Galatasaray Berbatov'u bizde Chamakh'ı alalım işte onlardan bekleneni gösteremeyen 2 adam :)
Printable View
Galatasaray Berbatov'u bizde Chamakh'ı alalım işte onlardan bekleneni gösteremeyen 2 adam :)
Hamit: "Ben kendi kişisel durumumu konuşmak istemem ama güzel bir sezon geçirmedim. Sakatlığım vardı. Takıma giremem beni de üzdü. Bazı düşüncelere kapılıyorum. Bunu iyi ve sakin bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Olduğum yerde istenmemem diye bir şey yok ama durumum düşündürüyor beni. Zamanı gelince sakin bir şekilde düşünüp kararımı vereceğiz. Ülkemde oynamayı ben de isterim. Benim ülkemde oynamam güzel bir şey. Sağlıklı bir şekilde karar vermek istiyorum. Geldiğimde başarılı olmak istiyorum. Faktörlerin hepsinin birbirleriyle uyumlu olması gerekiyor"
Birde şöyle bir haber var Hamit'le ilgili, Türkiye'deki futbol ortamından çekindiği ve Hamburg'la anlaştığına dair:
http://haber.gazetevatan.com/elden-g.../452998/5/Spor
Ben Gökhan Töre konusunda da umutlu değilim pek. Gurbetçi oyuncularımız bakıyorlar Mehmet Scholl, Mesut Özil, Nuri Şahin, Hamit Altıntop, İlkay Gündoğan, Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi Avrupa futbolunda kendini tanıtmayı başarabilmiş, kariyerinde iyi takımlarda oynamış/oynayan oyuncular hem kariyerine Avrupada devam eden oyuncular olmuş. Birde Türkiye'ye gelmeyi tercih edenlere bakalım:
Uğur Tütüneker, İlyas Tüfekçi, Erhan Önal, Tayfur Havutçu, Erol Bulut ,Tayfun Korkut,
Ömer Erdoğan, Ümit Karan, Engin Baytar, Turgay Bahadır, Ahmet Dursun, Elyasa Süme,
Murat Erdoğan, Ersan Adem Gülüm, Barış Özbek, Sezer Öztürk, Deniz Barış, Hakan Balta,
Baki Mercimek, Mehmet Yozgatlı, Muhammet Hanifi Yoldaş, İbrahim Dağaşan, Sertan Eser
Ünal Alpuğan, Ferdi Elmas, Ali Bilgin, Önder Turacı, Aykut Erçetin, Serkan Çalık, Volkan Yaman,
Volkan Arslan, Uğur Yıldırım, Mustafa Özkan, Mohamed Ali Kurtuluş, Ersen Martin, Uğur İnceman...
Listede adı unutulup gidende var başarılı hatta efsane olanda. Ama başarılı olanlar hangi kıstasa göre başarılı oldular: Türkiye ligine göre... Listedeki oyunculardan hangisi Avrupada tanınıyor: hiçbiri...
Bu tabloda ben Gökhan Töre veya Sercan Sararer gibi oyuncuların yerinde olsam bende Türkiye'ye gelmem açıkçası. İsterse 2 katı para versinler zaten o parayı almak ayrı bir dert ligimizde, hele hele Türk oyuncuysan. Avrupada kafan rahat, daha az alırsın ama tıkır tıkır zamanında alırsın paranı. Kariyerinde ilerleme şansın çok daha yüksek olur. Kendini yetenek ve taktiksel bilgi açısından çok daha fazla geliştirme şansın olur. Türkiye'ye ne diye gelesin ki? 10 maç harika oynayıp 1 maç kötü oynadığında küfür işitmeye mi? Paranı aylarca alamamaya mı? Her maç sakatlamaya yönelik tekmeler yemeye mi? Aklı olan gelmez...
kapatalım gitsin o zaman türk futbolunu başka spor dallarına yönelelim abi.bu gelen oyuncuların bazıları bu ligde oynamaya yetmeyen düzeyleri vardı bazıların da değeri bilinmedi tabi.yapacak bir şey yok önce millet olarak biz bakış açımızı değiştirirsek,taraftar,bir spor izleyicisi olarak değişimde bulunursak ardından herşey çorap söküğü gibi gelir.
