Servet evine stoperlik neyine :p Gitsin yahu.Bünyem kaldırmıyor bu adamı nerden aldıysak..
Printable View
Servet evine stoperlik neyine :p Gitsin yahu.Bünyem kaldırmıyor bu adamı nerden aldıysak..
Servet varıyla yokuyla mücadele ediyo..ama ismael bouzid yedekte bekletiliyo ..yedekte duracak yabancıya ne gerek var ...madem yabancı hakkın sınırlı o zmn sahip oldugun bütün yabancılar ilk11 seviyesinde olmalı ki bu haktan en iyi şekilde yararlanasın..bizde carrusca kadroda yok bouzid müzmin yedek ..
ayrıca bouzid milli takımda sag bek oynuyomuş..madem sag bek istiyosun koy bouzidi..
Kalli’nin mactan sonraki aciklamalari
Nonda seçeneğimi artırdı
Nonda’nın transferinin bitip bitmediğini basın mensuplarına soran Alman teknik adam, ’’Evet’’ yanıtını alınca, ’’Bizim 3 ya da 4 tane iyi santrforumuz oldu demektir’’ ifadesini kulandı. Feldkamp, bugün iki santrforun da gol attığını kaydederek, ’’Rekabet her zaman oyunu üst düzeye getirir. Artık ben seçme şansına sahip olacağım. Nonda’yı biz seçtik. İlk önce onu göreyim. Takımımızı daha ileriye götürmek için neler yapabileceğini göreceğiz’’ şeklinde konuştu.
Savunma yönü güçlü oyuncu istiyorum
İsviçre’deki kamp çalışmalarından bu yana savunmanın sağına oyuncu almayı düşündüğünü dile getiren Karl Heinz Feldkamp, Uğur’un işini iyi yaptığını, ayrıca savunma yönü güçlü bir oyuncu transfer etmeyi istediğini söyledi. Feldkamp, Servet ve Song’dan birisinin sakatlık yaşama ihtimalinin kendisini düşündürdüğünü de belirterek, ’’Servet ve Song gibi çok hareketli, gidip gelebilen, defansif yönü iyi olan bir oyuncu arıyorum. Değişik pozisyonlarda oynayabilecek Linderoth gibi bir oyuncu almayı istiyorum’’ şeklinde konuştu.
Aynen katılıyorum ugur büyük macları kaldıramaz bence cok yönlü adam ihtiyac var:)
Emrah abi o zmn bende kalliye soruyorum Bouzid neden alındı.. ??
o kdr methedildi ama bir yararını göremedik henüz...emre aşıktan farkı ne acaba çok merak ediyorum..
Artık onuda kalii bilir çünkü resmi maclarda hiç izlemedik....Bouzid icin baska planları olabilir..
evet kallinin bi bildigi vardır demek dışında yapacak bişey yok :) neyse bekleyelim görelim..bouzid boş yere alınmış olamaz ;);)
Babamla konuşurken bana sürekli "Kalli boş iş yapmaz.Bir bildiği vardır mutlaka" diyor.Ne de olsa tecrübe konuşuyor.:n:
6yı tamamladık +1 olacak mı bakalım..
+1 bouzid:) hatta carusca...
Transfer acısından diyorsan bence bir oyuncu daha gelecek.......Kalli hatta cok yönlü adam istiyorum demiş..
Resmi siteden açıklama geldi...
Shabani Nonda Galatasaray'da
AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
Nonda hayırlı olsun kulübümüze. Umarım Biz taraftarları atacağı gollerle coşturmayı başarabilir... :)
olamaz ya, Kone Sevilla´ya gitmis...
Illaha Ingiltere´de oynamak isteyen adam Sevilla´ya gitmis...
Nilmar icin Napoli'de devrede.
http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=300963
Nonda'yı aldık. Koné de Premier lig dedi durdu, gitti Sevilla'ya :mad:
Nonda hayırlı olsun GS camiasına...
Nonda Transferı Benı Tatmin Etmıor Ama BekLeyip Gorıcez YanıLtcak İnşaLLaH Bizi.Yanına Chevanton GeLırse Tmmdır.Ama Oda Zor Bu Dakkadan Sonra YapıLmaz HeraLde Daa Transfr
Adnan Sezgin, Nonda’nın yeni yabancıları olduklarını belirterek, "Roma ve Nonda ile anlaştık. Kendisi ile yarın (bugün) 2 yıllık imza töreni yapacağız. UEFA’ya kadro listesi 1 Eylül’de teslim edilecek. Bir transfer daha yapmaya çalışacağız. Bu olmazsa Nonda son transferimiz olacak" diye konuştu. Sezgin son olarak, "UEFA’da iddialıyız, her maç bizim için önemli. 4 Türk kulübünün de, tur atlaması, ülkemiz adına sevindirici" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SaoLasın...
Chevanton oynadı mı AEK maçında?
Bouzid konusunda Kalli'nin bi bildiği vardır diyosunuz ama Serkan Çalık hazırlık maçlarında çok iyi oynadı ama oynatılmıyor..Dünkü maçta Hakan Şükür ve Ümit Karan'ın son 20 dakikada adım atacak hâli kalmamıştı ama Kalli hala onları oyunda tutuyordu..Barış Özbek'ten başka koşan yoktu dün son 15-20 dakikada..Neden değişiklik yapmıyor Kalli merak ediyorum..Bence Serkan Çalık'a şans verilirse forvette çok iş yapar..(Özellikle de ağır savunması olan takımlara karşı kesinlikle S.Çalık oynatılmalı..)
bence başka yabancı almazlar forvete. çünkü alınacak yabancı da forvette banko oynar. o zmn hakan ve ümit sürekli yedekte bekler. bi de serrkan var. diyelim yabancıyı yedekte bekletcek o zmn da yedekte 3 tane yabancı olacak.
