biz bu futbolcuyu alamayız bence...
Printable View
biz bu futbolcuyu alamayız bence...
Gilberto hangi mevkide oynuyor? Forvet veya Ön libero ise tam Trabzon'un aradığı adamdır!
Marcelinho-Yattara-Gökdeniz-Gilberto mükemmel 4'lü olurlar. Bunların yanına birde koşan, bol bol gol atan bir forvet aldın mı.. Trabzon'u kimse tutamaz!
Trabzonspor, İnternacional'da oynayan Alex için harekete geçti. Brezilya takımına Eller artı 1.5 milyon dolar verilecek.
Bir Alex de Trabzon'a
İnternacional'da oynayan Raphael Alex ile anlaşıldı, sambacı cuma günü geliyor.
Trabzonspor transfer için rotayı yine İnternacional'da oynayan Raphael Alex'e çevirdi. Hertha Berlin'in Gilberto için istediği rakamı 4 milyon euro'dan aşağı indirmemesini bu futbolcuyu satmak istemedikleri şeklinde değerlendiren bordo-mavililer daha önce el sıkıştıkları Raphael Alex Meschini için yönetimden de "alınsın"
onayı çıktı. Yönetici Faruk Kanca imzayı her an attırabilir.
ANLAŞMALAR TAMAM
24 yaşındaki orta saha oyuncusu, oyun kuruculuğunun yanı sıra attığı gollerle de dikkat çekiyor. İnternacional bonservis olarak 3 milyon dolar isteyince Kanca, "Eller artı 1.5 milyon dolar verelim" teklifini iletti. Eller'in 500 bin dolar tutan bonservisiyle birlikte Alex'in toplam maliyet 2 milyon dolar olacak. Yıllık 850 bin dolar alacak oyuncunun cuma gelebileceği belirtildi.
Ve Musampa İstanbul'da!
Trabzonspor'un Atletico Madrid'den transfer ettiği Kiki Musampa bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Bordo - mavili takımın yeni transferini havalanında menajeri ve Trabzonsporlu yöneticiler karşıladı. Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Musampa, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Kiki sözlerine şöyle devam etti:"Türkiye'de ve Trabzonspor'da olduğumu için çok mutluyum. Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım"
Trabzonspor'un yeni transferi Kiki Musampa'nın yarın sabah saatlerinde Trabzon'a gideceği ve sağlık kontrollerinden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.
18.08.2006
Kaynak : DHA
MUSAMPA İSTANBUL'DA..
Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Atletico Madridli Kiki Musampa İstanbul'a geldi.. Havaalanında açıklama yapan yıldız oyuncu, Trabzonspor için elinden geleni yapacağını söyledi..
29 yaşındaki Musampa, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Trabzonsporlu bir yetkili tarafından karşılandı.
Havalimanında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, herşeyin daha iyi olacağına inandığını ifade eden Musampa, "Trabzonspor için elimden geleni yapacağım" dedi.
Futbolcunun menajerliğini üstlenen Mustafa Demir ise, Musampa'nın bu gece Trabzon'da olacağını belirterek, "Trabzonspor Kulübü yönetimiyle son kez görüşeceğiz. Anlaşma sağlanması durumunda yarın imza atacağız" diye konuştu.
Kaynak: Ajansspor
NOT:Laz asker aynı anda atmışız konuyu.Tesadüf işte :D
olsun kaynaklar farklı
Trabzonspor'un, Hollandalı oyuncu Kiki Kizito Musampa'nın transferindeki sorunları giderdiği bildirildi.
Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'a gelip anlaşmadan dönen Musampa konusunda süren görüşmelerin olumlu bir noktaya geldiğini ve herhangi bir sorunun bulunmadığını belirtti.
Futbolcunun menajeri Mustafa Demir ise Musampa'nın transferindeki pürüzlerin giderildiğini ve en kısa zamanda Trabzon'a gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını söyledi.
Musampa'nın gelişinin programlanmaya çalışıldığı, uçak bileti bulunması halinde yarın Trabzon'a geleceği belirtildi.
abi ne yapcaz biz musampayı alsınlar bi forvet...
Valla biz arkadaşlar aramızda Musampa yerine muşamba diyoz yere sereriz belki onu biraz espritüel oldu ama sol kanata iyi faydası dokunur bu adam da bi gidiyo bi geliyo alıştı Trabzona
Kiki musampa geldi gitti Mustafa keçeli trabzonda
Mustafa Keçeli ile her konuda anlaştık. Perşembe günü imzeye geliyor
nemi yapcaz orta alanda Hüseyin kazmasının daha fazla oynamasına dayanamıyorum top tekniği beyni 0.En düz oyuncuyu koy ondan daha ii iş yapar.İnş gelir MusampaQuote:
Originally Posted by nekop
1.si muşambayı yere anca sereriz o gelmiyor tekrarQuote:
Originally Posted by FM_M@niaC
2.si hak veriyorum sana bi de hüseyini kaptan yapmamışlar mı?
o allahın kazması dedigin adam şuan türkiyenin pas yüzdesi en fazla olan adamdır ki zaten kendisi trabzonun ve türkiyenin en iyi defansıf ortasaha oyuncusudur...Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
trabzon formsuz biri oynucu aldı tıpkı bir spor yazarınındedigin gibi muşamba yı aldı trbazon
iyi halt ettik valla iyi halt ettik musampaya ne gerek vardı marcelinho yıllarca herta berlinde solda oynadı burdada oynardı keske bi forvet alsaydık...