Bizim sadece futbol değil tüm sporlarla ilgili sorunlarımızın kaynağını yabancılar bizden çok daha iyi gözlemliyor maalesef. Hiddink de futbolumuzdaki sorunları biliyordu ama ilaç olamadı. Ronald de Boer'in röportajını okudun mu bilmiyorum o bile çok doğru tespitlerde bulunmuş, senin yazdıklarına cevap niteliğinde aynı zamanda:
Tamamını şuradan okuyabilirsin: http://live.sporx.com/futbol/dunya/a...SXHBQ281082SXQQuote:
Hollandalı eski futbolcu, "Ben bunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. Avrupa'nın en fazla genç nüfusuna sahip ülkelerden birisiniz. Ama son dönemde adından söz ettiren kaç Türk oyuncu sayabilirsin? Arda Turan. Başka? Yok. Çoğu futbolcunuz Alman altyapı sisteminden yetişiyor. Oradan hazır oyuncu almak yerine aynı altyapı uygulamasını yürürlüğe sokmanız gerekiyor" yorumunda bulundu.
Hakan Balta gurbetçi mi ya :D
farklı şeyleri savunmuyoruz bir bakıma önce bu taraftar zihniyetinin değişmesi lazım çünkü oyuncular,yöneticiler,teknik adamlar yani yetişen herkes bu toplumun içinden çıkan oyuncular.evet,futbolu çok seven bir ülkeyiz ama sadece seviyoruz.hani bir evlilikte sadece sevginin yetmediği gibi futbolda da öyle bir şeylerin ucundan tutmak gerek.biz sadece buradan konuşuruz,inşallah iyi bir yerlere geliriz herkes ister bunu :)
evet, Berlin doğumlu ve üstelik forvetmiş :)
Quote:
Futbol kariyerine, Herta BSC-II takımıyla beraber 2000 yılında forvet mevkiinde başlayan Hakan, takımda Sol bek pozisyonunda oyuncu olmadığı için dönemin teknik direktörü tarafından Sol bek mevkiisine yerleştirildi ve Futbol kariyerine sol bek olarak devam etti. 2000-2003 yılları arasında bu takımın formasını giyen Hakan, 2003 yılında Vestel Manisaspor takımının yardımcı antrenörü Ali Gültiken tarafından takibe alındı ve Manisaspor takımına transfer oldu.
Edin Dzeko haberleri de çıktı ya ölsek de gam yemeyiz.
Hakan Balta, Berlin Türkiyemspor altyapı oyuncusu.
Ailesi Fenerbahçeli çoğunlukta ama kendisi hasta Galatasaraylı biri. Galatasaray'a gelmek için bir kaç takımı reddetmiş hatta. Galatasaray'a transferinin ardından bir kaç ay ailesi ile görüşmedi, kısa süreli tartışma yaşanmış. Bireysel bilgi.
yanılıyosun
http://www.ligtv.com.tr/haber/kucukken-besiktasliydim
bize geldikten sonrada yanılmıyosam eskiden beşiktaşlıydım ama artık bunun bi önemi yok para kazandığım yer önemli gibisinden bişey demişti
Artık hamle bekliyoruz Galatasarayımız'dan bir transfer hamlesi ...
Valla Euro 2012'yi bi izleyelim öyle alalım bence erken hamle olarak yerli olabilir yabancı olarak Euro 2012'nin bitmesini bekleyelim...He bir de Melo'yu bitirmeye bakmalıyız...
Melo ya 5 gün içinde açıklanacak ya da alınmayacak çünkü 5 gün sonra yani 31 Mayıs'ta opsiyonu bitiyor ve öncelik hakkımız kalkıyor.
Yerli olarak Hasan Ali , Hamit , Gökhan Töre kesinlikle kaçırılmamalı.
meloyla neden anlaşılamıyor ki ?
Melo'nun yıllık ücretinde indirime gidilmesi bekleniyor.Juventus ile sanırım 7 milyon euro civarı anlaşılır.İnşallah Melo ücretinden fedakarlık yaparda kadromuzda görürüz.Juve'ye giderse yine bidon seçilir.
Hamit hayirli olsun :D
Abdurrahim Albayrak ; ''GS ürünlerini,Gs Bonus'u ,Gs Mobile'ı hepsini kullanırsanız,ne Altıntoplar , Pırlantatoplar alacağız.''
Lafın arasında dayanamamış yine söylemiş reis :D
Nerde ne zaman nereye şöylemiş bunu ya ? Allah Allah heyecan bastı.
Hamit bonservisiyle gelmez. Bence ancak kiralayabiliriz.
hamiti türkiyede izlemek güzel olacak her zaman 3 büyüklerden birinde görmek istemisimdir tecrübesiyle cok sey katacak hem genclere hemde takima..
Ozan ismide geciyor hatta prensipte anlasti haberleri var twitterda.
Hasan Ali - Hamit - Ozan
hamlesini basariyla gerceklestirebilirse Galatasaray ozaman avrupa maclari dahada zevkli hal alir :)
Sercan Sararer'in Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum ve geçen yaz çıkan o transfer haberlerinden sonra Sporx ve Ntvspor harici hiç bir siteye inanmıyorum.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ281360SXQ
Rüyalarında görürler :n: