Benim soğuk su yavaştan ısınmaya başladı :D Hadi hayırlısı
Printable View
Benim soğuk su yavaştan ısınmaya başladı :D Hadi hayırlısı
Şeref Aydın şu ana kadar tek bir kez yanıldı diye biliyorum. Bu adam diyor sonra haber çıkıyor bu adam biliyor baya dediyse oldu bu iş. Drogba hayırlı olsun bence.
Drogba yalanmış beyler.
http://skorer.milliyet.com.tr/galata...38/default.htm
Alışveriş merkezi yerine internet sitesinden yalanlanamıyormuymuş ? Birde bunlar nasıl gazeteci ? Hem Ünal Aysal'ı yakalıyorlar,hem soru soruyorlar ancak fotoğraf yok.
bize yine kap nöbeti düştü :D
:D
Maliyeti yüksek cümlesinden maliyetini bildiğine göre demek ki ilgi var anlamnı çıkaralım hadi gönlünüz olsun, önümüzde de derbi olduğu için konuşmak istememiştir diyerek sinerjiyi sağlayalım. :)
Pek inanasım gelmiyor haberlere. Juve Drogba sesleri var hala Avrupa'da alıcısı var yani. Onlar da ŞL'de, daha göz önünde bir lig. Belki daha yüksek maaşı biz veririz ama Sneijder'den sonra yine yüksek maaşlı birini almak ne kadar mantıklı olur diye düşünür yönetim ve teknik heyet. 3 tane forvet var iyi durumda. Sneijder ve Drogba'da alınırsa kadroya ilk önce bu iki isim yazılır. Tek forvet oynasak diğerlerine, çift forvet oynasak Sneijder de varken nasıl defans yapılacak. Defans demişken bizim defans transferleri ne olacak. Yabancı sınırını nasıl halletmeyi planlıyorlar acaba. İsimler heyecan verici eyvallah da bunları düşünmeden de edemiyor insan.
Yaşını da hesaba katmadım ama Drogba bana göre 40'ına kadar oynar antrenmanlarını falan savsaklamazsa :D
İyi defans almak iyi defans yapmak anlamına gelmiyor, tıpkı iyi forvet almanın çok golcü bir takım olmak anlamına gelmediği gibi.
Bir dengesizlik oluşacak gibi gözüküyor, taktik bayağı değişir. Elimizdeki forvetler ile Drogba kıyas edilmez yalnız.
ftw yazmış birşeyler;
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1153210
Bir de hoca istiyormuş cidden, yemişim stoperini alabiliyorsanız alın Drogba'yı dediği söyleniyor..
Devre arasında stoper transferi zordur. Kimse elindeki adamı satmaz, satsa da çok iyi bir fiyata satar. 8 10 Milyon Euro isterler bence. Alınan defanslar da takımın düşünmediği vasat oyuncular olur. Man City'deki Kolo Toure'yi ayrı tutabiliriz buna.
.....hamit....selçuk.....melo......
Burak..............................sneijder
................drogba......................
Olur mu gençler? İnşallah :D
Granqvist yatti galiba.
Bence stoper transferi olmayacak Hakan Balta daha fazla sans bulacak bu sayede yabancı sınırına da takılmayacağız.
Amkspor @Amkspor
Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.
G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.
G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...
.Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.
inansak mı inanmasak mı bilemedik menajer otel falan baya ayrıntılı olmuş
Çocuklar sağlam kalsın, onların da hakkı Drogba'nın yardıra yardıfa gidişlerini izlemek. :D
Hadi inşallah,birde Granqvist bittimi süper olur.
İnsua Atletico Madrid'e gitmiş. Keşke elimizde tutmayı başarabilseydik, sol bek sıkıntımızı uzun yıllar gidermiş olacaktık. Adam gibide izleyemedik takımda , o sene başarısız takımda iyi olsada kalamazdı zaten orası ayrı konu.
34cimbom34 @34cimbom34
haberler doğru drogba geliyor
bana söylenen şudur aynen: anlaştık ufak bir pürüz var çözülmeyecek birşey değil
başka transfer olmayacak diyede eklendi
pürüz çözülürse drogba geliyor çözülmez ise stoper geliyor olay bu kısacası
Drogba gelirse stoper gelmeyecekmiş. Dany, Semih, Gökhan Zan var, Ujfalusi ne zaman iyileşir, nasıl döner belli değil. Her ne kadar Drogba da olsa stoper gelmeyecekse alınmasın diyeceğim, diyemiyorum. :D Hakan Balta alternatif olur herhalde 4. stoper olarak.
Olmadı Melo'yu stoper yaparız.Ujfa zaten Şubat sonu gibi döner.Altyapıdan yeni bir stoper çıkartırız hallolur ya :n:
Kewell' ın stoper oynadığı takımda Drogba hayli hayli stoper oynar :D
Pazar değilde pazartesi olmasın o : ))
----------------Muslera-----------------
Eboue-------Semih------Dany------Hakan
Hamit-------Selçuk---------Melo
---------------Sneijder------------
---------Burak------Drogba---------
Yalnız hem Drogba hem Granqvist geleydi iyiydi.
Edit:
Bizim duyumcu başka bir kaynaktan haber almış :n:
34cimbom34 @34cimbom34
granqvist ve drogba diyor bir diğer kaynak arkadaşlarrrrr
Irmak Kazuk bağlanacak birazdan, Sneijder süreci gibi olması için onun da Afrika'ya gitmesi lazım. :D
Drogba çok iyi sol bek oynar top kesmesi bindirmeleri filan çok kalitelidir isteyen barcelona-chelsea eşleşmesinin 2. maçını izlesin :)
Gelsinde 31 Ocak'ta gelse de olur sonuçta milli takımda zaten :D
Drogba gereksiz olur. Vasat üstü de olsa bir stoper alınmalı.
Stoper yada sol bek şart. Drogba lüks.
Şu Drogba' ya gereksiz demeyin yahu kendime küfredilmiş gibi hissediyorum :D
Drogba'ya burun kıvırmak nedir arkadaslar bir kendinize gelin :D Bence Riera kesik yemez. Oldukca iyi oynuyor çünkü. Hakan stoperde oynar Riera sol bekte devam eder.
Ayrıca bu kadro bana şu kadroyu anımsattı, tek eksik mevcut kadronun biraz ciğersiz olması alttaki kadroya göre.. :)
----------------Taffarel-----------------
Capone-------Bülent------Popescu------Ergün
Okan-------Suat---------Emre(Ümit)
---------------Hagi------------
---------Hakan------Arif---------
Toure ile Drogba birlikte gelsin, dertler bitsin. :)
Umarım Besiktas'ı yeneriz, üstüne keyif sigarası olarak Drogba'yi içeriz. Yeni Sneijder gibi heyecan mı başlıyo dersiniz beyler? (az önce Drogba'ya karşı çıkıyodum, şmdi ikna oldum)