İnşallah tutturur bu sefer Oktay Derelioğlu :n:
Printable View
İnşallah tutturur bu sefer Oktay Derelioğlu :n:
Toure olmadı, Drogba'da işlem tamam diyorlar..
Sırada Kim Var Messi mi ? Ronaldo'da Yanında Bonus Olur :)
Yahu Galatasaray ne yapıyor :D Futbol 11 kişiyle oynanır, bu kadar oyuncuyu nerede oynatacak :n:
Şampiyonlar Ligin'de böyle olur.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
http://inciswf.com/didier.swf
Ses bu kadar gider bir adama :D
Son Dakika / Galatasaray Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba ile 1,5 senelik kesin anlaşmaya vardı
Hayırlı olsun. İnşallah bildiğimiz Drogba gibi oynar.
hayırlı olsun dün bir arkadaş sow gibi forvet istiyordu :)
Drogba Galatasarayımızda.
Kaynak neresi ?
Burada ki herkes bilir ne kadar Fenerbahçe'li olduğumu Galatasaray tartışmasız Türk futbol tarihinin en mükemmel kadrosunu kurdu. Bu kadro Şampiyonlar Liginde çeyrek final yarı final hak eden bir kadro oturur artrık Galatasray'ın her maçını izlerim. (Tabii kazanmalarını istemem. :p )
Çeyrek final olabilir de yine bir kolay kura çekmez isek yarı final biraz zor :)
Hayırlı olsun. Formu yerindedir inşallah :)
Drogba lüks bence Galatasaray için.
Bırakın beyler şimdi bu istemem ayaklarını :p
Şahsen ben çok beğendim ve mutlu oldum Drogba'yı Türkiye de izleyebileceğimiz için, Sneijder transferinden daha iyi bir transfer oldu bence bu transfer.
Bu adam bundan 6-7 ay önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış birisi, nefis bir transfer oldu.
Katılıyorum.Stoper'e keşke birini alsaydık.
Ancak 1.5 yılda olsa Drogba'yı parçalı formayla görmek güzel olur.Drogba bu valla boğa gibi adam.1.5 sene zaten bence dolu dolu katkı verir.Şu geldiğimiz duruma inanamıyorum.Sneijder ve Drogba.Seneye Melo yerinede ya Alper'i yada sağlam bir yabancı alırsak çok komple bir takım oluruz.
Kolo Toure'de gelse çok sevineceğim Drogba transferi inşallah doğrudur.
Drogba Galatasaray için lüks olsa da Türkiye'de izlemek müthiş bir duygu .Sırf Sneijder Drogba ikilisi için Galatasaray'ın çoğu maçını izlerim :)
Gelmesin arkadaş gelmesin. :D
drogba sneijder ikilisi kadıköydeki maçta artık şansı ortadan kaldırır sanırım.aykut la aziz in sonunu getirecek bu iki transfer için ünal aysal a teşekkürler :)
gs forması ne kadardı :P
koyu fenerli babama alayım bi tane drogba hayranı drogba için chelsea yi tutuyordu artık gsyi tutar :D
Sneijder ile yılın transfer bombasını patlatan Galatasaray'ın Hollandalı maestroyu bile gölgede bırakacak bir başka dünya yıldızını renklerine bağladığı iddia edildi.
İddiaya göre; Sarı kırmızılılar, Çin'in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Didier Drogba’yı 1,5 yıllığına kadrosuna dahil etti.
KOLO TOURE DE GELİYOR
Galatasaray, bir takviye de savunmaya yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar Manchester City'de forma giyen Kolo Toure'yi de kadrosuna katmak üzere.
Kaynak: Hürriyet
Valla olaya taraftar olarak bakmak lazım. Mali durum, kadro dengesi falan bizim düşüneceğimiz şeyler değil. Taraftar olarak yıldız oyuncuların gelmesini her zaman isteriz. Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçlarında Sneijder ve Drogba yokken ümidim yoktu ama transferler yerinde hamlelerse yarı final görmemek için bir sebep yok.
Kolo Toure ile birlikte ikisini alırlarsa zaten tadından yenmez ama ikisi zor bence.
Drogba'nın da kalitesi belli. Gelen adam Sneijder, gelen adam Drogba olduktan sonra bence istediği kadar lüks transfer olsun. Ki lüks falanda değil. Transfer Drogba. Yok gereksizmiş yok pasta tam olmamış falan yani sonuçta Cristiano Ronaldo'yı kopartıp getirmek bu ülkeye zor.
Bunada şükür.
Ligtv senin yapacağın işi, uyudular uyudular herkes maça konsantre Drogba dediler. Statta arkadaşlarım var, abi gündem Drogba diyor.
Hayırlı olsun, Türkiye'nin imajı açısından hoş bir transfer.
Biraz gereksiz aslında Drogba ama Drogba Drogbadır, kimse hayır diyemez. 4 tane çok kaliteli forvetiniz olacak. Tabi transfer gerçekten tamamlandıysa.