İnşallah Burak abi atacağız o golü Federasyona.
Printable View
İnşallah Burak abi atacağız o golü Federasyona.
galibiyet umrumda degil 1.5 sakatla atlatsak iyi olur bu maci baska kimse sakatlanmasin puan kaybi olsun sorun degil
Hakan Şükür müthiş vurdu direkten döndü sonrasında Servet vurdu kaleci Oğuzhan iyi çıkardı.
Bu maç ne oLursa oLsun dün oynanmadıysa bu günde oynanmamaLıydı. En azından GaLatasarayın Avrupa maçı oLacağı düşünüLmeLiydi. BöyLe durumLarda takımLarımızı korumayacaksak bırakaLım Avrupada hiç oynamayaLım daha iyi.
Aynen katılıyorum Hayrettin abi Federasyon hiç düşünmüyor bunları.
ya su is cok mu zor pazar cok kar yagcakmis meteoroloji dedi galatasarayin macini ctesi oglen oynatalim aksamina istanbula donsunler bunu dusunmek cok mu zor acaba?
Hayrettin abi iki federasyon arasında ki fark hemen belli oluyor. Almanya federasyonu Leverkusen maçını cumartesi günü bizim federasyon pazartesi günü oynatıyor. onu geçtim pazar bile olması enteresan. fanatiklik felan anlaşılmasın sakın ama Beşiktaş'ın avrupa kupası maçı yok Cumartesi günü maç oynuyor gerçekten ilginç.
Ahhh Hakan ahhh gene kaçırdı.
susmicaksin ozaman kardesim soyliceksin kabullendin mi tepene cikarlar ayrica fener maciniz ctesiydi sl macida sali ve siz istanbuldaydiniz yani bi yere donmeniz gerekmiyordu
İki gündür sürekli başlığı dikkatle takip ediyorum.Burada bir haksızlık olduğu aşikar.Bunu takım ayrımı yapmadan herkes kabul etmeli.Ancak ben federasyon tarafından bilerek yapıldığını zannetmiyorum.Ama suçluda federasyondur ona da itirazım yok.
Bu maçta ki kaybedilecek puan bence hiç mesele değil,telafi edilir.Önümüz Euro 2008 oraya hazırlanan bir çok oyuncu var takımda bunlar geri plana düşecek sakatlık yaşamasın yeter.
Devre arası 0-0.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım 2.yarı Nonda girer Ümit ve Hakan,Hakan çok kaçırdı Ümit ise etkisizdi.
İlk yarı bitti spiker cile bitti diyor. Futbolcular düşerken artıstik sekilde cok degişik düşme pozisyonlarında düşüyorlarmış. Hay Allahım güler misin aglar mısın.
Şimdiden sakatlık. Batista resmen Uğur'un bileğini kırdı. Zor iyileşir artık. Off Off ! ! !
Yunus hava ve zemin oyuncuları çok etkiliyor. Arda çok etkisiz kaldı. Ben Barusso'nun oyuna girmesini bekliyorum.
43. dakikada konyaspor pozisyonu ilk pozisyon veysel topu alırken emreye açık faul daha sonra ceyhun un sabine attığı pas iki adım ofsayt...
ikinci yarı nonda girmesi lazım...
arda yerine barusso girmeli arda sakatlancak diye cok korkuyorum.. hakan yerinede nonda girsin
Tam da form tutmuşken Uğurun sakatlağı çok kötü oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynen Katılıyorum Hakan-Nonda ?-Barrusso değişiklikleri olmalı.
Yok yok bu gidişle çok gazi veririz biz burda.
Maç dan dun topa vurmalarla başladı.
Kralımız Hakan Şükür golcülüğünü gösterip karşı karşıya atsaydı. Şuan takım rahat şekilde oynayacaktı.
Fenerbahçe , Leverkusen şimdide Konya maçı... Kırılmadık rekor bırakmayan Hakan Şükür'ün kıramadığı bir rekoru ben size söyliyim. Şu topun dibine girerek bir gol atarsan rekor kıracaksın. Hemde bu 3 maçta bize avantaj sağlamış olacaktın. Şimdi şunu merak ediyorum. İnsan maçtan sonra pozisyon analizi yapmaz mı? Şu şekilde vursaydım. Şunu yapsaydım. Bak bir daha olursa böyle yapcam diye. Sadece topun dibine girceksin olay bu.
Batista'ya ne söylemeli bilmiyorum. Futbol kuralları içinde sert girersinde bodoslama dalmak ne oluyor anladım. Sadece Uğur'un pozisyonu için konuşmuyorum. Her topa dalıyor. Bu güzel birşey ama kurallar çerçevesinde sert oynamak vardır. Birde kontrolsüz girmek vardır. İki oyuncu diz dize çarpışırsa bunun acısı anlatılmaz arkadaşlar. Yaşamak lazım yaşadım ve biliyorum. Batista'ya hakem uyarı vermezse ikinci yarı sakatlar artabilir.
Maçın devamında oyuncular sahaya yavaş yavaş ısındılar. Pozisyonlarımız var. Tabi Konya'nın da net bir pozisyonu var. Bakalım 2. yarı neler getirecek. Bence Nonda'yı oyuna almalıdır.
Son olarak maçın çekimi berbat. Lig tv yer kameralarını galiba kurmadı. Hadi dün traktör felan geçiyordu diye kurmadılar ki zaten maçta oynanmadı. Şimdi niye kurmamışlar. Hemde liderin maçında.