Transfere gerek yok bundan sonra
Nonda'nın kalitesine ve kariyerine diyecek bir lafımız olamaz..zor liglerde iyi ortalamalar tutturan biri Türkiye liginde iyi işler yapabilir..ama ne olursa olsun 'ya tutarsa' kabilinden yapılmış bir transferdir..A.Sezgin'in sezon öncesi açıklamalarına tezat biçimde sonradan oluşturulan bir alternatiftir ve oldu bittiye getirilmiştir..Başarılı olmasını tüm kalbimle diliyorum...Umudum ve güvenim var ama transfer şekline ve samimi davranılmamış olmasına itirazım var..Tahmin ettiğim gibi Kalli savunma yönü güçlü defansın veya orta sahanın kenarlarında oynarken içeriyi destekleyebilecek joker özellikli birini istiyor( Ümit Davala tarzı)...aslında sene başı kadro analizimde gözardı ettiğim Barış Özbek bu iş için uygun görünüyor ama alternatif her zaman iyidir...Bu arada Servet bu ortamda biraz insafsızca eleştiriliyor..Dün maçta olanlar ne kadar yürekten mücadele ettiğini ve maça devamlı konsantre olmaya çalıştığını görebilrlerdi..lütfen önyargıları bir kenara koyup Servet'e biraz zaman tanıyalım....
Arkadaşlar meraklanmayın Kalli işini bilir...Serkan'a da Bouzid'e de sıra gelecek..şu an yerlerine oynayanlarla alınan neticeler olumlu..Gerets dönemi gibi zırt pırt kadroyu değiştirmez Kalli..oynattığı adama kendini göstermesi için yeterli süreyi verir,sabır gösterir...bu süre sonunda verim alamazssa alternatiflere görev verir ki bu süreçte fiziksel ve mental olarak bu adamları hazırlamış olur..dünkü maçta dikkat ettiyseniz Hakan son dönemlerin en mücadeleci topunu oynadı ve hatırlarsanız Kalli bir gün önce Hakan'ın da ismini sayarak bazı futbolcular daha iyi mücadele etmeli demişti...motivasyon sadece 'hadi aslansın v.s.' diyerek yapılmaz...bu anlamda Kalli akıl oyunlarıyla oynatmadığı kaliteli topçuları geleceğe dönük hazırlayacaktır endişelenmeyin..
NONDA’NIN bugün 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, gece geç saatlerde de 2. bomba patladı. Yönetimin, Sevilla’nın Uruguaylı golcüsü Ernesto Chevanton ile de anlaştığı öğrenildi. Chevanton’un da pazartesi günü İstanbul’da olması bekleniyor. Ancak bir aksilik çıkması durumunda, yabancı bir sağ bek ile transfer kapatılacak.
http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=131007
Allah'ım.. Ağlamak istiyorum:D
Chevanton haberi doğrudur inşallah!.. :p
inşallah dogrudur.bakalım gece yarısına kadar bıseyler olcakmı
Forvet alınır mı? Bence alınmaz ama eğer Chevanton'u getirebilecek durumdalarsa 1 dakika bile durmasınlar getirsinler.Çünkü Chevanton forvet'in dışında forvet arkası,sağ kanat ve sol kanatta oynayabilen bir oyuncu...
Nonda Almanya'da,İtalya'da ve Türkiye'de sağlık kontrolünden geçirilmiş,hiçbir sakatlığı yok.Sapasağlam...
Sıra Chevantonda
Nonda ile bugün sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'nın 27 yaşındaki forvetini de renklerine bağlamak üzere.
Nonda ile bugün sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla’nın 27 yaşındaki forvetini de renklerine bağlamak üzere
Santander devrede ama...
Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile bugün resmi sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, süper bir forveti daha kadrosuna katmak için olağanüstü hâl ilan etti. Galatasaray Yönetimi, Sevilla’nın 27 yaşındaki forveti Ernesto Javier Chevaanton Espinosa’yı gözüne kestirirken, ispanyol kulübünün idarecileri ile kıran kırana bir pazarlığa girişti. Sevilla Yönetimi ise, ilk etapta Chevanton’u, Racing Santander’e kiralamayı planladıklarını iletti.
Kone’yi aldıkları için...
Bunun üzerine Uruguaylı golcüyle temas kuran Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcudan olumlu yanıt aldı. PSV’den Galatasaray’ın da istediği Kone’yi transfer eden Sevilla, bu nedenle Chevanton’u göndermeye sıcak bakıyor. ispanyollar, başarılı forveti geçtiğimiz sezon başında Monaco’dan 9 milyon Euro’ya almıştı. Futbol A.½. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferin bitimine saatler kala, Sevilla Yönetimi’ni ikna etmeye çalışacak.
Yasin CAM
KariyeriSezon Takım Maç Gol
97-01 Danubio 57 49
01-02 Lecce 27 11
02-03 Lecce 30 16
03-04 Lecce 31 19
04-05 Monaco 27 10
05-06 Monaco 23 10
06-07 Sevilla 17 4
Kaynak:Fanatik...