bu musampa nın ben bı kac macında dıkkat ettım ozelıkle adam dız boyunda yapılan ortalara ınanılmaz bır sekılde sert ve duzgun vuruyor ınsallah bızım macta bu sutlarını gormeyız
Mustafa keçeli de geldi aynı mevkiye
abi beni de çağırsınlar bari:D sol kanada
Sen kimsin ki çağırsınlar
bırak yaw 1 metre arayla bende pas atarım geriye oynayıp duruo futbol zekası yok bi uzun pas attığını gördünmü hiç?Quote:
anakonda 52 bende kezman a kezban diyorum ona bakarsan futbolculara takılabilir böle isimler
Quote:
Türkiye nin derken ligi kastediyosan Appiah...Kleberson..Aurelio gibi adamları unutup bunu demişin... eğer milli takımı diyosan Nuri Şahin... yine Aurelio.. hatta bence Selçuk vs gibi adamlar var hatırlatırım... Trabzonun en iyi defansif ortasahası dersen evet ona katılırm...
bide pas yüzdesi evet çok yüksek bence bütün paslarımı kaleci ve defansa atsam benimkide yüksek olur... biraz tarafsız bak ve gör Hüseyinin nasıl bir futbolcu oldunu sora TS a yakışıyomu yakışmıyomu karar ver;)
türkiye ligi derken sadece türkleri kastettim zaten selcukta hesüyin kadar iyi degil milli takıma gelince nuri genc ondan iyi bi oyuncu kabulümdür aurelio zaten aslen brezilyalı yani türk degil...
Musampa sözleşme imzaladı.
http://img124.imageshack.us/img124/6194/musambaxm9.jpghttp://img102.imageshack.us/img102/5071/musampaaid7.jpg
Kulübümüzün anlaşmaya vardığı Kongo asıllı Hollandalı oyuncu bugün resmi sözleşme imzaladı.
Sağlık kontrolünün ardından tesislere gelen Musampa burada Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Baturoğlu ve Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney’in katıldığı törende kendisini 3 yıl Bordo-Mavili renklere bağlayan mukaveleyi imzaladı.
İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Baturoğlu, Musampa’nın Ajax, Bordeux, Malaga, Atletico Madrid ve Manchester City gibi ünlü kulüplerde forma giydiğini hatırlatarak, son derece önemli bir oyuncuyu transfer ettiğimizi duyurdu.
Kiki Musampa da Trabzonspor gibi Türkiye’nin büyük kulüplerinden birine geldiği için son derece mutlu olduğunu vurguladı.Artık kendisi için yeni bir dönemin başladığını kaydeden Musampa, “Transferim için oldukça zor bir süreç yaşandı. Ancak bundan sonra tek hedefim çalışarak en kısa sürede hazır hale gelmek ve yeni takımıma faydalı olmak” diye konuştu.
Trabzonspor hakkında bilgi sahibi olduğunu kaydeden Musampa, “Burada Marcelinho, Yattara ve çok sayıda iyi oyuncunun oynadığını biliyorum. Bundan böyle Trabzonspor’un başarısı için çaba sarfedeceğim. Şu anda tek sorunum yorgunluğum” ifadesini kullandı. Musampa sol kanat haricinde defansif ve ofansif orta saha olarak görev yapabildiğini de sözlerine ekledi.
Bu arada Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, imzadan önce Musampa’nın tüm sağlık kontrollerinin yapıldığını ve oyuncuda herhangi bir tıbbi bulguya rastlanmadığını açıkladı.
Quote:
yyaaa bırak ltfn yaa... Hüseyin den bahsediyorz dimi... TS da sırıtan bi futbolcu... kafa vuramıyo bütün pasları geriye oynuyo... Selçuk eski haline dönsün ondan kat kat iyi... Mehmet Güven bile bu genç yaşına rğmen daha iyi... Ts yakışmıyo... daha kaliteli adamlar lazım... hee bide yanında ismini hatırlamıyorum biri daha var.. o adam Hüseyinden de beter... niye ortasaha ya sağlam birini alamıyolarki?
Musampa kimki alıp oynatıyosunuz..hiçbir yeteneği olmayan bir oyuncu trabzona geçmiş olsun..:confused:Quote:
Originally Posted by cengizvarts
helal yaa hele sükür dogru düşünen biri cıktı ne yapcaz biz musampayı bide anlamadıgım bunu alıcaktın mustafa keceliyi neden aldın boşa para verdik acıkcası acıyorum o paraya güzel bi forvet alınabilirdi...Quote:
Originally Posted by Juninho_paulista
tüm trabzonlulara hayırlı olsun
Kiki Musampa Atletico Madrid ten transferedildi...geçen sezonu premier ligde Manchester City de geçirdi ve birçok maçta oynadı...Musampa kalitesini kanıtlamış bir futbolcu...
trabzon un transferleri cok basarili ama teknik direktörleri yanlis secim onuda degistirseler takim cok super olcak..
bakalım ne olcak
Transfer sezonu bittiğine göre transfer sohbetleride bitmiştir :)