2. yarıda Batista şimdide Ümit'i biçti. Olmuyor ama.
Hakem nasıl göz yumuyor anlamadım.
Uğur'un Leverkusen maçında oynaması zormuş.:(
Ohh be bu gol iyi oldu aslanım ümit.
Bu arada lig radyo spikerinin dedigine göre hakem kötü bi yönetim gösteriyormuş. tabi macı izlemediğim için ben görmedim spiker diyor.
Süper attı Ümit. Ah bide Leverkusen'e atsa. Adam harbi zoru seviyor yahu
Ümit Karan Barış'ın asistiyle golünü attı. Çok güzel bir ataktı orta sahadan Arda ile başladı atak. daha sonra arda Ümit Karan'a verdi. Ümit Karan sağ taraftaki Barış'a pasını aktardı. Barış yerden Ümit'in önüne yuvarladı. Ümit Yerden güzel bir vuruşla topu köşeye gönderdi.
gol kacirma rekoruna dogru hizla gidiyoruz su sahada ben olsam batistayi bicmistim ne kadar terbiyesiz bir adam ya
Batista bu seferde Barış'ı biçti. Ama hakem sarı kartı Koray'a gösterdi.
Bu zeminde bile bu kadar pozisyon bulmamız iyi ama atamıyoruz. Gol kacırma rekoru kırıyoruz.
Konya´yi yenmemiz,liderligimizi devam etmemiz sevindirici ama ben hala üzüntülüyüm.Ugur ve Topal sakatlandi bu macta.Yani Tff bunlari düsünmeliydi,önümüzde cok önemli bir Leverkusen maci vardi,erteleseydi maci kötü mü olurdu ?
Neyse,engellere inat yola devam ediyoruz. (:
Kazanmamız iyi oldu.Zemin zaten kötü.1-0 olsun bizim olsun.Ümit Karan'ı hala çözemedim :)
Yahu Batista'nın sert girip Uğur'u sakatlamasını bile federasyona bağlayanlara sadece gülüyorum.:n:
Saha güzel olsa Batista o şekilde sert girmeyecek miydi? Servet sert girdi güzel zeminde ve formda Semih'i sakatladı. Belki Kezman'dan formayı bir daha alamayacak Semih, orada sert girmek normal oluyor da Batista sert girip Uğur'u sakatladı diye suç federasyonun olacak ilginç!!! Batista doğru yaptı demiyorum ha, bu tür sert giren, sakatlamaya dönelik hareket yapanlara izin verilmemeli.
O kadar isyan ettiler, bence Leverkusen'i de eleyecek Galatasaray ve o kadar isyan boşuna olacak. Maçta Konyaspor birşey yapamadı, Galatasaray istediği gibi oynadı, pozisyonlara da girdi ve birini de değerlendi 3 puanı alarak lider olarak haftayı kapattı. Tebrikler...
Arda'nı sarı kart cezalısı olmasına üzülmedim..Umarım Topal'da,Ugur'da sorun yoktur..İki oyuncuda sistemin en önemli oyuncuları..
Batista en az 5 kere sert müdahale yaptı hakem tek sarı cıkarmadı...Her pozisyonda batista biçerek geliyor..
Umarım istanbula sag salim geliriz..Spiker bile dedi biz acaba nasıl istanbula gidecez diyorlar..Federasyon düsünsün artık..
Mümkünse bu maçta o kötü oynadı bu kötü oynadı elestirmeyelim..Buzda dans bitti:D
Galatasaray tek idman yapıp Almanyaya gidecekmiş...
Uğur'un Leverkusen maçında oynamasının zor olduğu söyleniyor.
Mehmet Topal yine sahanın her zamanki gibi en iyi oyuncusuydu. En iyi oyuncularından biri demiyorum en iyi OYUNCUSU diyorum. Bu adam gerçektende muhteşem bi libero yahu. Biraz daha tecrübelensin Türkiye'mizin en iyi liberosu olur.
Uğur'un sakatlanması ise çok kötü olur. Leverkusen maçında oynayamayacak. Batista resmen ayağını kırdı. Çok kötü bir sahne olmuştu. Topal ise umarım birşey olmaz o adama şuan o adam bizim en iyi oyuncumuz ve Leverkusen maçında en çok güvendiğim adam olacak.
Uğurun Dizinde Kırık Şüphesi Varmış. Eğer Kırıksa 8-9 Hafta Yokmuş..Genç bir çocugu bitirdiler..
uğur sahalardan 8-10 hafta uzak kalabilirmiş kırık varsa dizinde.
Kazanmak o bu önemli degil.Kazandık diye yönetimin susmaması lazım. Oynattılar macı 2 oyuncumuz dizinden sakatlandı. 2 sakatlık galibiyetten daaha önemli. Sakatlık federasyona mı baglanır vs vs ?? Elbette baglanır. sen buz pistinde mac oynamaya izin verirsen, o sahada sakatlanan oyuncuların hesabını vermek zorundasın. 3 puan önemli degil, önemli olan 2 oyuncumuzun sakatlanmış olması hem de dizden. Diz sakatlıkları en tehlikeli saakatlıklar. Umarım tehlikeli bir durum yoktur ortada.
Ligtv bahri havadır söyledi:
Ugur'un dizinde kırık varmış:(:(...
Mehmet topal:Yan baglarında esneme varmış..
Bitirdiler gençleri..