Aha İnter de Cruz girdi. Gıcık oluyorum buna çok ballı. Kesin atar bi gol şimdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adamım Rooney sahada.. :D
Printable View
Aha İnter de Cruz girdi. Gıcık oluyorum buna çok ballı. Kesin atar bi gol şimdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adamım Rooney sahada.. :D
Rooney çok temiz bir müdahale yaptı bence ama hakem hem faul verdi hem sarı :)
Balotelli tekmeyi salladı Ronaldo'ya hakem es geçti. Birde attıktan sonra birşeyler söylemesi yokmu. Mourinho'nun çirkefliği onada geçmiş herhalde.
''Rooney'e gelir mi gelmiyor Cesar'ın hakkı Cesar'a''
Cesar'ın topu kesmesinden sonra Ertem Şener 'in yorumu :D
Balotelli çirkef ise Ronaldo'nun karşısına gelebilecek ve tekme adabilecek adam olması normaldir. Hakettiğini görür herkes.
Rooney atmalı serbest vuruşu..
Of beeee... CR7 ne frikik kullandı son saniyede... Bi de kalecinin üzerine gitmeseydi.. 0-0 bitti.
özellikle ilk yarısını çok begendiğim maçta gol sesi çıkmadı 0-0 ..
Lyon - Barcelona 1-1 bitti. Lyon ilk yarıda çok iyiydi 2. yarıda biraz formdan düştüler.
Manu haketmişti maçı süper oynadılar. Cesar'a dua etsin İnter
Barcelona 2. maçta işi bitirir. ManU'da İngiltere'de alır turu.
Arsenal 1 - 0 Roma
Atletico Madrid 2 - 2 Porto
Inter 0 - 0 Manchester Utd.
Lyon 1 - 1 Barcelona
Gecenin tek galibi Arsenal ..
Spiker her zamanki gibi güldürürken düşündürdü. :n: Inter'de Zanetti ve Santon iyi oynadılar. Manchester'da ise Evra ve özellikle Ji Sung Park'ı çok beğendim. Bu skor Inter için ŞL serüveninin %75 bitmesi demek.
En azindan alt bitti, onu bildik.
Aygün diyordu, bu mac alt bitmez diye. :D
Porto neler kaçırdı be :b:
Sezarın hakkı sezara, Julio Cesar'a.
Ronaldo'nun bacaklarını göremiyorum.
Rakiplerinin sağından ve solundan atıp içlerinden geçebilen bir futbolcu (Berbatov)
Mümkünse yorum yapmadan sadece maçı anlatsa daha iyi olacak Ertem Şener
ManU - İnter maçını seyrettim sadece.
ManU çok baskılı oynadı, sanki kendi sahalarında ki gibi bir rahatlık vardı üzerlerinde.İnter bir ara yüklenmeye çalıştı ama sonuç çıkmadı.. 0-0
Juninho'nun golü ne kadar güzelmiş öyle yahu, adam tam istediği yere yollamış :)
Güzel bir maç bekliyor bizi. Ben direk "1" oynadım Real Madrid'e.:) Onlara güveniyorum. :n:
Bende madride 1-0 oynadım ama l'pool daha iyi başladı..
Drogba atmış bile..:n:
Alonso Casillas'a hayatı boyunca unutamayacağı bir gol atıyordu nerdeyse. Real Madrid 2. yarı gol atar diye tahmin ediyorum.
Xabi ne vurdu be.
Xabi hep bunu yapıyor topu kapar kapmaz kaleci öndeyse vuruyor oralardan ..
Chelsea, Real Madrid ve Villa Real 'e direk 1 oynadım 8 misli bastım :D
Madrid'e de böylee :n:
Anfieldda elimizi kolumuzu sallaaya sallaya turlarız artık. YNWA eşliğinde.
ŞL Bizim işimiz :icon_cool:
Toplu Sonuçlar ;
Chelsea 1-0 Juventus
S.Lizbon 0-5 B.Münih
Villareal 1-1 Panathinaikos
Real Madrid 0-1 Liverpool
Münich Salladı resmen :g:
Pana bu turuda geçicek bence.
Hatta Pana'dan daha büyük süpriz bekliyorum bu sezon.
Diğer maçlarda tahmin ettiğim gibi İngiliz üstünlüğü ile bitti.
