ewet ben biraz şoktayım :D
Printable View
ewet ben biraz şoktayım :D
ya arkadaşlar görüyorumki beğenmeyenler var ama şunu bilin hem pazar olayı hemde adamın kalitesi ortada adamın bileği nerdeyse ronaldinho kadar iyi + olaya tribünlerdeki japon kızlarıda katarsak olay transfer diyebiliriz adam nike in japon pazarındaki en büyük kozu neden bizim formalarımızda satmasın ki japonların fanatiklik anlayışıda bi başka
hürmet kardes bu kadar abartma adamın 3 macınız izleyelim sonra konusurz
yapma ya o derece diyosun. Ama Carusca da geldi daha oynamıyo belki bu da kadroya girene kadar bi kaç maç geçer izlersin, sonra uyum sorununu da hallederse faydalı olur.Quote:
Originally Posted by hurmet
Bir de ben şunu merak ediyorum, bence Gerets'in de beklediği önlibero bu değildi. Yönetim tabi ki danışmıştır ama inşallah Gerets onlar sormadan önce verdiği listede alın demiştir İnamoto'yu yoksa yeni sorunlar çıkabilir....
Takımdan acaba nasıl soğuturlar?
Yok abi yok ne maça giderim bir daha ne Galatasaray için bir şey yaparım.. Büyük konuşmayayım ama biz taraftar olarak görevimizi yapıyoruz.. Yönetim bizim için bir şey yapmıyor..
Bunu yönetim 2 senedir yapıyor.. İsmi geçen hangi futbolcuyu aldı şuana kadar? Carrusca hariç Tolga, Okan bunlar fln nedir ya? Ben Gerets'in yerinde olsam ne kadar genç futbolcum varsa onunla sahaya çıkarım..
ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük
bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün
ya bu yönetim ya çok yalancı ya kendileride hayal görüyor çözemedim
abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...
ben gelen futbolcuya artık bakmıyorum..Quote:
Originally Posted by anakonda52
gelen futbolcuları gördük.. şu yönetimin getirdiği yabancı futbolculardan kaç tanesi takıma düzgün oturdu? Song ve İlic dışında?
Bundan 100 sayfa öncesine gidelim.. 100'lerce transfer var.. Hangisi oldu? Bizi kimsenin kandırmaya hakkı yok..
inamotoyu aldık die ile kıyaslarsan die yi tercih ederdimQuote:
Originally Posted by nekop
ne die si yapma yaa sanki die bu sene oynadı o hep kadro dışı burak biraz sabredelim
Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.
İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.
Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.
ya arkadaşlar adamın son durumu gayet açık japon milli takımında 3 maçta 20 dk ingiltere 1.liginde (premier lig değil) 3 maçta 30 dakika
Adam her gittiği takımda 1 sene kalmış, doğru düzgün forma şansı bulamamış.. Biz dünya yıldızı istemiyorduk ama bu adamıda beklemiyorduk..
cok katılıyorum biraz sabredin yawwwwwQuote:
Originally Posted by dick
Bence de biraz sabır gerekli.
bekleyelim peki.. bakalım neymiş, kimmiş, neler yapıyormuş hep birlikte görelim..
sabır diye diye çatladık zaten
Adnan Sezgin, Inamoto ile her konuda anlaştıklarını söylemiş. Bir haber sitesinde okudum.
Hayırlı olsun, süper bir transfer yaptı Galatasaray. Biz almalıydık bu adamı, aranan kan bence. Orta sahada dinamo gibi çalışıyor. Vogel ve Gravasen'e 10 basar. Süper adam aldı GS, helal olsun, beklediler ama sonunda değdi. Yönetim akıllanmaya başlamış, iyi transferler yapmaya başladı, Carrusca ve Inamoto ile. Hayırlı olsun tüm Galatasaray camiasına, çok iyi transfer bence ;)
Tepki toplayabilir belki görüşlerim, ama bence bir izleyin adamı, çok savaşçı biri. Şimdiden burada adamı eleştirmeyin. Çıksın, oynasın. Beşiktaş maçında da oynar, Delgado'yu falan çok iyi tutar. Adam yıldızlaşırsa eğer, ben haklı çıkarsam, yönetimi tebrik edersiniz ;;)
Fulhamda oynamış biri premier lig tecrübesi var yani.Hatta çok şık bir golü var Man utd'ye.Youtube'da bir videosu var yetenekli bi futbolcu olduğu belli.Hem defansif hem ofansif olarak önemli olan istikrar yakalaması.
hadi bakalım artık bu adamla neler olucak belkide takım oyununa uyum sağlar işimize yarar bellimi olur...hayırlısı olsun diyip takımımıza sahip çıkmaktan başka şansımız yok...bizimkiler futbolcu almayacaktı ama gerets ısrarla adam istedi hatta adam alınsın diye 2-3 maçı verdi resmen yönetiminde yapacağı pek bişey kalmadı...
en iyisi bekleyelim söyle ligde 4 veya 5 mac sonra konusuruz bu kadar elestiri yeter şimdiden gelcek hafta oynanacak lig macını bekliyorum bu hafta lig de yok kısa süre uyum sorununu atlatırQuote:
Originally Posted by ermoon
oh be nihayet bana katılan cıktıQuote:
Originally Posted by eGowiCh
görcez bakalım tebrik edecekmiyiz inşallah utandırır beni ama hiç umutlu değilim
Arkadaşlar, takımınızın yönetimini LÜTFEN suçlamayın!
