sevgili yöneticiler artık maçın başlıgını açın da millet oraya ayzsın. FB ya da GS sohbet alanında maç konuşuyoruz :)
Printable View
sevgili yöneticiler artık maçın başlıgını açın da millet oraya ayzsın. FB ya da GS sohbet alanında maç konuşuyoruz :)
Aziz Yıldırım'lı bir karoegrafi var arkadaşlar.Tam göstermedi ama kırmızı bi perde filanda var meraklanmaya basladım.
nerden gördün kareografiyi
maçkonusu açılsın artık
Özetlemek gerekirse :
Gece 02:00 'de KFY grubu twitterden "Floryayı bastık" şeklinde TT yaptı ama olay yalan çıktı. Bunun üzerine 03:00 civarı uA Samandırayı ve Kadıköy'ü gerçekten bastı.
Herhangi bir yeri basmak sizin için önemsiz birşeyse tartışmanın zaten manası yok. Ama her iki grup içinde önemliymişki birisi TT yapmış diğeride buna karşı saldırı yapmış.
Baskın da diyebiliriz. Ona mı takıldın :D
ya şu sidik yarışını bırakın artık yeter ya :D
kareografi çok bomba olucak arkadaşlar
Kalabalık gruplarla karşıkarşıya yapılan kavga videolarıda mevcut iki tarafında. Ama buraya koyupta saçmalamanın bir manasını yok. Geceki olaydan bahsediyoruz.
Koreografinin bir kısmı
http://img29.imageshack.us/img29/400...b29ceaavem.jpg
Kım o resimdeki ya ben çıkaramadım :D :D
@salvio
taraftar makasla perdeyi kesiyor arkasından Aziz yıldırım çıkıyor :p üstte arkadaş perde lafı yapmıştı böyle birşey sanırım :)
Aykut Kocaman sanırım.
Güzel güzel diğer tribünlerde yapıcakmış maroton üstte her zamanki gibi herkez haddini bilecek yazar :D
Aynen her tribünde bir gösteri olacak
Vay arkadaş dün gece böyle bi olay oldu diye mutlu olan insanlar var. Saha içinde takımı desteklemek, bi yeri yırtılana kadar bağırmak, doğru olan saha dışı olaylar kadar saçma bi durum yok şu futbolda.
Kortejini yapar yürürsün stada, yada toplanırsın bi alanda rakip takımı anarsın istediğin gibi ama gecenin bi köründe Samandıraya, Floryaya, Kazana gidip şunu yaptık, bunu yaptık filan demek cidden çok çocukça.
o zihniyette olanlar şuan mecdiyeköyde kadın ve çoçuklara saldırıyormuş futbol bu değil
Ben sadece Galatasaray'ı kastederek yazmadım bunu aynı şeyler Fenerbahçe için de geçerli. Dün gece ikisi de TT olmuştu. Yapıldı, yapılmadı o kısım çokta önemli değil. Ama yapılmış gibi sevinen böyle birşey yapıldığı için mutlu olan yüzlerce Fenerbahçe taraftarı da var.
sagdan soldan duyma haberler bunlar kaynak lazim :) ki galatasaray taraftari asla oyle birsey yapmaz.
10 yıldır derbileri takip ederim bu kadar heyecanlandığımı daha hatırlamıyorum su maç artık başlasa :D
yani tamamını görmeden değerlendirmek yanlış olur ama güzel bişey olacağı belli
Zaten şu an pek birşey ifade etmiyor. Bana burada söylenenden farklı birşey çıkacakmış gibi geliyor.
gülen yüz ve ağlayan yüz var orda bişeyler tahmin ediyor ama :D
kaç yıldır bizimkiler kareogragfi dersi veriyor tribünde. öğrensin artık sizinkilerde yavaş yavaş bu işi :) Akşam güzel görüntüler çıksın,hatta kareografi iel rakiplere takılsın FB taraftarı ve insanlar bunlarla eğlensin yeterki. yeterki yaralamalı,sakatlamalı olaylar çıkmasın.
aman yeni tartışma konusu açma şimdide burda kareografi kaygası olmasın :D
Hocam Fener'in hakkını yeme bu konuda kendimi bildim bileli çok güzel kareografilere imza atıyorlar.Sen denk gelmemişsindir büyük ihtimal.
bizim karagofimiz sizin karekökünüzü döver :D
artık daha fazla duramıcam bi çarşıya pazara gidp bakıyım kim napıyo :D
Koreografi konusunda Türkiyenin en iyisi Galatasaray'dır bence. Eminim böyle düşünene Fenerlilerde vardır. Ama bu siz koreografiyi hiç beceremiyorsunuz anlamına gelmez. Örneği ben Di canio'nun avatarındaki koreografiyi çok beğeniyorum :)
Sakin olun arkadaslar kozlarinizi mac bitince paylasin :D