaz ama birşeyden kesin sınıfta kaldılar: "Müşteri Hizmetleri"
Mail atıp, "FM 14 Beta keylerini ne zaman yollayacaksınız" diye soruyorum; robottan cevap dönüyorlar: "Hizmet ve telefon numaranızı vs. bildirirseniz size geri dönelim" Arkadaş bu durum bana özel birşey değil ki benim hizmet ve telefon numaramı istiyorsun.
2.si adamlara Twitter'dan, Facebook'dan soru soruyoruz cevap yok. Bir de yazmışlar ki "bayramda hangi oyunu oynayacaksınız?" -- Valla key gönderirseniz FM 14'ü oynamak isteriz!
İsim vermeyeceğim ama küçücük firmalar bile daha iyi müşteri hizmeti veriyor. Gözüken o ki Aral'dan şaşmamak lazım. Keşke dijital olarak satın alma imkanı sunsalar.
Ya yazmayayım diyorum da kendimi de tutamıyorum. Şimdi bu cevaptan sonra biri mutlaka seni niye gerdi yazacak kesin ama olsun.
Beta daha çıkmamışken, muhtemelen 3 gün sonra çıkacakken nedir bu Beta Key telaşı. Aral gönderdi de ne oldu? Öyle duruyor kimse oynayamıyor. Ne fark ediyor, ha 5 gün önce gelmiş ha 5 dakika önce. Yok Playstore böyle yok Playstore şöyle. Bıktım artık şu boş muhabbetten.Sanki oyun çıkmış 1 haftadır key yollanmıyormuş gibi konuşuyorsunuz.
playstore'un keyleri gönderdiğini buradan ilk yazan kişiye benden çikolata.
Öncelikle sakin olalım. Bu, bu konuya bu üslupla yazdığın ikinci mesaj. İnsanlar bahsi geçen firmadan duydukları memnuniyetsizliği dile getirmeye çalışıyorlar buradan, ki yaptıkları gayet normal bir şey. Konuya mesaj yazma zorunluluğun olduğunu düşünmüyorum. Madem böyle şeylerin konuşulmasından bıktın, forumumuzda başka konular da mevcut; neden onlara göz atmıyorsun?
Bari cevap verseler face'den twitter'dan yazdık. :)
suan cıksa ne güzel olur be.
Arkadaşlar ben TT Net kullanıcısı değilim ama tc ile tek şifre alabildim nasıl oldu anlamadım :D. Sorum şu oyun 60 tl 10 tl indirim verdiler 50 tl ye indi. mobil ödeme ile alcağım için fiyat 57 tl oldu. sadece TT net üyelerimi 40 tl ye alabiliyo oyunu yoksa 20 tl lik indirim çeki varda bizmi bilmiyoruz.