Bayern:0 - ManU:1
Dk. 2, Rooney...
Printable View
Bayern:0 - ManU:1
Dk. 2, Rooney...
bayern 2-1 lyon 3-1 kazandı lyon artık turu bırakmaz bayern münih'te robben'in dönmesiyle ingiltereden turla dönecek inşallah..
İlk yarı çok kaçırdı ManU, Rooney sakatlandı ve çok kötü oldu bu durum.
Tebrikler Bayern ve Lyon :)
Tahminim Manu yarı finale çıkar. Ama dünkü maçta Bordeaux çok kaçırdı, yarısını atsaydı galip gelirdi herhalde. Lyon bu şekilde yarı finale çıksa bile elenir diye düşünüyorum. Dün, Real maçındaki kadar iyi oynamadılar bence. Bu adamlar her sene Real maçına Fb-Gs derbisi gibi özel bi psikolojiyle hazırlanıyorlar galiba :D
Barcelona fırtına gibi başladı. 15 dakika içinde rahat 3-0 öne geçmiş olabilirlerdi ama Almunia maça damgasını vuruyor şimdilik.
Şansa bak ya :D Ofsaytmış pozisyon.
Arsenal - Barcelona, müthiş maç oluyor.
İbrahimoviç'in golüyle Barcelona 1-0 öne geçti.
Arsenal'ı evinde bu kadar ezilirken ilk kez izliyorum, bu cümleyi yazarken 2-0 oldu, İbrahimoviç. :)
Milito'nun müthiş performansı sürüyo. 1-0 öne geçti İnter CSKA karşısında.
Birisi Arsenal eziliyomu demişti :D
Puyol kırmızı kart gördü. 2-2 oldu maç. Cesc attı penaltıdan.
Arsenal 2-2'yi yakaladı.Son 5 dakika müthiş olacak.
Arsenal 2-2 yaptı, Febragas penaltıdan attı. Puyol kırmızı kart gördü.
O dakika ile bu dakika arasında çok şey değişti. Demez olaydım, Barcelona galibiyeti oynadım. Son maça kaldı. =))
Maç 2-2 sona erdi.Muhteşem maç oldu, futbola doyduk resmen.
Bu maçtan sonra geLde TurkceLL Süper Lig maçLarını izLe haftasonu.. Peh.
ilk yarı müthiş oynayan almunia gollerde garip pozisyon hataları yaptı bence ilk golde nereye cıkıyosun arkadasım ikincide de ibra vurmadan yere oturmuştu bile:) walcott girerek maçı çevirdi diyebiliriz 1.0 çifte oynamıştım bende:)
Puyol - Pique yoksa Barcelona elenebilir..
aynı şekil fabregas, sakatlığı ağırsa arshavin ve gallas'da yok.
Pique ne asist yaptı yanlız ya. Adam Allah'tan stoper. :D
Fabregas golden sonra sakatlandı ve oyunda kalmaya devam etti. Bak ne fedekar adam falan denmesini mi bekliyordur nedir? Oldukça gereksizdi topal leylek misali.
10 kişi oynamaktansa adam yer kaplıyo topallayarak da olsa hucumlara katılıyodu 3 oyuncu değişiklik hakları dolmustu ben helal olsun dedim istese devam edemicem deyip cıkabilirdi
Valla ben o dakikadan sonra topa dokunduğunu görmedim. Çıkıp otursaydı bence olurdu.
fabregas'ın yapması gereken devam etmemekti bence sakatlıktan dönme süresi uzayacaktır sırf son 5-6 dakika sahada topallamaya kalktığı için
Ben de onu diyorum. Takımına yararlı olmak topallayarak sahada gezmek yerine sakatlığın çok daha uzun sürmemesine yardımcı olmaktır.
Mehmet Yıldızda Futbolcu Kamananda
Mehmet Yıldızda Geçen Sene Son Haftalarda Sakat Sakat Oynadı Şampiyonluk İçin Kamanan İse En Ufak Burkulmasında Değişiklik İşareti Yapıp Durdu Taraftara Sorun Kamananımı Daha ÇoK Seviyorsun Mehmetimi Diye Herkes Mehmet Der Ha Bu Sene Sakatlığı Uzadı Ama Mehmet Fedakarlık Yaptımı Ya
Fabregasda Bence Ve Kendince Doğrusunu Yapmıştır Helal Olsun Ona
Bir yeri kaçırıyorsun. Hafif sakatlığın vardır riske edip oynarsın maçlarda. Ameliyat olman gerekiyordur ertelersin sonra olurum diye sakatlık süren uzar ama o arada oynayabilirsin. Ama maçın 85. dakikasında geçen haftadan sakat olan zaten bir yerin çekerse ya da ne bileyim bir şey olur dizine üstüne basamazsan zorlamaman gerekir. Böyle olduğu için de taraftar seni sevmeyecekse bırak sevmesin kendinden değerli değil.
Neyse bana tuhaf, hatta salakça geldi Fabregas'ın yaptığı. Çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen. Ama o da Barcelona altyapısından yetişmiş Arsenal'de kaptan olmuş Barcelona'ya karşı gol atmış olmanın verdiği gazla sahada kaldı muhakkak. Ona da hak vermiyor değilim ama mantıklı olmalıydı.
