hoca listesini 1 hafta sonra vercekmis bugun unal aysal soyledi bakalim listede kimler olcak benim tahminim turk oyuncular daha çok olcak gibi.
Printable View
hoca listesini 1 hafta sonra vercekmis bugun unal aysal soyledi bakalim listede kimler olcak benim tahminim turk oyuncular daha çok olcak gibi.
Melo'nun fedakarlık yapması lazım demiş başkan umarım yapar da çok uzamadan bitiririz işi...Zaten Juventus'un zorluk çıkaracağına pek ihtimal vermiyorum iş Melo da bitecek gibi...
bunu cidden söyledi mi?
yuh yuh yuh. yuh kere yuh artık.
koca sezon bir gıdım uğraşmamışlar, üstüne sezon bittikten sonra da 2 hafta geçiyor, daha yeni transfer stratejisi oluşturacaklar.... daha bunun euro 2012sini falan saymıyorum....
ondan sonra bizim niye bir şampiyonlar ligimiz yok , başkan bize neden avrupada kupa getirmiyorsun ? diyip ağlarız...
Yok artık. Nerde açıklama ?
Delinin biri kuyuya taş atmış yine, bizde çıkaramayacağız anlaşılan. Melo haberi uydurmaymış, Sabah gazetesinde yazıldı, sonra patladı gitti.
zibilyon ayrı yerde rastladım.
juventus yöneticisi Bilmemnetti fenerin ziegler krasic meloyu istediğini açıklamış.
Resmi bir yazı, video olmadan inanmam.
Arkadaşlar her mesajdan sonra tekrar tekrar yazmayayım. Transfer konularının bir kuralı var. Çıkan her duyumu paylaşamazsınız. Eğer böyle bir transfer haberi varsa, bağlantı adresini de ekleyin lütfen. Kaynak olarak bir adres belirtilmeyen mesajlar yazmayın.
http://forum.turksportal.net/vb/show...46#post2094046
Quote:
11- Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır.Twitter veya Facebook’tan alıntı yapıldığında mutlaka link eklenmelidir.Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
valla burada sabahtan akşama kadar geyik niteliğinde muhabbet dönüyor. ciddiye alınma konusunda burası için o kadar da alt sıralarda kalmaz diye düşündüm.
sahsen gelmesini istemem cunki hep yedek kaldi sorunlu bir futbolcu.
Galatasaray'a gelen yabancı futbolcuların hangisi düzgündü. Hangisi ilk 11'in değişilmeziydi veya hangisinin en parlak dönemiydi. 1-2 tane istisna vardır belki.
Galatasaray'ın özelliği, aldığı yabancı oyuncuların çoğunu parlatıyor, bu konu hem futbolcular için geçerli hemde takımımız için. Yabancı uyruklu futbolculara 2.Baharı yaşatmada bizden iyisi yoktur.
Baros, Keita, Melo ve bunun birçok örneği mevcut.
Villarreal'de 3 yılda 115 maça çıkmış, yıl ortalaması neredeyse 40 maç. Nasıl yedek Arif :D Sen mi İspanya'dasın ben mi :D
Sorunlu mu yararlı olur mu bilmem ama piyasası olan bir futbolcu. Villarreal küme düşmüşken bırakmazlar orada onu elbet biri alır da bize gelir mi bilmem...
Elmander-Nilmar ikilisi olursa elbet biri gol krallığına oynar.Şimdi İspanya Ligi ile bizim ligimizde oynanan futbol aynı değil.O yüzden 115 maçta 34 gol bence iyi bir rakam sayılabilir sezon başı ortalama 10 küsür gol atmış İspanya'da.
İspanya'da atamamışsa burada hiç atamaz.
bu sene icin dedim ya ben :D yok yok gelmesin.
Valla komedi gibiyiz ya da haber komedi :n:
http://www.goal.com/tr/news/445/ispa...n-pe%C5%9Finde
al iste kanatlara sercan ile gokhan toreyi , forvete elmander , drogba off off diyorum :D
İzlediğim kadarıyla İspanya liginde gol atmak bizim ülkemizde gol atmaktan biraz daha kolay dostum. Fizik bizde ki kadar ön planda değil daha çok teknik isteniyor taktiklerinde ve genelde savunmalarında bi El Yasa, İbrahim Kaş, Yalçın vs vs gibi kasaplar yok :)
Türkiye'de futbol sert oynanıyor dendiğinde diğer ülkelerde pamuk tadında anlamını çıkarıyoruz. İngiltere maçlarını izlediğimde gördüğüm bir olay mutlaka herkesin dikkatini çekmiştir.
Rakip 3. bölgede, yayın önünde, ceza alanın içinde rahat rahat pas yapıyor. Müdahale edilmesi gereken yerde savunma yapan takım müdahalesini yapıyor.
Bizde kaleci degaj yaparken savunmaya çalışıyoruz. Bunu yaptığın zaman rakip sürekli baskı yediğinden ortaya koyacağı performansı koyamaz.
Bu yüzden Elmander'i beğeniyoruz çünkü gol atmasa bile o güreş tutuşu hoşumuza gidiyor.
Fatih Demireli : Galatasaray'ın Gökhan Töre ile ilgilendiğini menajeri Bektaş Demirtaş doğruladı.
https://twitter.com/FatihDemireli/st...51428810915840
sporx yada ntvspor yazarlarindan biriydi galiba