Koskoca Real Madrid 2-3 oyuncunun kişisel becerilerinden başka gol atma yolu bulamıyorsa ortada büyük bir problem var demektir. Higuain ve Robben'den adam eksilterek gol pozisyonu üretmesi bekleniyordu Real Madrid kanadında fakat Liverpool çok iyi savunma yaptı. Higuain'e doğru düzgün top göstermediler, Robben ise zaman zaman iyi işler yapsa da çok top öldürdü. Raul ileride yalnızları oynadı. Real Madrid'te Lassana Diarra iyi oynadı, güçlü Liverpool ortasahası ile gayet iyi mücadele etti. Bu maçta beni en çok şaşırtan ise Sergio Ramos oldu. Takımının ve belki de sahanın en kötüsüydü. ŞL Real Madrid için bitti denilebilir.
Sporting Lizbon'un Bayer Münih'e kaybetmesi sürpriz değil fakat bozguna uğraması sürpriz.
Chelsea beklenildiği gibi sahasında Juventus'u devirdi.
Villarreal'in kendi sahasında gollü beraberliği büyük dezavantaj. Deplasmanda onları ateşli yunan seyirciler ve diri bir Panathinaikos bekliyor.
Real'e de güle güle. Şansızlık Real için bizimle eşleşmişlerdi. Yine 2. turda elenecekler ... :zuhaha
bence okadar emin olma, realde robben sakatlanmadigi sürece ümit bitmez onlarda :)
Hatırlatırım Anfiled'taki maçta büyük olasılıkla Steven Gerrard'ta oynuyucak bu maçta sonradan oyuna girdi sakatlığı nedeni ile Anfield'ta Liverpool Real Madride unutulmaz bir ders verir diyorum.
Munih maçın cok güzel maçta bol pozisyonlu bol goolü bir maçtı özetini izledim.Sporting'te güzel oynadı asılında ama şansızlık girmedi ikinci yarıda fark acıldıkca kacan gooler Sportingin morelini bozdu.
Chelsea kendi sahasında 1-0lık bi sonuç aldı ama ikinci maçta ne olucagını kimse bilemez cunkü iki takımda'da oyunun akısını değiştirebilicek futbolcular var(Lampard,Del Piero...)bu gibi futbolcular herhan patlıyabilir o yüzden kesin bi fikrim yok.
Villareal cok iyi oynuyamadı kazandıkları penaltı bana göre penaltı değil gibiydi ama Pana cok daha istekli.Pananın sahasında Villareali cok zor bi maç bekliyor olucak aslında Villareal kağıt üstünde cok daha iyi bir takım en zevkli maçlardan biri olucağına inaniyorum bu macın
Bu ne futboLdur, bu ne rakibi boğmadır, bu ne insan üstü oyundur. Bu LiverpooL gerçekten manyak bir takım yahu. AdamLar tam bir ŞL takımı.
MükemmeL oynadıLar, ReaL i sahadan siLindir gibi ezerek siLdiLer. AyLar sonra gözLerimin pası siLindi bir futboL mücadeLesini izLerken.
Adamlar tam anlamıyla kusursuz bir futbol oynadılar ya.Vallahi helal olsun Liverpoola.
2-0 iken uyumuşum gözümü bir açtım 4-0 olmuş:D...
Messi'ye bir röportaj da soruyorlar şampiyonlar liginde favori kimi görüyorsun diye hiç düşünmeden Liverpool cevabını vermişti dünde sebebini gördük neden bu cevabı verdiğini.
Bir zamanlar Şampiyonlar Ligi denildiğinde akla ilk olarak gelen bir iki takımdan biri olan Real Madrid şimdi çeyrek final yüzü göremiyor. Dün Liverpool maça muhteşem başladı adeta topa tuttu Real Madrid kalesini. Eğer Real Madrid'de Casillas yerine sıradan bir kaleci olsa fark daha da fazla olurdu. Liverpool'da Mascherano, Maradona'nın '' kadroyu Mascherano + 10 olarak kurarım '' söylemini ne kadar hakettiğini gösterdi. Real Madrid'in ciddi bir revizyona ihtiyacı var. David Villa, Silva, Ronaldo, Aguero gibi oyuncuları paraya kıyarak takıma kazandırmaları halinde Real Madrid'in eski şatafatlı günlerine dönebilir.