5401. SANiYE PROGRAMI
5401. SANİYE
Sayın seyirciler bir 5401. Saniye programından tekrar merhaba. Bu hafta transferleriyle heyecan yaratan Wigan, Reading ve o kadar da heyecan yaratamayan :D Sunderland'i masaya yatıracağız.
Öncelikle Wigan'ın transferlerinden başlıyoruz. Bildiğiniz gibi Wigan Arshavin, Lequi, Dica ve Mehmet Topuz gibi flaş isimleri transfer etmişti. Şimdi spikerimiz Colman'ın bu oyuncularla yaptığı röportajlara gidiyoruz.
Spiker : Sayın Arshavin Wigan'la imzaladığınız sözleşme konusunda ki düşünceleriniz nedir.?
Arshavin : Bu sadece ön mukavele. Oynadığım takım Zenith'in benim maaşıma zam yapmasını istediğim için onlara göz dağı verdim. Transfer filan yok aslında.
Spiker : İyi ama klübün resmi sitesinde imza attığınız resim var. Ayrıca transferin 8.5 M dolar olduğu borsaya da bildirilmiş.
Arshavin : Olurmu yaa. Erdem Kazan'a ısrarla dedim ön mukavele mi diye oda; "hehe tabi tabi.Sen imzala yeterki" dedi.:D. Bak şimdi transfer ücreti de vermediler zaten. Yok abi o transfer sözleşmesi değildir. Para da alamadık şimdi. Abi şaka yapıyorsunuz değilmi :D. Kamera nerde, gerçi karşımda da :D. Benim ne işim var Wigan'da manyakmıyım ben yaa :D
Spiker : Mehmet Bey Wigan'a gelişinizi değerlendirebilirmisiniz.
Mehmet Topuz : Hayalimde hep İngiltere vardı. Premier lig olsunda hangi takım olursa olsun diyordum. Şimdi hayalim gerçek oldu.
Spiker : Peki aldığınız ücrete ne diyeceksiniz. Size yeterli mi?
Mehmet Topuz : Aslında resmi olarak aldığım para az gözüküyor. Ama Erdem Kazan bana "İngiltere'de vergileri oyuncular ödüyor onun için sana resmiyette az bir miktar verelim, ben sana el altından fazla fazla veririm" dedi.:D Bende bunu duyunca takıma ve Erdem Hocaya bir kere daha ısındım.
Spiker : Yalnız orada yanlış var. İngiltere'de oyuncular vergi filan ödemez. Bu gibi işleri klüb halleder.:D:D.Neyse büyük geçmiş olsun. :D
Spiker : Sayın Lequi neler söyliyeceksiniz.
Lequi : Bilmiyorum. İyimi ettim kötümü hala kararsızım.
Spiker : İsteyerek gelmediniz mi yani Wigan'a.
Lequi : Hayır. Sadece sevgilim İngiltere'de yaşamak istediğini söyledi. Bende mecburen kabul ettim burada oynamayı.:D. Umarım sene sonunda küme düşmeyiz.:D
DİCA
Spiker : Sayın Dica Wigan gibi hatta Wigan'dan daha iyileri varken neden Wigan'ı seçtiniz.
Dica : Aslında bu sorunun aynısını Erdem Hoca bana da sordu ; "Piyasada senin gibi hatta senden daha iyileri varken neden sen ?" Hatta inanmıyacaksınız ama çaycı bile aynısını sordu. :D. "Tepside onun gibi hatta daha iyileri varken neden o çay" :D:D Bilmem anlatabildim mi.
Spiker : Ehehe evet gerçekten çok açıklayıcı :D.
Evet bu ilginç açıklamardan sonra Reading'in transferlerine yöneliyoruz.
READİNG
SAMBA
Spiker : Samba bey Reading'e transferinizden mutlumusunuz
Samba : Hedefim gol kralı olup büyük takıma gitmek.
Spiker : Yok mutlumusunuz diye sordum :D
Samba : Evet evliyim bir çocuğum var :D:D.
VALDİVİA
Spiker : Sayın Valdivia Reading transferi hakkında bir açıklama alabilirmiyiz
Valdivia : Brezilya'da o sıcağın altında oynamaktan iyidir. Ama şimdiden özledim Brezilya'yı.
Spiker : İyi ama zaten Brezilya'dayız.:D. Daha gitmediniz ki :D.
Valdivia : :D Pardon arkadaki kıza bamaktan sizi umursamı.... :D.Yani şey bak sıcaklara nasıl etki yapıyor :D:D.
PENNANT
Spiker : Sayın Penant bir açıklama alabilirmiyiz.
Pennant : Beni en zayıf anımda yakalayıp imzayı bastırdılar.
Spiker : Neymiş o en zayıf anınız.
Pennant : Gece 11'den sonrası. Genelde o saatlerde sızmış olurumda:D. Bana Chelsea'den geldiklerini söylemişlerdi.:D.Renklerde uyuşuyor ya.Neyse zaten kiralık geldim. Şafak 364:D.
BANEGA
Spiker : Sayın Banega ne diyeceksin transferin hakkında.
Banega : Murat Hoca hiç birşey söyleme dedi medyaya
Spiker : Bizden birşey olmaz canım. Sen merak etme bizimle konuştuğun Murat Hoca'nın kulağına gitmez.:D.
Banega : Tamam o zaman. Benim için geçiş dönemi olacak bu yıl. Kiralık geldim ya. Ayrıca madem Murat Hoca duymaz size söyleyeyim. Hocamızı hiç sevmiyorum. Defolup gitsede 1 yıl rahat oynasak bari :D:D.