Gerçekten muhteşem ötesi maç oldu :) Bende izlerken yoruldum resmen...
Ama 2 taraftada müthiş eksikler var 2.maç için...Merakla bekliyorum rövanş maçını. (Arsenal'de Gallas,Arshavin,Fabregas Barca'da Pique,Puyol yok)
Bayern-Manchester ve Lyon-Bordeaux maçlarının özetini henüz seyretme imkanı buldum.
Bayern biraz şansının da yardımıyla çevirmiş maçı bence.Old Trafford'da işleri daha zor.Manchester o maçtan rahat bir skorla turu geçer gibi geliyor bana.Ben de turu Bayern'in geçmesini isteyenlerdenim ancak.
Lyon-Bordeaux maçında bol poziyon olmuş.Zevkli bir maç geçmiş.Bordeaux daha çok pozisyon bulan taraf olmasına rağmen Lyon bulduğu şansları değerlendirerek avantjlı bir skorla kazanmasını bilmiş.2.maçta her şey olabilir ama Lyon tura daha yakın taraf.Sanırım ilk defa yarı final oynayacaklar turu geçerlerse.
Kalan 2 maçın özetini de seyrettim.
İnter'in evinde daha avantajlı bir skorla dönmesi daha iyi olurdu.Yinede bu turu geçeceklerini düşünüyorum.Yarı Final'de Barcelona ile eşleşirlerse kapasitelerinim çok üstüne çıkmaları gerekecek.Bu arada Milito'nun attığı gol çok güzel gerçekten.
Arsenal - Barcelona maçının özetini seyretmek bile mest etmeye yetti. Arsenal'in 2-0 dan maçı çevirmesi önemli ama yinede Nou Camp'ta turu geçecek skoru elde etmeleri çok zor gözüküyor.Belki Barcelona'nın önemli savunma elemanlarını olmaması şanslarını artırabilir;ancak kendi savunmasının göstereceği performansta önemli.Yedikleri gollerde savunma hataları çok büyük.
"Korktum!"
Arsene Wenger, ilk 20 dakikasını korku içinde izlediğini itiraf ettiği 2-2'in rövanşında Barcelona karşısında cesur oynamaları gerektiğini söyledi.
Wenger, 1-0 kazandıkları Wolverhampton maçından sonra basına yaptığı açıklamada, Barcelona karşısına ürkek çıkmamaları gerektiğini, yarı finale yükselmek için cesur oynamak zorunda olduklarını belirtti.
Barcelona'nın, Londra'da oynanan ilk maçtaki performansından çok etkilendiğini, özellikle ilk yarıdaki oyunun kendisini korku içinde bıraktığını ifade eden Wenger, ''Maçın ilk 20 dakikasında yerimde oturamadım. Sanki fırtına kopuyordu. O dakikalar çok zor geçti'' diye konuştu.
LigTv
Ibra rövanşta yok!
Barcelona ile Arsenal arasında Emirates'te oynanan ve nefesleri kesen maçta 2 gol birden atan Zlatan İbrahimoviç'in sakatlığı nedeniyle rövanşta forma giyemeyeceği açıklandı !..
Barcelona'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İbrahimoviç'in dün akşam Athletic Bilbao'ya karşı yapılan lig maçı öncesinde ısınırken sakatlandığı bildirildi. Açıklamada, yapılan muayenenin ardından İbrahimoviç'in sağ baldırında yırtık belirlendiği, futbolcunun Arsenal maçında oynamasının mümkün olmadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun, gelecek hafta Real Madrid ile yapılacak lig maçında da oynayamayabileceği kaydedildi. Londra'da Arsenal'le yapılan ve 2-2 biten çeyrek final ilk karşılaşmasında Barcelona'nın iki golünü de İbrahimoviç atmıştı.
LigTv
Barcelona iyice dağıldı. Puyol - Pique - İbra o maçta olmayacak oyuncular.
"Rooney olmasa da yeneriz!"
Manchester United'ın tecrübeli file bekçisi Edwin Van der Sar, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih'i yeneceklerini iddia etti. Van der Sar, Wayne Rooney oynasa da oynamasa da Çarşamba günü oynanacak maçta gülen taraf olacaklarını belirtti.
Bayern'le oynadıkları ilk maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen sahadan 2-1 yenik ayrıldıklarını hatırlatan Van der Sar, rakiplerinin mental açıdan çok kuvvetli olduğunu, yüksek fork grafiği tutturduğunu ifade etti. Van der Sar, Bayern teknik direktörü Louis van Gaal'in de takımı çok iyi motive ettiğini belirterek, ''Van Gaal, şansa yer bırakmaz. Son derece tecrübeli bir teknik direktör. Beni 23 yaşındayken Ajax'ın kalesine geçirmişti. Ona çok şey borçluyum'' diye konuştu.
LigTv
ilk 20 dakikada topla oynama barça %75 :D bakalım nasıl biticek maç.. şutlarda da 4-0 barça önde
edit: ne hikmettir ki arsenal golü attı :D 0-1
edit2: messi 1-1 dk 22
Messi 2-1 yaptı durumu. Tek başına dağıtıyor Arsenal'i...
Messi delirdi yine.
Ertem Şener olsaydı şimdi yine bu adam neyin nesi demişti. 2-1