Çünkü yönetim suçlu değildir. Neden mi?
Galatasaray'a ön libero olarak Gravesen, Maniche, Somoza, Vogel gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.
Fenerbahçe'ye Crespo, R.Carlos, Campbell, Capello gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.
Beşiktaş'a Boumsong, Edmilson, Luciano, Cygan, Ze Roberto, Gustavo Nery gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.
Çıkıp yönetimden biri şu ismi transfer edeceğiz dedi ve sonra alamadı mı? Hayır. Bunlar basının uydurmasıydı.
Basın tüm taraftarları büyük beklentiye sokup, sonra hayal kırıklığına uğratan, yönetime düşman eden bir şeydir.
Suçlu kulüp yönetimleri veya yöneticileri değil ADİ BASINDIR!
İNAMOTO DOSYASI BUYRUN HEPSİNİ OKUYUN
Yıl 2002
Cimbom, Japon İnamoto`yu alıyor
Japonya`da forma satmayı planlayan Sarı-kırmızılı kulüp, genç golcü için kulübü Arsenal`le temasa geçti.
Galatasaray, Japonya`nın genç golcüsü Junichi İnamoto`yu almak için girişimlere başladı. Dünya Kupası`nda Japonya forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ve Rusya`ya attığı gollerle Avrupa`nın transfer gündemine girmişti. İnamoto, geçen sene Japonya`nın Gamba Osaka takımından İngiltere`nin Arsenal kulübüne transfer olmuştu. İLK JAPON FUTBOLCU OLACAK İngiltere`ye giden ilk Japon olarak tarihe geçen golcü futbolcu, G.Saray`a gelmesi halinde de Türkiye`de futbol oynayan ilk Japon oyuncu olacak. Fatih Terim`in onay verdiği İnamoto`da kararlı olan Sarı-kırmızılı yönetim, Japonya`da büyük bir forma satışı yapmayı hedefliyor.
futbolu iyi bilen belki haberi hatırlar
Yıl 2006 İnamoto Galatasarayda...
BİR BASKA YAZI BUYRUN OKUYUN
Inamoto 2001 yılında transfer olduğu Arsenal' de takıma girmekte zorlanınca Fulham' a verilmiş. Fulham' da başarılı iki sezon geçirdikten sonra milli maçta çok ağır bir sakatlık geçirmiş. Fulham bu nedenle tekrar sözleşme imzalamamış ve Inamoto Osaka takımına geri dönmüş. Bunun hemen ardından Premier League' e yeni yükselen West Bromwich Albion' a transfer olmuş, ancak sezon öncesi kampında göze giremeyince The Championship(2.lig) takımlarından Cardiff' e kiralanmış. Sakatlığının tamamen geçmesi ile performansını yükseltmiş ve 2005 Mart ayında West Bromwich Albion onu geri almış. O tarihten itibaren düzenli olarak maç kadrosuna girmiş.
Özellikleri içinde öne çıkan yüksek pas yüzdesi ve top çalma kabiliyeti. Hatta İngiliz' lerin deyimi ile ''hard-tackling midfielder''. Bu özelliğini çok övüyorlar. Okuduklarıma göre, özellikle rakip takım hücuma çıkarken kaptığı toplarda hızlı nokta paslar atarak takımını atağa kaldırıyormuş.
Otoritelerin onun hakkında yazdığı yazılarda ise, yaşadığı sakatlıklar nedeni ile bu güne kadar istikrarlı bir grafik çizemediği ancak yetenekleri üst düzeyde bir futbolcu olduğu belirtilmiş. 2005 yılında FIFA Magazine tarafından kendisi ile yapılan röportajda, en üzüldüğü şeyin geçirdiği sakatlıklar nedeni ile bir türlü kendisini gösterememesi olduğunu söylemiş.
Son sözleşmesini yıllık £200.000- karşılığında ve maç başı olarak yaptığı da belirtilmiş.
BİR BASKA YAZI OKUYUN,
4 Kasım 2005'te FIFA'nın resmi yayın organlarından FIFA MAGAZINE dergisinin sorduğu sorulara yanıtları..
1) Futbol senin için ne anlam ifade ediyor?
Bir rüya
2) Çocukken hangi takımı tutardın?
Hep Gamba Osaka’lıydım. Hatta Japonya Futbol Ligi profesyonel olmadan önce kulübün ismi Matsushita’ydı; o zamanlardan beri tutarım.
3) Hayatta hiç “idol”ün oldu mu?
