Sabırsızlıkla bekliyoruz ..
Printable View
Sabırsızlıkla bekliyoruz ..
abi hade ya çıkart artık şu updatei transferde kapandıı
hade yaw.ne zaman cıkcam
cıkcak :).beklemekten kaynaklıQuote:
Originally Posted by Azer
Ben BarceloGS arkadaşlar. Kusura bakmayın aksilikler ve işlerim çıkınca geç kaldım. Yama konusunda birtakım sorunlar oluştu. Yama yüzde 70 ihtimalle çıkacak. Bilgisayara format atmadan önce birtakım düzenlemeler yapmıştım ama yedeğe aldım. En geç ayın 3ünde çıkma ihtimali var. Dört dörtlük bir yama istiyorsanız biraz sabır edin. Bu durumu anlayışla karşılamanız halinde yamanın çıkma ihtimali daha da artar, fakat tepki vermeniz halinde tersi olur.
Kimsenin tepki gösterceği yok merak etme.heyecanla beklediğimizden soruyoruz sürekli.biraz daha dişimizi sıkacaz.ve bi ricam daha oyunda bitakım değişiklikler yapmanı rica ettik.sen forumda yoktun.onlara bi göz atarsan sevinirim.Quote:
Originally Posted by BarçaGS
Ok inceledim
tamam sağol.sakın yanlış anlama herkes cok beğeniyor yaptığın işi ama bu fm tiryakilik olduğundan bitakım isteklerde bulunuyoruz
Quote:
ben fenerli olarak o kadar beğenmedim inşallah bu seferki daha adil olur
dostum ben zaten sana katılmıstım o konuda.galatasaray abartı ve bazı oyuncuların fiyatları uçmuş ama bu yamayı sadece gs ye yorumlayıp kötü demek olmaz.adam tüm dünyayı yapıyor.ama o konuda haklısın.Quote:
Kardeşim bak. 2.versiyonda Türkiye Liginden en güçlü takım Fenerbahçe. Bunu kabul etmen lazım 65 milyon euroluk bütçe, oyuncuların birçoğu eskisinden kötüydü o düzeltildi Stada gelen seyirci arttırıldı. Galatasaray'da bir gençler abartılmış zaten o da düzeltilecek. Stat muhtemeldir dedim o da gerçek çıktı. 50 milyon dolar kulübün borcu var oyunda. Daha ne yapmam gerekir onu anlamadım. Bu seferki versiyonda Fenerbahçe'ye yeni transferleri bütçeyi normal şekilde biraz düşüreceğim.Quote:
Originally Posted by canaliaa
Valla denemedim yorum yapmak istemiyorum ama inş. dengeler abartılmaz...
ya beyler dengeler dediğiniz bi gsnin alt yapısı.tamam abartı ama cok fazlada düşmemeli.gs nin alt yapısını tüm dünya kabul ediyor.orta bi seviye ayarlanmalı zamanla artmalı.tek sorun o ve oyuncu fiyatları.yoksa yamaya bok atmayalım.eleştri farklı bişey yargılamak farklı bişey
Barcelo Gs kardeşim o kadar bekledik daha da bekleriz . Güncel ve Daha Güzel FM için Sabredelim beyler.
Bu arada senin işin de zor avrupada ve türkiyede transferler çok hızlı gelişiyor..
Bunları Düzenleyebilmen için de buraya bildiğimiz habberimiz olan son transferleri yazalım derim.
4 büyüklerin transferleri ortada zaten
ben başlıyorum
martins- newcastle
kluivert-psv eindhoven
ze roberto - santos
Adanaspor 36 yeni futbolcuyla sözleşme imzalamış.
Milan Baros- Schalke’
Gronkjaer- Stuttgart
zigic-racing santander andranik teimourian-bolton juanfran-osasuna
pedrettş-auxerre(imza yarin)
carlos tevaz kardeşim iyi düşündün bu transfer yardımını.adam tek başına uğresıyor.biliyordur belki ama yazdık 5-6 tane
beyler bu barceloGS deilki barceloyla msnde konustum o deil işletiyor siiz
barçags bak ne diyor adam ne diyorsun
valla yama cıksında kim neyse ne beni ilgilendirmez
Dadabida saçmalamış. Msnye bile girrmiyorum bu aralar.
Arkadaşlar fm editörde bir sorun çıktı veritabanı açılırken "application serious" hatası verdi. Sorunun düzelmesi biraz güç. Daha önceden pcyi formatlamadan kaynaklanabilir.
eski nickin nasıl barceloGS ya barceloGS hala kayıtlı sitede yalancılık yapma hem adama bak ya
daha bugün üye olmusun zaten kandırma milleti
helal olsun valla iyi tespit etmişsin
cevap versin hadi herkezi kandırmıs burda sonrada dabadiba sacmalıyo eski nickim barceloGS diyo daha bugün üye olmus bizi kandıracağını zannediyor
dadabidamısın nesin senin yaşın daha 15 ama doğru söylemeyi daha beceremiyorsun. Sana kim inanır. BarceloGs olduğumu kanıtlarım. O üyeliğimle ilgili olarak şunu söyliyim. Birisi benim şifremi bulup şifre ve mailimi değiştirmiş. Bu konuda yapacağım birşey yok.
kanıtla o zaman nasıl kanıtlayacan
cvp sırası dabadiba da :D :D :D
İşte kanıt: Volkan Barosla ilgili mesajlarım olmuştu Super update kargaşası çıkmıştı. O gelsin söylesin o zaman seni hiç kimse takmaz. Hadi yoluna...
yeni yama cıkarsa kanıt işte.kim olduğu önemlimi.yama cıkcak.cıkmazsada gerceği gelir cıkarır.ülke sorununa cevirmeyin sunuQuote:
Originally Posted by dabadiba
Dadabida senin yaşın kurtarmıyor. Seninle daha fazla polemiğe girmeyeceğim.
onu arastırpda söleyebilirsin cünkü forumda var zaten öle bi olay baska kanıt sun sen
ki bu yamayı bastan yapan bellidir baska bi kişi bu yamanın yenisini o isimle yapma hakkına sahip değildir.kişisel bilgiler tutmasa moderetörler izin verirmi vermez
neden polemiğe grmiyosun yoksa BarceloGS deilmisin
madem şu yapacağın updatenin birkaç resmini koyda inanalım
kaçtımı barçags
evet kactı aktif deil su anda pacaları tutusunca kacıtor hemen kanıt getiremiyoda
durun beyler telaş yok.elbet çözülür
ne cözülsün ya burda milletle yun oynuyo kendi çapında eğleniyo kanıt göster diyincede kacıyo hemen
Gönderen: : BarceloGS
Tarih : 25 Ağustos 2006 - 14:36:25
Yorum :
Arkadaşlar 3.versiyon yaoğun işlerim dolayısıyla iptal edilmiştir....
nerden buldun bunu kardes
gerçek barcelogs yorumlar kısmına yazmış.bakabilirsiniz
dosyanın yorum oku kısmında.
dosyanın yorum oku kısmında
demekki üçkağıtçı ordan okumuş kendi çapımda eğleneyim diye kandırmaya çalışmış bizi
valla öyle kardeş.adam çıkmıcak diye söylemiş bideherif gelmiş barçags adıyla milleti kekliyor.dabadiba uyandırdı bizi.nese artık boşa beklemeyelim