Para olsa yine carcur edilecekti.Etmeyen Baskan varmi ?
Printable View
Ferdi Tayfur Beşiktaş'ta! :icon_eek:
Şaka bir tarafa, ücretler genel olarak makul bence. Gereksiz bazı futbolcular gidince (Holosko, M.Akyüz, M.Akgün gibi) ve 2 milyonun üzerinde para alan futbolcular da indirime giderse geçen senelere göre oldukça uygun maaşlar çıkacak ortaya. Q7'nin parasını 3'e indirip, Almeida'nın parasını da en kötü ihtimalle Fernandes ile aynı meblağlara çekebilirlerse, denge de tamamen sağlanmış olur.
Dogruysa Mendes pis kazik atmis bize...Quote:
Mendes’ten 1 Değil 5 Kazık!
Yönetim Aybaba’nın kadroda düşünmediği oyuncuların hepsine takım buldu. Ama Portekizli menajer bu oyuncuların Beşiktaş’tan ayrılmasına engel oldu.
Beşiktaş’ta herkes 2 bin TL alan Emre Özkan’ın 700 bin TL’lik İBB teklifini reddedip kadro dışı kalmasını konuşuyor. Ancak Kara Kartal’da çok ilginç bir gerçek ortaya çıktı. AKŞAM yaptığı araştırmada Emre gibi 5 futbolcunun kulüp bulunmasına rağmen gitmediğini belirledi.
TFF kayıtları ve transfermarkt bilgilerini inceleyen AKŞAM, Quaresma, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Atınç Nukan ve Emre Özkan’ın menajerlerinin Jorge Mendes ve ortağı Ahmet Bulut olduğu detayıyla karşılaştı. Kulüp bulunmasına rağmen gitmeyen 5 oyuncunun da menajerlerinin aynı olması tesadüf müydü?
ALICISI VARDI
Beşiktaş cephesi bunun tesadüf olmadığını düşünüyor. Çünkü yönetim kulübe en büyük mali yükü getiren Quaresma’ya hem Rusya hem de Meksika’dan 3-4 tane müşteri buldu. Ancak Q7 bunların hiçbirine gitmeye razı olmadı. Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon 750 bin TL kazanan Quaresma’nın gitmesine Mendes’in engel olduğu öne sürüldü.
Aynı şekilde Mersin İdman Yurdu ve Rize’nin talip olduğu Tanju ve Burak da bu kulüpleri reddetti. Rizespor genç stoper Atınç Nukan’ı da istedi ancak bu oyuncu da Karadeniz ekibine gitmeye yanaşmadı.
AYNI TAVANIN BALIKLARI
Gökhan Süzen’le takas için İBB’ye verilen Emre de ‘gitmem’ diye diretince takas yattı. Bu oyuncuların hepsinin satış hakları Mendes’in ortağı olduğu Gestifute ve onun Türkiye’deki temsilcisi Ahmet Bulut’un şirketi Foot&Ball’ın elinde.
Emre ile bu konuda görüşme yapan Yönetici Tamer Kıran, ‘Menajerin mi gitmeni istemiyor’ diye sordu. Ancak Özkan bu soruya ‘Hayır, benim kararım’ karşılığını verdi. Elde kalanların yıllık maliyeti 4 milyon 574 bin lira.
Kaynak: http://www.bjkgazetesi.com/2012/09/0...#ixzz28dYlqD2o
Zaten yıllardır ne geliyorsa menajerlerden geliyor başımıza. Bir türlü kurtulamadık şu kan emicilerden.
Yönetim de melek değil tabii.
Menejerlerin oyuncular uzerinde bu kadar etkisi varmi?
Quaresma'nın Meksika'ya gitmeyi reddetmesinin sebebinin menajeri olduğunu hiç zannetmiyorum. Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum zaten biraz içi boş bi haber olmuş gibi. Ama doğru olur mu olur, şaşırmam.
Mantıklı değil.
Hazırlık Maçında Boluspor'u Batuhan , Erkan , Olcay'ın Golleriyle 3-1 Yendik
Boluspor maçinin ilk 11'i
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...08279433_o.jpg
Hazırlık maçı bile olsa galibiyet güzel. :icon_smile: Gençlerin oynaması ve iyi performans göstermesi, daha da güzel. Erkan Kaş da, atmış golünü nitekim. :k:
Bu arada, Batuhan'ı da kaptan olarak çıkarmışlar sahaya. Vay be!
Geçen sezon Q7, Simao, Almedia gibi isimlerle Bolu'ya rezil olmuştuk. Şimdiki gençler ve A2 oyuncuları ile çok rahat yeniyoruz. Aradaki fark takım ruhu, kazanma azmi, inanmak, hırs vs. Böyle devam edin kartallar !
Bende çok ümitliyim. Geçen sene takım yıldızlar karmasıydı ama 22 puan fark yedik. Bırakalımda gençler oynasın. Zaten en kötü 4. oluyoruz, bari geleceğin takımının iskeletini kuralım, bu takıma sahip çıkalım, varsın bu sene şampiyon olmasın ne yazar, en azından gençler birbirine alışır ve gerçek takım ruhu ortaya çıkar.
Geçen sezonun ilk yarısında gayet iyiydik bence. Ne zaman Hilbert ve Quaresma aynı anda sakatlandı, o zaman takım büyük bir hızla düşüşe geçti.
Geçen seneki Boluspor maçıyla dün oynanan maçı karşılaştırmak pek mantıklı gelmedi bana.Sonuçta biri resmi maç,biri hazırlık maçı.Ayrıca geçen sezonki maçta net pozisyonlardan yararlanamamıştık.Atamayana atarlar olmuştu.