Pek sayılmaz
4) Sana göre şu anda dünyanın en iyi oyuncusu kim?
Zinedine Zidane
5) En etkili futbolu sence hangi takım oynuyor?
Barcelona
6) Futbolda yaşadığın en unutulmaz an?
8 Haziran’da Bangkok’ta Kore’ye karşı oynadığımız ve 2006 Dünya Kupası Vizesini aldığımız maç.
7) Futbolda yaşadığın en büyük hayal kırıklığı ne oldu?
Sakatlıklarım ve bu yüzden oynayamadığım maçlar.
8 ) En sevdiğin müzik türü?
Hip-hop
9) En çok beğendiğin kitap?
Moda dergileri
10) En beğendiğin film?
“Dünyanın merkezinde aşk için ağlamak” adlı Japon filmi.
11) En beğendiğin şehir?
Londra
12) En sevdiğin yemek?
Karpuz
13) En çok zaman ayırdığın hobin?
DVD izlemek
14) Dünya tarihinde en etkili şahsiyet sence kim?
Özellikle bir isim veremem ama dünyada insanların kalbine giden yolu bulan ve onların rüyalarını süsleyen insanların hepsi.
15) En güçlü yönlerin?
Pozitif ve şen-şa**** olmam
16) En büyük zaafın?
Oldukça inatçı bir kişiliğimin olması
17) Bir kadında aradığın özellikler?
Sakin bir tarz, sıcak bir kalp ve tatlı bir mizaç
18 ) Erkekte?
Güvenilirlik ve cesaret
19) Paranı en çok nelere harcıyorsun?
Yemeklere…
20) Neden korkuyorsun?
Dünya sosyal bakımdan bir kargaşaya sürüklenirse insanlar futbolla daha az ilgilenmeye başlayabilirler.
21) Dünyanın geleceği hakkında ne düşünüyorsun?
Herkes için daha barışçıl bir dünya olacağını ve insanların futboldan daha zevk alacağını umuyorum.
22) Senin için “güzellik” ne anlama geliyor?
İnsanın bir şey hakkında güzel hisler duyması kafası ve ruhu sayesinde olur. Bazen doğa ve kadınlar da bunu sağlayabilir.
23) Tatillerde nereye gitmek istersin?
Okinawa’ya (Japonya)
24) Kimle tanışmak istersin?
Hayatımın partneriyle; umarım yakında tanışırım.
25) 2006 Dünya Kupası’nı kim kazanacak?
Japonya!
İNANMOTONUN YILDIZININ PARLAYISI OKUYUN
Inamoto, Nagoya Grampus Eight'te oynarken Wenger'in gozune carpiyor ve onu Londra'ya cagiriyor.. Ilk planda Wenger onu tekrar Gamba Osaka'ya kiralayip performansina gore hareket etmek istemektedir.
Ama Inamoto'nun Londra'ya gelisi 100lerce gazeteceyi birlikte getirmis ve bu olay Japon'yada inanilmaz bir yanki uyandirmistir, Wenger bu durumdan etkilenir ve onu daha cok reklam amaci ile 4 yilligina Arsenal'a getirir.
Wenger'in Inamoto'nun transfer edildigi gunki konusmasi: Inamoto'yu transfer etmek icin fazla dusunmedim, onun nekadar iyi bir karaktere sahip oldugunu cok iyi biliyorum ve cok guclu bir mentaliteye sahip oldugu icin onu 4 yilligina Arsenal'a getirdim' seklindedir.
Ama hersey Inamotonun istegi dogrultusunda gitmemektedir. Arsenal'da sadece 4 kez forma giymistir, bunlarin 2sinde yedek soyunmustur.. Inamoto bir aciklamasinda Londra ekibinde kalmak istedigini ancak daha fazla oynamak icin baska bir kulube gidebilicegini soylemistir. Bu aciklamasindan bi kac ay sonra Fulham'a transfer olur.....
BUNLARI OKUYUNCA YORUM BEKLİYORUM
Basın o uyduruk haberleri yazmasa o sayfaları okuyamazdık.. yönetim geçen sene Pires'de sona yaklaşmıştı olmadı buda basının suçu değil.. Yönetimde açıklama yaptı zaten bu konuda.. kimi transfer etmek istiyorsak ya gelmiyorlar, ya da bonservisi yüksek diye..
Neyse değişik bir futbolcu forvet, ön libero hatta kalede bile oynar.. bakalım izleyelim
adam hiphop çı çıktı sevdim bunu :D
düşünsenize Hasan ve Necati kavga ediyor ve Inamoto onlara bir güzel karate yapıyor :D :D
bu arastırmaları yapcam diye anam aglıyor lütfen yazıları sizde okuyun inamotonun neyi sevdigini ögrenin
Tam bir sokak futbolcusu.Tekniği çok iyi.
Evet değişik bir futbolcu. 2002'deki haberde golcü futbolcu diye bahsediyor. Faydalı olur umarım.....