Yanlış hatirliyorsun Şems. Doğru düzgün pozisyonumuz dahi yoktu.
http://www.youtube.com/watch?v=f9D0uRlvmTg
Nasıl yoktu yahu maçın özetini izlediğim kadarıyla %100 beş net pozisyon kaçmış.
Pozisyon bazında yanlış hatırlamışım demekki ama bu maçı çok net hatırlıyorum kanser olmuştum 90 dakika. Pozisyon olarak da %100 diyebileceğimiz 3 tane var bence ve 90 dakikada kıt kanaat girdik o pozisyonlara. Hilbert , Pektemek ve son dakikada Holosko sayılabilir bunlara. Bolu'nun pozisyonları pek yansıtılmamış özete :)
Neyse artık geçti gitti. Evet resmi bir maçla hazırlık maçını kıyaslamak elbette çok sağlıklı değil ama arada bariz bir istek , azim farkı olduğu aşikar. Bunu yine geçen sene kazanmamız gereken ve ilk yarısını zannedersem tek şutla kapattığımız ve tabii ki yenemediğimiz Karabük maçından da görebiliriz. Geçen haftaki maç yarım saatte bitti.
Gürkan Aksu 17059 @AksuGurkan
Denetim raporu bu gun yonetim kuruluna teslim edildi incelendikten sonra aciklama bekliyoruz kisa bir surede
@erginaslan
Denetim raporu kulübe teslim edildi. Top kulüpte..
9-10 arası rıdvan simsek tanju kayhan burak kaplan ve emre ozkan abimle halisahadaydim. Kulübe küsmüş gibiler sanki. Bilemiyorum işlerini iyi yapmadiklarindan mi yoksa emeklerinin karşılığını alamadklarindan mi..
Valla bi tek emre abim bizdeydi 3 tane topcuya karşı savastik direndik berabere bitti :D
Boluspor maçinin golleri:
http://www.youtube.com/watch?v=l1Y4-Jbdnjk
Batuhan'ın golü güzelmiş.
Yalanlandı
Beşiktaş davayı kaybetti! Büyük zarar!
Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam eden bir davası sonuçlandı. Siyah-beyazlıların çıkar neticesinde ciddi bir rakam ödemesine karar verildi.
13 Eylül 2012 Perşembe - 18:07
DHA
Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam Aktif Yatırım şirketi ile ilgili davası sonuçlandı.
Siyah Beyazlı kulübün dava sonucunda Aktif Yatırım'a 6.095.874,40 Dolar ve bu bedelin 10 Kasım 2006 yani 6 yıllık faizini ödemesi kararlaştırıldı.
Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü şu açıklamayı yaptı:
"Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.'den KAP'a özel durum açıklaması şöyledir:
Aktif Tanıtım'la (Aktif) Şirketimiz arasındaki davanın bugün yapılan karar duruşmasında, Şirketimiz aleyhine açılan davanın kısmen kabulüne, Davacı Aktif'in 6.095.874,40 USD tutarındaki müspet zararının dava tarihinden itibaren (10 Kasım 2006) 3095 sayılı kanunun 4.a maddesi uyarınca işleyecek faizi ile birlikte Davalı Şirketimizden tahsiline fazlaya ilişkin taleplerin reddine, Şirketimizin açtığı karşı davanın ve birleşen davanın Şirketimiz açısından reddine karar verilmiştir. Şirketimiz karara karşı temyiz yoluyla Yargıta'ya başvuru yapacaktır.
31.05.2012 tarihli mali tablolarımızda söz konusu davaya ilişkin toplam 11.228.933,93 USD karşılık ayrılmıştır."
rakamı gördüğümde tek kelime dedim.. ufff
Bir kişi bir kurumu bu kadar mı zarara sokabilir ya ? Yahu nasıl oluyorda bu kadar başarısız, beceriksiz bir adam futbolun başında duruyor anlamak mümkün değil.
Halının altından pislikler çıkıyor.
Amanın paraya bak..
Beşiktaş:5 Beylerbeyi:0
Futbol Takımımız, hazırlık maçında Beylerbeyi’ni 5-0 yendi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız, Cenk, Escude, Ersan, Koray Yıldız, M. Demirci, Kadir Arı, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hasan Türk, Almeida, M. Himmet Ertürk onbiriyle başladı.
İlk ciddi pozisyonunu 8. dakikada Almeida ile yakalayan ekibimiz, baskılı oynadığı mücadelede Portekizli golcüyle 23. dakikada öne geçti. Erkan Kaş’ın soldan getirdiği topa son dokunan isim Almeida oldu (1-0). 33. dakikada havadan gelen topu ceza sahası içinde kafayla indiren Almeida’nın topuna Mert Aktaş sert vurdu ve ilk yarı 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi.
İkinci 45 dakikada da baskılı oyununu sürdüren takımımız, 52. dakikada Olcay’ın taşıdığı topa dokunan Almeida ile durumu 3-0 yaptı. Muhammed Demirci’nin pasına hareketlenen Oğuzhan’ın ara pasına hareketlenen Holosko 65. dakikada skoru 4-0’a taşıdı. 82. dakikada Hilbert’in ortaladığı topu filelere gönderen Olcay karşılaşmanın skorunu ilan etti (5-0).
Yıldırım Demirören'in yatacak yeri yok. Bide ülke futbolunun başında bu adam var. Şaka gibi.
pele96
Yıldırım Demirören ile bir akrabalığın var mı ?